Gå til innhold

www.tracid.tk

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av www.tracid.tk

  1. Jeg har noen fine saker her:

     

    1) Jeg var på en databutikk i drammen (webonline) og der kom det en dame inn de som skulle ha en harddisk, hu kom å sa at hu skulle ha en harddisk, og han som betjente hu spørte om åssen hdd skulle hu ha? hu sa "billigst bulig"

     

    2) En i klassen som hadde dataproblemer (som ikke andere i klassen min har;)) jeg spørte åsse operativsystem han har, han sa windows98.

     

    3) En kammerat av meg greie å slette systemfila fra pcen.

     

    4) Værste jeg vet er folk som bruker windows ME og sier at xp er dårlig. jeg la inn winxp (han hadde me inne) en gang for en jeg skjenner, etter to uke så la han inn ME. han sa at XP er dårlig, fordi han hadde lest det på en nett side.

     

    [ Denne Melding var redigert av: www.tracid.tk på 2002-12-05 16:05 ]

  2. Jeg har en stor diskusjon med de gutta i klassen om at er Windows XP bra. Jeg sier at det er døds bra.. men de sier at XP er no drit, og dem sier oxo at XP er dårlig i å brenne CD-er, og hakker i spill. Jeg liker Linux men det er nesten ingen spill som går i Linux.

  3. Jeg synes at ADSL er døds bra jeg................. ikke Telenor, forde det er dyrt og gir laft hastig het en det man skal ha, Nexgentel er døds bra og billigere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    !!!!!!!!!!!!!!!;)

×
×
  • Opprett ny...