Gå til innhold

Wize

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wize

  1. Jeg har nettopp begynt å spille WoW, bare spilt det i noen dager og min Priest er bare lvl 8. Men en kompis av meg har Priest på level 20 og noe, han får mellom 5 og 10g for å assiste power-levelers. Priest for hire. 10 assist på en dag og du har 100g. No problem. Nok av folk som betaler for å ha en healer med seg. Sikkert folk som har andre høy-level characters med nok av gull som bare har overført til sin nye char og vil komme fortest mulig til lvl 60.

     

    hehe...joa det er sikkert mulig, men det er sjelden man finner ti forskjellige personer som er villig til å betale 10g pr assistjobb over tid liksom. Man kan nok tjene noe på en svært god dag, men 100gull for dagen på assist vil jeg tro skjer sjeldent. Jeg har spilt i ca et halvt år, og jeg har 3-4 ganger sett at folk har flashet med gull for å få hjelp. Hadde sikkert sett mer om jeg hadde sett etter det, men 100gull dagen er nok langt langt ifra vanlig. Jeg vil helelr si det er sjeldent.

    5386480[/snapback]

     

    Det er ihvertfall ikke bullshit (som en annen påstod), dette er sånn kompisen min tjener penger og han har gjort det over lang tid. Sier ikke at han får 100g hver eneste dag, men han har fått over 100g på en dag også. Er ikke noe han gjør hver eneste dag heller, men innimellom. Totalt sett så har han tjent mye penger sånn.

  2. Hvorfor er det for mye?

    Hvorfor skal du respecce så mye?

    Er en grunn til at det er så dyrt.

    Du skal og få fortelle meg hvor man som priest tjener 100g dagen.

    5386224[/snapback]

     

    Jeg har nettopp begynt å spille WoW, bare spilt det i noen dager og min Priest er bare lvl 8. Men en kompis av meg har Priest på level 20 og noe, han får mellom 5 og 10g for å assiste power-levelers. Priest for hire. 10 assist på en dag og du har 100g. No problem. Nok av folk som betaler for å ha en healer med seg. Sikkert folk som har andre høy-level characters med nok av gull som bare har overført til sin nye char og vil komme fortest mulig til lvl 60.

  3. Er det ikke mulig å kjøpe WoW online? Enten i form av download eller bare cd-key?

     

    Jeg fikk trial-pass av en venn og lånte cd'ene hans for å legge inn spillet, og spilte til denne var over, trodde da jeg bare kunne betale med visakort for å fortsette etter trialen. Men det går altså ikke, står jeg må ha en real authentic cd-key eller slik, og den får jeg bare ved å kjøpe spillet.

     

    Så kan denne kjøpes online, bare keyen? Eller kjøpe spillet online og hente det ned med key slik som f.eks HL2?

  4. Jeg ser grafikken er ganske massiv på xbox 360. Er det noe spill til PC som har like bra/bedre grafikk (med da høyste instillinger på grafikk). Til alle dere som føler at dere har peil på pc. Hvorfor velge xbox 360 (hvis man ser bortifra prisforskjellene mellom en kraftig nok pc til de nyeste spill, og xboxen)?

    5265478[/snapback]

     

    Grafisk vil PC alltid være best, fordi den er i konstant utvikling. Slik har det alltid vært og slik kommer alltid til å være helt til man får muligheten til å oppgradere konsoller. Unntaket er kun ved launch og de første månedene.

     

    Det Xbox 360 spillet med best grafikk som er på både PC og Xbox 360 nå er vel Call of Duty 2. Sammenligner du det spillet på PC / Xbox 360 så syns jeg grafikken er veldig lik.

     

    Så siden grafikken er tilnærmet lik på både Xbox 360 og PC (så fremt man har en bra PC) ser jeg ikke at det skal være noen issue, i en diskusjon for og mot konsoll/PC.

     

    Jeg valgte å ikke kjøpe Xbox 360 i denne omgangen, kanskje jeg gjør det når det kommer nok bra eksklusive titler. Jeg har allerede 5 av titlene til PC som er på Xbox 360, og spiller de med beste grafikk på en 40" LCD HDTV. Jeg har ikke bare mus og tastatur koblet til denne TV'en, så jeg får bedre kontroll på FPS-spill, men også 2 gamepads.

     

    Condemned er også et av spillene jeg har lyst på, men dette kommer også på PC.

  5. "Project Gotham Racing 3 bør være et tungtveiende argument når du vurderer om du skal gå til innkjøp av en HD-klar TV" det er fra en spillanmeldelse i aftenposten, nå må jeg nesten vite det helt sikkert! Er det stor forskjell i gafikken på en HDTV, en på min 32" flatbilderør 100hz, vanlige TV?

    5250168[/snapback]

    Det er selvsagt en merkbar forskjell. Men den er ikke så enorm at den er verdt grøtspising i et år fremover. :)

     

    Tror spill med den slags grafikk fortsatt er et lite stykke unna.

    5250229[/snapback]

     

    Det er snakk om at det er kun oppløsningen som er forskjellig da. For de som ikke har fått med seg det liksom. Så da snakker vi om at det er skarphet i bilde, å spille på en CRT-TV (vanlig jalla TV) er uklart som grøt i forhold til HD-oppløsning.

  6. Er det noen som vet om man kan spille med gamepad på Quake 4, Battlefield 2 eller Call of Duty 2 på PC?

     

    Jeg har prøvd på Battlefield 2, der får jeg satt opp alt utenom siktingen, får ikke styrt siktet.

     

    Quake 4 får jeg ikke satt opp noe, så lurte på om noen visste om det var en måte.

     

    Call of Duty 2 har jeg ikke prøvd på enda, er det mulig her?

  7. Kjære baltie, og alle dere andre, hva med å heller akseptere at folk er forskjellige? At folk har sine egne måter å uttrykke seg på om sin egen smak. Er jeg negativ til noe så uttrykker jeg meg negativt.

     

    Det er forresten ikke jeg som ødelegger denne tråden med en patetisk diskusjon om spillet er barnslig eller ikke, om jeg er barnslig eller ikke. Jeg kom med en liten kommentar til spillet og det ballet på seg med svar som om jeg hadde uttrykt noe blasfemisk.

     

    Hva med å heller ro seg tilbake til trådens kjerne eller hva? Fokuser på om Kameo er et godt spill eller ikke.

     

    Tror du det er uten grunn at nesten alle omtaler hittil har uttrykt skuffelse over spillet? Ser ut som mange har blitt ført bak lyset med hensyn til hva dette spillet er, noen har tydeligvis håpet på et Zelda-like adventure-spill. Når det i realiteten ikke er noe annet enn en slags Ratchet & Clank med bedre grafikk.

     

    Man gjør meningsløse oppgaver som å rulle rundt i en piggball... Dette er et spill lagd for dem som ikke bryr seg om seriøsitet, story og mening. Flott for noen at dette konseptet er attraktivt, men betyr det at jeg må like det? Nei.

  8. Jeg har ikke opptredt fornærmende mot en eneste person. Jeg sa meningen min om et spill. Slutt å grin og ikke vær så hårsåre. Og drit i å lek moderator, la dem gjøre jobben sin, la dem fortelle meg hva jeg kan og ikke kan skrive.

×
×
  • Opprett ny...