Gå til innhold

jamjam

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jamjam

  1. Var bare ute etter å ta meg du også Howser, hvorfor trenger dere å latterliggjøre meg helt uten grunn, jeg ønsket å gi no positivt, ikke råd det her før en møter slike usakligheter, som selvsagt faller tilbake på seg selv, men likevel. Om dere vil ødelegge for andre har dere muligheten til det hvis det er deres agenda, men det er lett å avsløre. Andre får gjøre seg opp sin mening. Vi skal ikke la slikt få ødelegge tråden, noen andre? :woot:

  2. Skjønner! Selv satanister bekrefter at Gud finnes. Over til tema: Sikrer vi objektivitet og setter sammen sannsynlighetene i ett regnestykke, faller SBS sin hypotese "tilfeldigheter" på et lavt konfidensnivå, det er hevet over tvil. SBS: Har du en "mørkinspirert" profil? Hvor står du? Ellers opplever jeg at dere vil "kjøre karusell", derfor slipper jeg andre til. :no:

  3. Browser: Jeg kan med min frie vilje gå både i kjeller eller loft, for å si det sånn. Vedkommende kan også gå i en gate eller på fjellet Gud hindrer ingen fordi han har gitt oss fri vilje, men at han gir oss en mulighet og legger en vei åpen for ett valg til er klart. Jeg venter på svar, og slipper andre til. Interessant at du ville bryte tråden innledningsvis 21.08.2005, og nå har ført en tett dialog med meg.

    SBS: Les hele tråden!

  4. Helt konkret var jeg oppgitt og sliten, jeg gikk til underetasjen, lønnkammer om du vil. Der satte jeg meg ned og bad. Etter kort tid kunne jeg såvidt høre en stemme utenfor på fortauet. Det var vedkommende. Ser vi på tilfeldighetene her, måtte vedkommende være i byen og på vei forbi akkurat da. Det viste seg å være helt tilfeldig. Jeg måtte samtidig være ett sted der jeg kunne høre vedkommende som måtte prate slik at jeg disse to sekundene kunne gjenkjenne vedkommende som gikk sammen med noen og småpratet. Altså vi måtte være nært samtidig. Her var ingen vindu. I tillegg måtte jeg rekke å innhente vedkommende før det var for sent, det rakk jeg. Vedkommende hadde også anledning til å gå direkte på jobb. Så jeg tror jeg kan svare ja, på spørsmålet ditt. Har du tengt på å gjøre dine egne erfaringer med Gud? :nei:

  5. Lurt. Personlig skifter jeg litt skjeldnere enn hva forhandlerne anbefaler, de vil selge. Er jeg i tvil sjekker jeg frysepunktet. Ellers er frostvesken korrosjonshemmende, det er bra for radiator m.m. Etterhver som egenskapene til frostvesken går ut, vil ny frostveske oppdatere effekten.

  6. Min mor gikk til ham som ba for meg, jeg traff ham ikke personlig, jeg fikk en salvet duk fra ham. Alt gikk for seg enkelt og greit, ingen omstendigheter for å si det sånn. Jeg kunne vel ha levd med den kroniske skaden som jeg hadde hatt i 10 år så jeg var ikke i krise, men den hemmet meg en del og det visste mor om så hun tok dette initiativet. Så det var nok flere som bad for meg.

  7. Jeg ble bedt for av en annen person, ja, men jeg fikk tro på at jeg kunne be selv og at Gud ville høre mine bønner også. Da jeg fikk bønnesvar fortsatte jeg med det, og det gjør jeg fremdeles. Jeg begynte å gå i kristne miljø, der andre hadde gjort sine erfaringer. Vi vet også at dette har vert fremme i massemedia en del. Noe blir møtt med hets, men mange tror innerst inne at det stemmer men ikke vil gi seg hen til det. Jeg synest det blir showet opp for mye, men på den andre siden er det riktig, medmenneskelig sett, å si litt om det.

  8. Tror jeg ville skyllt gjennom og byttet vann og tilsatt ny kjøleveske. Hvis vannet er brunt og gromsete, særlig. Lengre levetid på vannpumpe og mulig bedre termostatfunksjon kan være noen av gevinstene. Vannpumpa bruker også mer energi på å flytte rundt veske med lavere viskositet, så jeg vil tro at det hjelper litt på drivstoforbruket. Har du litt lekkasje i systemet, kan det faktisk bli verre.

  9. Jeg tror Gud selv utløste underet "Big Bang". For meg er det lettest å tro at Gud står bak alt, også vitenskaplige finesser. At han har gitt oss bittelitt innsyn i vitenskapen, vi famler jo i forhold til de store spørsmålene, kanskje vi ikke er i nærhten av svarene engang. Men vi har fått akkurat den innsikten vi trenger, nok til å fungere på jorden. Alle "usannsynlige" tilfeldigheter som gjør at alt fungerer tror jeg ikke er tilfeldig i det hele tatt, som kristen. Tror kristendommen gjennom 2006 år, som alltid har syndestemplet løgn er til å stole på. Jeg opplever at bibelen stemmer. Hvorfor opplever jeg og mange konkrete bønnesvar som ikke kan forklares eller sannsynlige i det hele tatt? :)

    5295407[/snapback]

