Gå til innhold

RedHammer750

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av RedHammer750

  1. Siden ballen allerede ruller fant jeg ut at det kunne være verdt bryet å ta noen søk på de åpenlyse torrent sider for disse berømte pre-release Crysis 2 eller Killzone 3 torrenter, for de to spilla burde jo være såpass populære vet jeg? Fant ingen torrenter som i det hele tatt antyder disse to spillene, (Utenom Beta Crysis 2 Multiplayer, men den trenger man jo valid key for samma f`en) så hva er det dere krangler om?

     

    Jeg syns det var verre at det ikke var meldt noe vind her men så kom det vind likevel :p

  2. Jeg er selv glad i Forza 3 og GT5 Prologue men det er ikke å stikke under en stol at kjøringen er ganske platt og kjedelig etter en stund... Og på dette var Shift en overraskelse. Kjøre- og fartsfølelsen er betydelig mer spennende enn i andre "racing simulations" og det å sitte i cockpit i Shift har per dags dato ikke vært toppet av verken Forza- eller GT-serien.

     

     

    Forsiktig nå :)

    Er farlig å uttale seg om at Shift er en racing sim (Noen sim har det nok aldri vært) og at cockpit i shift er bedre enn cockpit i b.l.a GT5 (Siden du tydeligvis ikke har spilt det.)

     

    Likevel, du la til stede god logikk for dine teorier, så her er min versjon:

    Kjøringen i GT5 er realistisk etter en stund, det er ikke til å stikke under en stol at går du lei av kjørekarakterene på en bil så kan du bare skifte til en annen av de 1000 bilene, og på dette er GT5 en overraskelse.

     

    Btw, will du ha masse overstyring så kan du jo prøve litt WRC, eller eventuellt sette opp alle bilene dine sånn at du får sleng med baken og overfølsom front.

    Dog får du ikke noen rekordtider med sånne selvmords kjerrer, det er jo en av grunnen til at jeg slengte fra meg Shift 1, mens bilen min sklir rundt det hele så kjører AI`en prikkfritt og uten overstyring inn og ut av svinger.

     

    Jeg prøvde en ganske tail happy Gallardo når jeg spilte gt5 online før i dag mot 5 andre gallardoer, mens jeg selvsagt drev og sklei i bremsesoner på vei inn apex og når jeg ga accel-on ut av apex (Suzuka Circuit) så kjørte alle andre lenger og lenger fra meg, for hver eneste sving...

  3. jeg har spilt shift 1 og prøvde forgjeves med alskens 3rd party mods for og få bedre kjørefølelse, men satt gang på gang igjen med overstyring bare jeg så på rattet..

     

    Jeg har Gran Turismo 5, men jeg gidder ikke skitne til dets navn mot noe så elendig og til gangs frustrerende dritt spill som Shift, så jeg kan bare konkludere for meg selv at t.o.m gran turismo 5 prologue er bedre enn Shift.

     

    MEN, en ting skal Shift ha, de prøvde, og lyden på Hakosuka Skylinen (KPGC10) er helt fenomenal!

  4. Ironisk nok, for nyskapende spill trenger vi rett og slett dårligere hardware, dette kan jeg basere på 386-486 epoken som varte i mange år, da satt jo 2-3 stykker i en garasje på fritiden, og lagde knallbra spill på mindre enn ett år.

     

    Når det kom relativt revolusjonerende hardware og spill rundt 1999-2000 fikk vi boom i grafikk og fysikk motorer, gulltiden begynte å daue ut i henholdsvis 2004-2005 fordi at hardwaren ble for nyskapende og komplisert å lære seg å lage bra spill for, fort nok, med minst mulig folk (For at det skulle lønne seg)

     

    Meieri businessen kan enkelt forklares med at nå som hardware er såpass komplisert at utviklere trenger større teams, hvert team og medlem med helt sjukt spesialisert kompetanse (Og derfor ENORMT større budsjett) så må de rett og slett sponses/lønnes av utgivere.. Ond sirkel dette her..

     

    Finnes jo titusenvis av utdrag fra spill utviklere (Med enorme teams) som først nå har lært seg å lage skikkelige spill som virkelig kan dra nytte av hardwaren, ikke bare for PS3, men også andre platformer, mind you.

     

    Spør du en programmerer/fysikk/whatnot for spill fra 1995 om hvordan han skifta hovedkort på pc`n sin i den tiden så får du svar tvert, på den tida fantes det ikke mange pc support greier så da var det each man to himself og lærte av sine feil.

     

    Spør du en av dagens spillutviklere, på grafikk avdelinga foreksempel, om hvordan han/hun skifter batteri på trådløs musa på pc`n han bruker på jobben så finner ovennevnte sannsynligvis ikke utløser knappen til dekselet en gang.. Så fokusert og syltynt er det.

    Så her sitter vi da.

