Gå til innhold

hymn

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hymn

  1. Hei!

     

    Jeg er nå ferdig med videregående og har blitt innkalt til militæret i januar. Det vil si at jeg har et halvt år til rådighet, før militæret, som jeg har lyst til å bruke til noe fornuftig. På videregående gikk jeg medier og kommunikasjon og har derfor bare generell studiekompetanse, noe jeg ikke er helt fornøyd med fordi jeg absolutt ikke har bestemt meg for hva jeg har lyst til å studere og vil ha flere muligheter åpne

     

    Så jeg tenkte.. hva om jeg kjøyrar på og tar et par fag som privatist frem til Januar?

     

    Fagene jeg tenker på er: 2mx, 3bio, 2fy

     

    Slik som jeg ser det har jeg gode muligheter, selv om jeg ikke har hatt 2bio, til å klare 3bio. Dette fordi jeg har en interesse for levende organismer og utviklingslære generelt.

     

    Det ser verre ut med mattematikk og fysikk siden dette er fag som jeg ikke har noen overveldende interesse for. Og hvordan tar man 2fy som privatist uansett? Er ikke det mest forsøk og eksperimenter?

     

    Såeh.. med det sakt lurte jeg på om dere hadde noen erfaringer, anbefalinger eller råd angående dette? Er det for vanskelig å ta disse fagene som privatist?

     

     

    Setter veldig stor pris på all hjelp. :thumbup:

  2. Hei!

    Jeg skal opp til Jotunheimen en tur i sommer og gleder meg virkelig til å ta bilder derfra. Så lurte jeg på om jeg skulle spandere på meg et nytt objektiv. Har hørt at vidvinkel er et must når man skal ta landskapsbilder...

     

    Har noen noen anbefalinger ang. hvilket objektiv jeg burde velge til mitt Canon Eos400D? :)

  3. Jeg har et problem med pcn min hvor winlogon.exe ser ut til å kreve opptil 100% av prosessoren min i en hakkete rytme. Dette gjør at det hakker uansett hva jeg gjør. Enten hvis jeg spiller, eller imens jeg skriver dette.

     

    Se eksempel

    :1

    :2

     

    Har noen en anelse hva dette kan komme av og hva jeg kan gjøre for å få fikset dette?

     

    mvh

    hymn

  4. Hei jeg har et veldig usedvanelig problem. Jeg har akkurat kjøpt ny datamaskin og er ganske fortvilet pga. problemer med oppstart.

     

    Hver eneste gang jeg skal restarte pcn må jeg ta ut og inn batteriet fra hovedkortet og restarte biosen... Hvis jeg ikke gjør dette kommer det ikke opp noe bilde på skjermen og da kommer jeg jo ingen vei.

     

    Eneste jeg kan se som er litt unormalt i pcn min er at jeg har en 20 pins strømforsyning mens hovedkortet mitt er 24 pin.

     

    Jeg har et ASUS A8N-SLI hovedkort og en Thermaltake 480W Butterfly strømmforsyning og et GeForce 7800GT skjermkort.

     

    Pc'n fungerer helt fint i windows etc, men det er når jeg skal reboote den at det blir trøbbel. Noen som kan hjelpe?

×
×
  • Opprett ny...