Gå til innhold

HeX

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HeX

  1. Ja det er skremmende. Så en sånn dokumentar over folk som har fått alvorlige psykiske problemer og i noen ekstreme tilfeller faktisk tatt livet av seg på grunn av et onlinespill (Ikke nødvendigvis WoW). Spesielt i Asia er det helt sykt hvordan folk reagerer på spill.

    Men selvsagt, om livet ditt blir for påvirket av WoW eller ikke, kommer helt an på hvordan du er som person. Noen står bedre imot enn andre.

    Noen klarer det helt fint, mens andre burde aldri rørt spillet i det hele tatt. Jeg mener at når et spill begynner å gå utover skole/jobb og ditt ordentlige liv, da er det på tide at alarmen går og man bør tenke over hva som egentlig skjer.

    5427517[/snapback]

     

     

    Var det den dokumentaren om en som spilte "Everquest" ??

    For det var ganske skremmende å se på hva som skjedde videre i livet hans! :no:

  2. Hvilken av dem?

     

    Isåfall, Sorry hvis det er noen som ble så sinnsyyykt redde av de filmene at noen faktisk blei irritert på meg!

     

    Sier bare at jeg ikke anbefaler folk med svakt hjerte eller de som ikke tåler å se på de linkene filmer. :no:

     

    Hex

  3. Tydelige markeringer er noe som bygges opp over tid, og en såkalt sixpack (synlige magemuskler) bygges opp ved magetrening.

     

    Det trengs ikke vekter for å gjøre dette, vekter vil bare gi deg en "utoversixpack" - slik du ser på store kroppsbyggere, det beste er å kjøre på med flere repetisjoner etter hver økt.

     

    På iform.no (http://www.iform.no) har de skrevet noen programmer om magetrening, og du finner blant annet noen øvelser på denne siden (http://www.iform.no/trening/magetrening.shtml) - Her vil du finne 4 gode mageøvelser.

     

    Et lite rundskriv om motivering, målbevissthet og slikt finner du her (http://www.iform.no/artikler/tydeligemagemuskler.shtml).

     

    Synligheten av musklene avhenger av fettprosenten på kroppen din, så om du ønsker et synlig resultat og har høy fettprosent må du kjøre noen øvelser som brenner fett, eksempelvis jogging eller sykling (Kardiotrening).

     

    Men det anbefales at du trener hele kroppen når du først skal trene opp en bedre muskulatur - med din unge alder anbefales det at du begynner veldig lett, og gjerne med mange repetisjoner (begynn med 2 sett på 15 repetisjoner for å lære deg øvelsene skikkelig).

    Du må også være obs på å varme opp SKIKKELIG, ellers kan dette fort gå ut over musklene dine, og kan medføre langvarige skader.

     

     

    (kilde: www.erfaring.com )

     

     

    Du skjønner, det er bare å leite igjennom nettet.

    F.eks. Gå inn på Google og dermed søk: "Hvordan få sixpack". Har allerede funnet en del :w00t:

     

     

    Edit: Inni qouten står det "i din unge alder". Dette utdraget er svaret på en gutt som spør om, "hvordan få sixpack på kortest mulig tid!"

  4. Jeg oxo er en av de som har de gamle telefonene som er nå tildags nokså mørbanka..

     

    Jeg har en skrøplig 3510i (Har hatt nyere, men de har blitt ødelagt med en gang!!)

     

    Dette har min "Skrøpelige" 3510i vært igjennom:

     

    ¤ Badet 2 eller 3 ganger i saltvann med mobilen i baklomma på badeshortsen min (Ikke spør hvorfor jeg la mobilen i baklomma, hehe)

     

    ¤ Har mistet den i klorvann

     

    ¤ Engang så lekte jeg med den. Jeg kastet den så høyt jeg kunne, plutselig ble jeg blenna av sola også så jeg ikke hvor mobilen landa (Så klarte i chatche mobilen på vei ned..) 'boink' så smalt mobilen på en stein

     

    ¤ Den har vært i oppvaska 2 ganger...

     

     

    Skade: Rett og slett bare lyse som er ødelagt (DVS at det lyser ikke på skjermen)

     

    Hmm, Er det virklig sånn at de gamleste telefonene tåler mest??

×
×
  • Opprett ny...