Gå til innhold

Lukas Arnaz

Medlemmer
  • Innlegg

    399
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lukas Arnaz

  1. Kjøpte X1 i utlandet og satt den opp som amerikansk, siden Norge ikke var mulig. Kan ikke lenger handle på Xbox Live Store via boxen, men fungerer på xbox.com via PC'n, som jeg så kan laste ned til boxen.

     

    Nå når jeg ville endre til norsk fant jeg fremdeles ikke Norge som alternativ i settings?

     

    EDIT: kanskje fordi jeg ikke forandret språk først? Må sjekke etterpå...

  2. Er i Frankrike og lurte på å kjøpe Xbox one her. Går jeg glipp av noen funksjoner som Xbox live etc? Eller får jeg åpnet alle funksjoner fra Norge, enten nå eller ved offisiell lansering i høst?

     

    Sry har ikke lest meg opp på dette...

     

    EDIT: sry igjen, oppdaget FAQ'en nå. Ser ut som det bare er å kjøre på! Da blir det Forza 5 til uka!

  3. Mullah Krekar oppfordrer alle muslimer til å stemme AP, SV eller Rødt

     

    «Jeg ber muslimene i Europa generelt og muslimer i Norge spesielt at de skal delta på valg i de land de bor i, i favør av de venstreorienterte partier. Fordi strategien til de venstreorienterte og muslimene har mange fellestrekk»

     

    Regner med høyresiden er mest fornøyd med den anbefalingen :D

  4. Det er ikke lønnsomt å ha serverkapasitet til rushet ved launch. Om noen få dager spiller folk på så spredte tidspunkter at det ikke er noe problem lengere. Dette skjer med omtrent alle populære online-spill ved launch.

    Dette er nok årsaken ja. Men vi nærmer oss vel smertegrensen får man håpe. Kan man ikke ha noen flere servere ved launch? De kunne i det minste sagt at spillet er tilgjengelig fra 7. mars og man kan regne med å komme inn på serverne en uke senere.
  5. Interessante utkast til flagg der Hanske. Det blå var kanskje mest behagelig for øynene, om enn noe kjedelig å se på. Elgen var en kul idé. Hadde kanskje gått an å sette inn en elg i hjørnet på et klassisk nordisk utformet flagg. Ellers er jo Kalmar-flagget som Kesamt nevner den mest sannsynlige kandidaten. Eller hvis det kun er snakk om Norge og Sverige så har vi jo sildesalaten:

     

    sildesalat.th.jpg

  6. Artig å se at denne tråden fremdeles lever :) dette er et veldig spennende tema som jeg skulle ønske kom på dagsordenen i nordiske medier. Har foreløpig sett lite til det.

     

    Jeg er veldig enig i den modellen Hanske skisserer, hvor landene består som delstater. I Norge er vi veldig nasjonalistiske, på godt og vondt, og man ville vært nødt til å videreføre den nasjonale identiteten inn i en eventuell union/forbundsrepublikk. Som du nevner ville det også gjort det mulig å bevare særegne bestemmelser for delstatene.

  7. John Bernander krever tiltak for å redusere eksplosjonen av bla. unge uføre.

     

    Forhåpentligvis vil folk begynne å ta dette på alvor. Dagens velferdsystem vil til slutt knekke nakken på økonomien vår. Selv med usannsynlige oljeinntekter er det tvilsomt at vi kan gjøre arbeid frivillig og luksuskonsum til en menneskerett. Men antakelig vil det bare rulle og gå til det bryter sammen. Trygdede er jo også den desidert største velgergruppen og vil nok se til at dette tikker og går så lenge skuta flyter.

  8. Du forstår kriminelle handlinger som frie handlinger, eller hva? Man trenger ikke akkurat å diskutere fri vilje for å komme fram til at de fleste av de småkriminelle her i landet har hatt en utfordrende oppvekst, og i mange tilfeller har blitt avvist av samfunnet hele veien inn i karrieren som lovbryter. Litt mer forståelse for disse menneskene hadde gjort seg i en debatt som denne. Moralisme tilhører en annen tid.

    Vel og bra at du vil være snill mot alle, det står det respekt av. Men her har artikkelen gitt et eksempel (New York) på at mye politi og lav toleranse for kriminalitet fungerer. Har vi noe eksempel på at "mer forståelse" for de kriminelle har redusert kriminaliteten et sted den tidligere var høy?

  9. Aftenposten i dag tar for seg New York-modellen for bekjempelse av kriminalitet. Dette har gitt svært gode resultater der og modellen studeres for mulig implementering i Oslo. Jeg er personlig tilhenger av en slik modell men ser at noen politikere og politiledere allerede tar til orde for å beholde den høye og ukontrollerte kriminaliteten vi er så glad i her i landet (les Oslo-området).

     

    LINK til artikkel

     

    Sitat:

    "1. Alle må fotfølges

    Uteliggere. Narkomane. Småkriminelle. Tiggere. Pushere. Politiet må fotfølge disse gruppene nøye og arrestere dem for hver minste overtredelse av loven. En nulltoleranse for overtredelser må praktiseres. Politiet må ta alle for alt.

    Teorien er at de små overtredelsene må tas med en gang, før de utvikler seg til større straffbare handlinger. Tar du det lille blir det aldri større. I New York City opplevde innbyggerne aggressive og pågående tiggere for ti år siden. Effekten av nulltoleransen kom umiddelbart."

     

    Musikk i mine ører :thumbup:

  10. Så har Favre gått til Vikings. Hva synes Packer-fansen om det?
    Ettersom dette blir den første sesongen jeg følger skikkelig som Packers-fan så bryr det meg veldig lite. Hadde jeg fulgt laget gjennom storhetstiden til Favre hadde det sikkert vært litt surere. Men er selv ikke så opptatt av å hate motstandere og rivaler, mer opptatt av å heie på og støtte eget lag. Favre er vel 39 (!) år nå, og avsluttet ikke imponerende for Jets i fjor.

     

    Dessuten har jeg klokketro på Aaron Rodgers :thumbup: og det vil overaske meg om ikke han spiller bedre enn Favre i år.

     

    Ser alt jeg vil av kamper på nfl gamepass hd. Koster vel ca 1400,- i året, verdt hver krone :new_woot:

×
×
  • Opprett ny...