Gå til innhold

Fanta4free

Medlemmer
  • Innlegg

    2 256
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fanta4free

  1. veldig upraktisk spør du meg, kjører taxi selv og mener burde ha litt mer mellom øya i forhold til ben plass for både passasjerer og skal gjerne ha litt bagasje også, du sa du så den utenfor et hotel, kan se for meg meg at den sliter når 1 liten familie på 4 skal en plass og har med seg barnevogn osv..tøff nja, praktisk? nei?

     

    nok sakt fra 1 taxi sjåfør selv 

  2. kan hende det er det, det blir når skatte penger kommer :)

     

     

    dumt spm :p er det vanskelig og koble dette sammen når pcen evt kommer? siden den kommer i "deler" er det ting som kan gjøres feil liksom?

     

    er som regel vant til laptoper den siste tiden og den er sammenkobla vis jeg kan kalle det det?

  3. når dere snakker slik aner jeg ikke hva dere snakker om :p aner ikke hva slags componenter som er bra eller dårlig lenger, bruker som regel nettet til og se om jeg kan kjøre spill :p tidligre kunne jeg lese det via cover på spill men det var da jeg var ung og nå kan skjønner jeg ikke lenger hva som er bra og hva som er dårlig :p

  4. 6k er ikke dyrt, og skjerm er ikke noe problem, vet det kanskje ikke er det beste, men der an jeg evt bruke tv så egetlig ikke det meste av stress....det jeg egentlig er mest ute etter og finne ut av nå er vell og se prisen jeg evt må opp i for 1 pc til dette, så prisen er det jeg er ute etter sånn sett :) billig som mulig samtidig som jeg vill ha noe som kan vare litt i fremtiden også som ikke går ut på dato i løpet av neste året liksom..

  5. blir jo fort enda dyrere vis jeg må kjøpe lovlig opprativsystem vedsiden av dette da...:/ men nå vet jeg hvertfall hva slags pris jeg må opp i for og kunne gjøre dette, føler jeg savner og henge etter i fps sjangeren på pc da jeg ikke har noe bra pc lenger.....det har jo kommet så veldig mye bra i det siste og CS og konsoll er liksom ikke det samme :)

×
×
  • Opprett ny...