    Pels: Mulig det ikke var mulig å forstå, men poenget mitt var at vitenskapen ikke har kommet frem svarene i forhold til de eksistensielle spørsmål, kanskje den (vitenskapen) tar feil i hypotesetestinga, den opererer jo ikke alltid med absolutter, mer med signifikanser. Min Gudstro kan jeg ikke komme meg unna om jeg ville, den overbevisningen har jeg med meg gjennom livet og den står fast, hvis du lurte på det. :)

  10. Jeg er alltid kritisk når jeg opplever ett bønnesvar. Jeg vuderer sannsynligheten for ditt og datt (har statistikk fra høyskole). Bønnesvar er trosstyrkende. Om du har svak eller sterk tro betyr lite, det viktigste er å komme i gang og be og oppleve bønnesvar selv, så du kan vurdere og da blir troen sterkere også. Hvordan Gud hjelper varierer både direkte og gjennom andre. Håper dette kan hjelpe deg.

  11. Journalen fra sykehuset og at jeg ikke trengte dit mer pga skaden som var i orden. Husker spesialisten så bort og tilbake flere ganger som om han ikke trodde det han så. Kunne valgt ett bedre ord enn "klut", enig. Bare be det er ikke farlig, men trygt og godt å få legge over bekymringer og annet. Jeg har selvsagt ingen interesse av å lyve, det hadde jeg ikke orket å brydd meg med i det hele tatt, faktisk.

  12. Jeg tror Gud selv utløste underet "Big Bang". For meg er det lettest å tro at Gud står bak alt, også vitenskaplige finesser. At han har gitt oss bittelitt innsyn i vitenskapen, vi famler jo i forhold til de store spørsmålene, kanskje vi ikke er i nærhten av svarene engang. Men vi har fått akkurat den innsikten vi trenger, nok til å fungere på jorden. Alle "usannsynlige" tilfeldigheter som gjør at alt fungerer tror jeg ikke er tilfeldig i det hele tatt, som kristen. Tror kristendommen gjennom 2006 år, som alltid har syndestemplet løgn er til å stole på. Jeg opplever at bibelen stemmer. Hvorfor opplever jeg og mange konkrete bønnesvar som ikke kan forklares eller sannsynlige i det hele tatt? :)

  13. Dokumentasjon på og observasjon av helbredelse viser at det har skjedd. Hvorfor skjedde det når jeg var under forbønn og bar salvet klut (lite tøystykke inn mot huden). Hvorfor går bønnene mine i oppfyllelse når jeg ber til Gud, når sannsynligheten for at det jeg ber om skal skje er uhyre liten. Jeg tenker ofte at det er umulig. Mange andre har samme erfaring. Ett eksempel: Jeg drev en bedrift og manglet en vakt i produksjonen. Jeg visste ikke om noen som var opplært til å ta disse oppgavene i byen. Jeg gikk ned i kjelleren og bad om at Gud måtte løse problemet, jeg var oppgitt. Før jeg var ferdig å be hørte jeg gjennom ventilasjonsanlegget, stemmen til ett menneske som gikk forbi fortauet helt tilfeldig. Jeg kjente igjen stemmen, sprang ut og stoppet vedkommende som var opplært sommervikar, og da gikk vedkommende rett inn og på jobb med en gang!

  14. Joda! Hvis din intensjon med din tilnærming til dette temaet er å ta utgangspunkt i de antakelser om opphavet til, og den vitenskap vi har i dag om livet på jorden og på den bakgrunn "fremskrive" hva som er sannsynlig om "livet på den andre siden", kan jeg være med. Noe som er uendelig bakover i tid, vil være det fremover. Universets tidsfaktor er uendelig, vi befinner oss i en "evig tid"/evighet. Menneskeheten ble skapt, vokste, avtok og gikk til en ny himmel og en ny jord i fremdeles i evighet, ett evig univers.

    Jeg vet at jeg har sett en statisktisk modell for beregning av sannsynligheten for at Gud er til, noen andre? :)

  15. Jeg er ikke med på at noen statisktisk metode er anvendbar i dette tilfellet. Et binominalfordelt utvalg som skal testes for en signifikant hypotese på et gitt konfidensnivå og sannsynligheten for at et "plot" kan inntreffe utenfor konfidensintervallet til "klokkekurven", hvordan kan denne metoden avnendes i dette tilfellet. Riktig nok lenge siden jeg studerte disse tingene, men likevel? :roll:

  16. Guds skaperverk kan vi observere, og det er guddommellig og ikke mennesskeskapt det ser vi med et halvt øye. Det som er lagt til vår tro kan aldri bli viten, dette må vi skille. Derfor kan vi ikke få bevis for Guds eksistens, siden mekanismen skal være og er tro. Likevel er vi så nær bevis vi kan komme. Tenker på helbredelse som jeg og mange har opplevd. Jeg og mange andre har ikke noe valg som har opplevd en "fysisk reparasjon" av en skade, vi tror og vi "vet". Jeg har ofte opplevd at bønn virker i det daglige og det fullstendig umulige har skjedd! Jeg spør meg nesten hver gang om dette er tilfeldig. Men når sannsynligheten er som å vinne hovedpremien i lotto gang på gang er konklusjonen klar. Føler et bare ett ansvar for å si i fra, det er herved gjort. :omg:

×
×
  • Opprett ny...