Gå til innhold

Guayas

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Guayas

  1. Jeg bytta den ut med en Brodit aktiv bilholder. Der følger det med ledning som kan kobles til tenningen, sigarettenner eller stereoen. Da slipper man å koble av/på ledningen hver gang man skal flytte PGS'en. Er å anbefale :thumbup:

    Kult! Jeg søkte litt på nettet for å finne den, og fant den til over 700 kroner. Har du funnet den billigere? Jeg synes 700 er vel mye når man har brukt over 3000 på et navigasjonssystem.

  2. Hvis ikke andre på forumet kan komme opp med en idé, så kan du jo prøve Jensen Scandinavia sin support. 

    5219828[/snapback]

    Jeg skal se nærmere på det, det kan være en mulighet

     

    Alternativet er pakkesniffing.  Jeg ville ha sniffet mellom Netopia'n og Jensenboksen, samt mellom Jensenboksen og en av PC'ne.

    5219828[/snapback]

    Hvordan gjør jeg dette?

    5223119[/snapback]

    Det første du trenger er en pakkesniffer. Ethereal er en fult brukbar sniffer. Så er det å finne IP adressene, og sette seg ned og sniffe når man nærmer seg tiden for utfall.

    Ingen triviell oppgave, men veldig spennende ;)

  3. Hadde akkurat det samme problemet med min PC. Temperaturer så OK ut, memtest88 sa at alt var OK, sjekket HD'er med produsentens testverktøy... alt var i skjønneste orden. Helt inntil jeg gikk inn med voltmeter på PSUen. 3.3 Volten falt til tider ned i 3.0, 12 Volten ned til 11.1. Ikke rart at boksen rebootet. Ut med Qtec PSUen :blush: (fatter ikke hva jeg tenkte på da jeg kjøpte den) og inn med Fortron i stedet. Nuh er alt så mye bedre.

×
×
  • Opprett ny...