Gå til innhold

davids87

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av davids87

  1. Oppkobling mot eduroam, er dette rett frem, eller må dette trikses til slik som på nokia 5800?

     

    Funker strålende på NTNU-nettet i Trondheim hvis du er student der hvertfall...omtrent samme som å legge inn på iPhone..

     

    Har lest flere steder i denne tråden at det fungerer bra i Oslo og.

     

     

    Du har en søkeboks og knapp helt nederst i tråden. Skriver du inn f.eks. "eduroam" der så får du svar med en gang...er ikke vanskeligere :)

  2. Herlig! Da har jeg oppdatert jeg og. Føles som en helt ny telefon!

     

    Fiksa:

    - MYE raskere og smoothere :D

    - Fiksa mini-jacken! Digg nå som jeg har Spotify

    - Fiksa lysa på knappene.

     

    For andre noobs der ute brukte jeg disse to linkene:

    http://theunlockr.com/2009/08/27/how-to-ro...o-in-one-click/

    http://theunlockr.com/2009/08/27/how-to-lo...-your-htc-hero/

     

    Fikk ett lite problem i punkt 10 i den første linken, men det var bare å restarte telefonen.

     

    Anbefales:) Eller gidd å vent på offisiell update hvis noen gidder ;)

  3. Jeg har samme problem. Prøvde med en factory reset, men hjalp ikke. Høres ut som en software feil i mine ører, så kvier meg litt for å sende inn telefonen før patch'en har kommet. Mulig den fikser dette? Drøyer det ut uken før jeg sender den inn..

     

    Synes det høres mer ut som om noe som er dårlig loddet fast jeg..

    det er opplest og vedtatt at dette er et softwareproblem som faktisk ble fikset i den nye romen til Modaco. har det selv og skal legge den inn senere idag, så det betyr at HTC er klar over problemet og at de har fikset det (siden modacos 2.0-rom er basert på den nye romen til HTC, som kommer om ikke lenge).

     

    mao: jeg fikk samme svar (om å sende inn tlf), bottom line: ikke gjør det! oppdater rom med modaco eller htc sin offisielle når den kommer ;)

     

    Herlig! Kan du bekrefte dette etter at du har prøvd? Har tenkt å prøve meg på å oppdatere hvis dette hjelper.

    Gjelder dette mini-jacken også?

  4. Noen som har hatt problemer med mini-jack og lyset på knappene?

     

    Selv har min mini-jack aldri fungert og lyset på knappene slukka helt etter en ukes tid.

    Sendte melding til HTC i går kveld og fikk svar kl 10 i dag (bra kundeservice forøvrig!) og de ba meg sende inn tlfen :thumbdown: Så da er jeg uten helten min i noen uker desverre...

     

    Er forøvrig knallfornøyd med tlfen! Satser på at det er kommet masse deilige updates etter at jeg har fått tilbake tlfen :D

  5. Takker for svar!

     

    Angående skrivebeskyttelse så har den ikke vært det!

     

    Men det løste seg plutselig nå. Litt usikker på hva som skjedde siden jeg måtte gjenopprette en installasjon jeg fikk litt trøbbel med.

    Men jeg åpnet hvertfall filen i Notepad ++ etter gjenopprettingen istedenfor i Notepad, og da ville det seg tydeligvis bedre:)

     

    Skjønner dog ikke hvorfor det står "Programfilet" når jeg har klikket meg frem til filen, mens når jeg klikker på det lille mappeikonet så viser den "Program Files".

    Vista er merkelig...

  6. Håper dette er riktig sted å plassere denne tråden, for denne er merkelig.

     

    Må nok forklare helt fra begynnelsen:

    Jeg har nettopp startet opp litt med Apache og PHP. Da jeg lastet ned Apache er det en fil som jeg prøver å endre på. For å komme til denne filen må jeg klikke meg frem til "C:\Programfiler -> Apache Group -> Apache2 -> conf". Her ligger filen min som heter httpd.conf

     

    Problemet oppstår når jeg skal lagre filen. Da får jeg feilmeldingen:

    "Kan ikke opprette filen: "C:\Program Files\Apache Group\Apache2\conf\httpd.conf .

    Kontroller banen og filnavnet."

    Som dere ser står det "Program Files" og ikke "Programfiler" som jeg klikker på.

    MEN...når jeg så klikker på den lille mappen som er til høyre for de to blå frem og tilbake pilene som er i explorer så får jeg opp filbanen: C:\Program Files\Apache Group\Apache2\conf, selvom det står Programfiler fra før (før jeg trykker på den lille mappa).

     

    Veldig vanskelig å forklare men man må vel ha Vista selv for å skjønne hva jeg mener.

     

    Jeg lurer rett og slett på om det er noen som har peiling på hva jeg må gjøre for å lagre filen?

  7. Hei.

     

    Jeg har et problem med PCen min som jeg lurte på om noen kunne hjelpe meg med?

     

    Problemet mitt startet da jeg fikk et hissig trojan-virus på PCen og skulle fikse dette. PCen er en ferdig konfiguert PC fra HP og bruker derfor sånn recovery-greie (ikke fra CD, men inne på PCen). Da jeg skulle gjøre dette ville den ikke pga. viruset, så jeg tenkte å formatere. Jeg brukte DBAN-CD (Darik's Boot and Nuke) og sletta disken skikkelig, men når jeg nå skal legge inn Windows på nytt vil den ikke.

