Gå til innhold

Hildana

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hildana

  1. Jeg bare lurer litt på dette med rimelig tid når det gjelder avhjelp. Har søkt litt og ser at det er ca 2-3 uker når det gjelder PC og mobiltelefoner, men hvordan er det med en spillkonsoll? Jeg har en Xbox 360 som fikk red ring of death og jeg leverte den til Lefdal i slutten av september, og når jeg purrer får jeg svar tilbake om at de har purret til leverandør uten å ha fått tilbakemelding fra de.

     

    Det står i lovteksten at det skal skje uten vesentlig ulempe for forbruker og det er jo ikke akkurat verdens undergang å gå noen uker uten xboxen, men det kommer ut bra spill nesten hver uke nå så det er fortsatt ganske irriterende. Hva sier ekspertene, når kan jeg begynne å bli utålmodig? Har veldig lyst til å spille Skyrim denne helgen :)

  2. Jeg hijacker denne tråden!

    Guildet mitt på TVC (Validus) er akkurat ferdig med første dag i MC.

    Vi var 34 stk (Egentlig 38, men 4 forsvant pga lag og CTRA- bugs) og vi tok ned Lucifron (ca 3 førsøk), Magmadar (3 førsøk), Gehennas (1 forsøk) og Garr (1 forsøk)! Ingen trashmob- wipes heller :p

    Mange der hadde ikke vært i MC før, inkludert meg, så vi er ganske fornøyde. Masse gode drops, og ironisk nok mest til roguene som vi har for få av :) 

     

    Morro var det hvertfall!

    5477736[/snapback]

     

    Du glemte å si at vi bare hadde 1 tranq shot også :D

  3. Når jeg starter maskinen min så starter alt og alle vifter går, men det kommer altså ikke noe på skjermen. Prøvde å bruke en annen skjerm, men det gikk heller ikke. Akkurat nå står bare CPU, minne og skjermkort i PCen. Det er en helt ny PC.

     

    Den inneholder:

    Abit KN8

    Amd64 3700+

    Nvidia geforce 7800GT

    Twinmos 1024MB ram

    400W PSU

     

    Takker for svar

  4. oja, ja det stemmer.. min feil:P

     

    Nej, Blizzard sier de skal buffe mager "snart" har evig mange alts, takler ikke å få en opp til 60 etter jeg har lagd evig mange timer og dagers arbeid i magen;)

    *vente og glede seg*

    5359373[/snapback]

     

    Må nok skuffe deg hvis du venter på en stor mage buff

     

    Quote fra mage forumet:

    And here we have the plain truth. Give mages buffs of all sorts of stuff.

     

    Honest question. What would you trade for a buff in one of these areas? Asking for straight buffs just because you feel you need them is not going to convince the devs of a real issue. They aren't going to buff your DPS. They aren't going to give you more HP or Armor just because you want it. For every person that claims mages are gimped in PvP, there is someone else saying mages are fine in PvP.

  5. Jeg har et lite problem med noen spill. Det virker som at noen piksler "strekker" seg ut. Dette er på en Ferrari 3200 med ATI Radeon 9700 med siste omega drivere. Har prøvd å installere originale drivere, men det går ikke. Disse problemene oppstår i Battlefield 2, Civ4 og kotor2. Skjer ikke i wow eller aoe3. Noen som vet hva som skjer?

     

    post-89320-1133821569_thumb.jpgpost-89320-1133821642_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...