  5. Spilte single player hos en kompis i dag, og likte virkelig at man kan velge ildmodus på de fleste børsene, spesiellt da med tanke på at i virkeligheten går det på treffsikkre single skudd nesten uansett våpen. 2 i brøstet, 1 i hodet!

     

    Noe dritt at det ikke går an å velge våpen før hvert oppdrag, hadde gått på M4/M16 for meg..

     

    Eneste grunnene til at jeg aldri kjøpte MW2, og hev fra meg BC2 er nettopp pga dette, finns ikke en eneste soldat i verden som tømmer salve på salve mot synlige fiender på lang avstand, og de fleste FPS utviklere har i det siste begynt å simpelthen å ikke programmere inn semi auto funksjon.. Dette har Danger Close tydeligvis skjønt, og har lagt inn selector på M4 og M14 riflene i allefall..

     

    Rakk dog ikke sjekke multiplayer og det eneste jeg egentlig stusser på før jeg kjøper spillet, er om det går an å velge ildmodus på børsene der og? typ strid i bebodd område, ser fi, 2-3 kjappe singel skudd, search & assess..

  6. Hvorfor irritere de deg?

    Tror du ikke de som har kun PS3 som ventet et år på DLCene til GTA IV ble sure....

     

    Synes det er bra PS3 får noe som helst jeg. Men uansett så skal dette spillet spilles på enten 360en eller PS3en, det er vel grafikkforskjellene som kan ødelegge her, vil ha mest PS3 versjonen idag pga ekstra DLC...

     

    Ja, på PS3 DLC`ene får du free ride modus (Som man fikk på Mafia 1 uansett hvilken versjon) mens på PC/360 får man bedre grafikk. Angrer litt nå på at jeg ikke kjøpte ps3 versjonen!

  7. "Bevegelseskontrolleren og det medfølgende spillet Kinect Adventures vil koste 1295 kroner isolert sett. Denne prisen inneholder støtte for minst to spillere, slik at den reelle prisen ikke vil bli høyere om man ønsker å spille med en venn" --

     

    Det er rart at alt dere sier om prisen er at det går an å spille med en venn. Hvorfor må dere forsvare prisen på kinect både i artikkelen og i kommentarene? Det syntes jeg er dålig arbeid.

    4 gb xbox er en vits, og pakkeprisen med kinect nærmest lureri.

    kinect har kanskje 1 spill som har potensiale til nå, dance central- og alt er rettet mot casual markedet. Greit nok det, men det går an å skrive slikt i en artikkel, og for gamer.

     

    "Kinect stilles gjerne opp mot Sonys PlayStation Move-satsning, som utgis 15. september. Den største forskjellen på de to konkurrerende bevegelseskontrollerne er at Microsofts alternativ er totalt stikkeløst der Sonys krever bruk av en håndholdt modul"

    Det er mange forskjeller mellom de to kontroll typene, og å forenkle det med de korte setningene blir for dumt.

     

    Hva 4gb xbox specs og pris har med saken å gjøre er da strengt tatt irrelevant med dine øvrige hoved argumenter? Greit nok om du hadde nevnt det separat men her kom det i samme quote som om det var uhyrlig relevant?..

     

    Hvis noen eier en PS3 så kjøper de vel Move, hvis noen eier en 360 så kjøper de jo Kinect, hvorfor skal gamer dalle rundt med allt det selvsagte og uvesentlige når det virker som om du ikke forstår at det er en artikkel om Microsoft`s produkter? Kan like godt ta den andre som sist..

     

    Videre: Hva er det som er så dumt med å få klarert forskjellen på hovedfunksjonene mellom de to kontrollene? Hvorfor ikke spør nå jeg, visste ikke at Move ikke var trådløst før nå jeg, men det kommer ikke til å påvirke min subjektive oppfatning og preferanse uansett, da jeg eier begge konsollene..

     

    Greit nok om det hadde virka promoterende til fordel for Microsoft men her ble det vel ikke nevnt noe positivt/negativt i retning av noen av kontrollene det er snakk om for min del i allefall, med mindre du indikerer (Og akkurat her ville jeg vært temmelig forsiktig var jeg deg, selv om ytringsfriheten er oss til gode) at gamer.no reklamerer for Microsoft`s Kinect eller at gamer.no på en eller annen måte mener Sony`s Move er dårligere.

     

     

    Men herregud, glemte jo og si min mening..