     

    Har noen noe tips til hva jeg kan gjøre, eller er jeg helt lost nå?

     

    Har original kopi av både XP og Vista og har prøvd å installere begge.

    Når jeg installerer XP kommer det en feilmelding om at den ikke finner noen harddisk, og når jeg installerer Vista stopper den opp etter ca. 60% og sier at den ikke kan installere flere filer.

  8. Ser kanskje ut som om du sliter litt da egentlig.

    Mener bare at hvis du ikke skal ha så mye fps eller plattform kan vi se bort fra 3 av de store (PDZ, CoD2 og Kameo). Da gjenstår det mange spill som bare blir lansert på Xbox bare for at de skal ha noen spill ved lansering. (tenker på tony hawk, fifa etc...)

     

    Jeg ville absolutt valgt Kameo (skal ha det selv etter hvert) og du bør vel kanskje velge enten PDZ eller CoD2. Begge to blir vel litt drøyt.

     

    Eller du kan rett og slett kjøpe bare et spill og spille masse på det frem til jul. Da kan du kjøpe deg et til og spille i juleferien (om du ikke jobber) ;)

  9. hva med en kø liste over hvem som kommer etter hverandre. sånn som kino køene er?

     

    om en eller annen 14is kommer snikende mellom beina minne å sjeler den siste boxsen så kommer jeg til å gå balista.

     

     

    edit:

     

    mattman så hvit jeg vet så er det ca 15 boxer per elkjøp.

    5233422[/snapback]

     

    Blir vel litt vanskelig med den køgreia di ;) men skal du være der kl 6??

    kunne kanskje kommet litt før det jeg hadde tenkt jeg også...har ikke psp? kunne tatt en deathmatch GTA ;)

  10. Flere som skal til elkjøp i kobbervikdalen ser jeg, hvor tidlig skal dere dra ned?

    5232610[/snapback]

     

    Tenkte å dra rett etter første time på skolen som er ferdig 08:55 så er vel utafor butikken rundt 10 på halv 10...sitter i bilen hvis det ikke er folk utafor butikken og steller meg utafor butikken om det er folk der ;)

     

    Hva med deg?

    5232899[/snapback]

     

    Tenkte å dra ned ca. kvart over 9

    5233305[/snapback]

     

    cool :cool: møter deg vel der da... ;) regner ikke med at det blir så mange der egentlig. Kan bare virke sånn for oss som sitter på dette forumet og hører om alle her som skal møte opp tidlig.

    Får en følelse her av at det kommer til å bli eviglange køer, men det blir nok ikke det. Regner med at de ivrigste gamerne har sikra seg en box i en butikk som forhåndsbestiller, og dessuten er det jo rimelig mange Elkjøp å velge mellom. Tipper den lengste køen blir i lørenskog eller no..

     

    Men hansi..hva syns du om at vi lager en bra kø utafor sånn at det blir rettferdig? bare stå etterhverandre utafor døra...hadde vel vært mest fair syns jeg..

  11. Flere som skal til elkjøp i kobbervikdalen ser jeg, hvor tidlig skal dere dra ned?

    5232610[/snapback]

     

    Tenkte å dra rett etter første time på skolen som er ferdig 08:55 så er vel utafor butikken rundt 10 på halv 10...sitter i bilen hvis det ikke er folk utafor butikken og steller meg utafor butikken om det er folk der ;)

     

    Hva med deg?

  12. jeg skal til drammen..kunne vi ikke dratt en poll og sett hvem som skal hvor?

    5232258[/snapback]

     

    Hei. Hvor i drammen skal du? Tenkte meg en tur til kobbervikdalen. Satser på at det ikke er så mange som skal dit. Bare håper at de får maskiner (regner jo med det siden butikken er såpass stor).

     

    Det jeg lurer på er hvorfor det ikke står at butikken har fått inn konsoller på denne siden. Hverken butikken i kobbervikdalen eller buskerud storsenter har fått den, mens mange andre butikker har fått. Får satse på at de kommer i morgen da ;)

  13. Ja nettopp...skal man først være litt nerd å stå i kø for en spillemaskin kan man likså godt være litt ekstra nerd ;) hehe..

    Men tviler uansett på at jeg gidder. Drar nok hjem å sover en times tid i stedet (noe jeg egentlig bare kan drømme om)...

  14. Jeg har også tatt fri fra jobb, og planen er å møte opp i god tid på Elkjøp i Drammen (Kobbervikdalen), skaffe meg en 360 og være fornøyd med det.

     

    Hvor lenge før har folk tenkt til å møte opp, forresten? Elkjøp selger de jo billig, så det kan jo fort bli mange folk, da er det greit å være tidlig :p

    5226056[/snapback]

     

    Tenkte meg på Elkjøp Kobbervikdalen jeg også...skal kjøre muttern på jobb halv 8 så jeg kan være der 8, men er jo ikke no vits i det. Mulig jeg gjør det allikevel og setter meg i bilen og spiller litt GTA på PSP :) hehe....

×
×
  • Opprett ny...