    Kinect: svindyrt og relativt ubrukelig i de fleste spill titler i skrivende stund? Ja! Minner meg om TrackIR til pc.. (Les, google naturalpoint) Selv betalte jeg 1500kr for min TrackIR og følger man enkelte meninger så er ikke TrackIR verdt kontantene vs mengde spill støttet, men nå spiller jeg og ett vesentlig stort antall mennesker jorden rundt, simulatorer og spill med TrackIR, og de aller fleste TrackIR eiere ville nok sagt med hånda på hjertet at de ikke ville tenkt seg å være TrackIR foruten, selv om ledningen er så kort at den ofte bikker opp litt, trøbbel med software, eller hopper synspunkt fram og tilbake når man legger an i en vanskelig vinkel, jeg hadde likevel kjøpt en ny om den så bare hadde hatt 6 mnd levetid, dog hadde det vært kjipt..

     

    Dyrt å væra gamer er det uansett!

  8. Jeg har fått CPU (6750 quad core 3 ghz 12mb cache) og thermaltake vifta i posten nå, vifta var faktisk så stor at jeg måtte omarrangere på dual oppsettet til rammen, fant forøvrig ut at disse ram brikkene ikke klarer å sitte rett ved hverandre, så 8gb blir det likevel ikke, men som dere sier, får nesten ikke bruk for 8gb.

     

    Har Raptor harddisk på 74.5 gb, har vurdert SSD ei god stund nå :)

     

    De gode nyhetene er at det jeg hadde av utrolig mye lagg på Battlefield Bad Company 2 og alle andre spill samt andre drop i ytelse og ustabilitet, er nå helt borte, jeg fikk t.o.m bedre ping.. Jeg trudde den gamle 8800 GTX`en var grunnen til meste av lagg, men her har man altså tatt helt feil!

    Jeg kjører med 2 120mm vifter som blåser rett på hovedkort og annen hardware og en 90mm og en Intel Core Duo vifte som blåser tvers over hovedkort og ram, 18 celcius på idle CPU!! (Aldri fått den over 76 prosent load så jeg vet ikke nøyaktig hvor varm den blir på 100% load) Og dette før arctic kjøle pastaen har fått tørka inn ordentlig! (Jeg pleier som regel å overklokke en uke eller to etter installasjon for å være sikker på at arctic pasta oppnår maks potensiale)

     

    Regner med det blir SSD harddisk med tid og stunder, skal ha windows og litt plass til simulatorer og diverse addons på den så det vurderes 256 gig størrelse.

     

    Nå har den gamle Videoseven skjermen tatt natta, bruker 40"`n i stua som skjerm akkurat nå men den kommer til å komme under tungt bruk av husets overhode, så skjerm blir neste prioritet..

  9. Hei

     

    Jeg har bestemt meg for å oppgradere, da min Core 2 Duo E6750 2.66ghz har begynt å gi meg tegn på at det er på tide med utskiftning, selv om jeg har gått over til Windows 7 for å få fullt utbytte av 4gb OCZ ReaperX 1000mhz DDR2 rammen klarer jammen ikke den vesle CPU`en å holde følge med spill og prosesser.. Temperaturen er heller ikke mye å skryte av, ligger ofte over 50 celcius på idle ifølge hovedkort..

     

    Jeg velger å fortsette bruk av 775 sokkelen, da jeg brukte en del på hovedkortet i fjor, Asus P5E Deluxe, og gå til innkjøp av butikk ny Core 2 Quad Q9650 og 4gb ram til.

     

    Redigert: Jeg fant nettopp ut at rammen jeg har er bra, men kunne trengt 4gb til!

     

    Jeg lurer derfor på om noen vet hvor det går an å få kjøpt 4gb til av samme rammen jeg har nå;

    OCZ ReaperX HPC 2x2gb 1000mhz FSB PC8000

     

    Tusen takk for eventuellt svar :)

     

    ToreDL87

  10. Arkade, arkade, arkade, arkade....

    Hvorfor?

     

    Hvorfor skal alt være hjernedød hastighet og liten tenking?

     

    Oh, hvor jeg savner Janes Combat Simulations. Up yours EA!!!

     

    What he said. De beste minnene jeg har fra simulator er fra Jane's AH64-D Longbow (for ikke å glemme Jane's ATF).

     

    Why EA, whhhhhyyy?!

     

     

    What all these peeps said, Janes CS`s, LOCKON/LOMAC FC 1.2, Falcon, osv osv.

  11. Hehe, først gneller spillgigantene om at pirater raserer økonomien deres og går til høyeste instanser for å få vridd og snudd på strømmen.

     

    Nå er det altså bevist svart på hvitt (Med mindre jeg har gått glipp av noe før.) at spillgigantene jaggu ikke er noe bedre sjæl, i tillegg bruker de samme argument som piratgruppene, argument som ytrings frihet, har brukt i åresvis mot steinveggene til spillgigantene.. må le meg skakk over hvor åpenlyst uhørt og uhyrlig dette er :D

  12. Samme her, har fremdeles ikke kjøpt Silent Hunter 5 eller AC2, ikke engang lest reviews, fordi at historiene om sølet som de kaller kopibeskyttelse presederte det lille som kunne vært positivt (Beta spill det første halvvåret, i bunn og grunn.) Og det sier noe, jeg er en relativt hardcore ww2 ubåt fan, men siden SH5 er noe sånt som SH4 ved release, kan jeg godt dryge den ett halvår.

     

    De grufulle starforce greiene som kom med Silent Hunter III raserte faktisk en windows install for meg også, og lærte ei lekse, kjøper jeg DRM spill så laster jeg ned crack (Som man får individuellt fra spillet, finnes sider dedikert til det for å si det sånn.) Ja faktisk så er det noen utgivere sin kundesupport som faktisk anbefaler cracks om folk ikke kan spille spillene deres.. Jeg trenger ikke si at det ikke må være nødvendig å bryte loven for å få spilt ett spill man har betalt for..

     

    Spill industrien i ett nøtteskall de siste 7 år= Skylda ligger i bredt tilgjengelig internett, men spill utgivere implementerer internett oppkobling som ledd i kopibeskyttelsene sine, bensin på bål :)

  13. Fikk vel min i 2001 tror jeg og den brukes den dag i dag, kanskje ikke like god som xbox mht internett tilgang, nettspilling (Var ett helvete å få ps2 satt opp for slikt.) og diverse andre småting, men husk den har tjent som konsoll verdens stødige ryggrad og benchmark i åresvis før det endelig kom andre konsoller som slo den mht teknologi og den slags. T.o.m i dag lages det nye spill for den!

  14. Var litt morsomt, men dårlig optimisert følsomhet for de, på den tiden, mest brukte ratt (Da hadde jeg Logitech Momo.) slik at bilen vinglet over det hele, og helt feil følelse ved bruk av 900 graders ratt (Typ G25.) Samt ingen kule biler (Toyota Corolla typ KE70/TE71/AE86, etc, Datsun 510, Datsun 240Z, 260Z, 280Z, 280ZX, Opel Ascona, Kadett, Volvo 240, Amazon, PV, osv samt andre mer vanlige biler.) ble spillet raskt kjedelig her i gården ja.. Bra konsept, men, kjedelig pga manglende innhold.

  15. Nja, Får man kjøpt en Mauser C96 i spillet så er sjangsene store for at året er minst 1896, innen den tid var Gatling gun temmelig godt utviklet og jammet seg svært sjelden i forhold til de tidlige borgerkrigs-era modellene som de fleste vet om, i tillegg kom den produsert med fritt kaliber valg, dvs direkte lem delende døds spiker som 44, 45, osv osv.

     

    Det samme gjelder Maxim maskingeværet vi også ser i videoen, som har sett bruk helt til langt utpå etterkrigs tiden i b.l.a Korea/Vietnam krigene og flere mindre konflikter, nettopp fordi den var pålitelig og traff der man ville, man fikk til og med kjøpt optikk så man kunne lande relativt bra salver opp mot 4500 meter.

     

    I tillegg hadde den ett kaliber som heter 7.92x57 IS, dvs samme kaliber som en Mauser 1898 langrifle typ bolt-action, og de var kraftige de skal jeg hilse og si..

     

    HV mauserne`s sluttstykker og kammer ble i tillegg bygd om til 7,62 x 63 mm, noen Maxim ble også konvertert til dette kaliber (Det skortet ikke på Maxim geværer for og si det sånn.) og da begynner vi å snakke power ;) Begge disse kaliber er KRAFTIGERE enn de relativt pinglete .223, 30-06 og .308 som er mainstay nå til dags, bare så det er sagt..

     

    Dere kan trøste dere med at vel så kraftige de kan være i spillet, så er det i allefall realistisk for en gangs skyld (I motsettning til spill der man må plassere opp til 3-4 skudd med en Colt Walker 1847 perkusjons revolver på en fiende`s kropp typ hjerte/hode regioner før han detter, dette blir litt feil, da den brutale kraften fra en Colt Walker 1847 var det aller kraftigste man kunne få tak i inntil S&W kom med sin .44 serie helt utpå 1900 tallet og ladningen, som i bruksmanualen sier 60 grains, var like mye som .58 kaliber munn ladnings rifler, disse ødelegger lem eller utretter stor skade på hva det skulle være, på opp til 500-600 meters avstand... Hva Walker ofrene sier vet vi ikke, jeg tror ikke noen overlevde ett treff...)

     

    Så i dette spillet ser det ut til at vi får en hel del god-snadder av noen klassiske bad-ass våpen med skikkelig skademodell i henhold til anslags kraft ja for en gangs skyld! Noe som sikkert flere enn bare meg setter pris på tør jeg påstå.

     

    Og så sitter noen folk som kanskje ikke vet så mye og ikke liker disse våpna som ordentlige entusiaster, og gir uttrykk for at de håper på det totalt omvendte??? Syner, jeg må se syner :)

×
×
  • Opprett ny...