Gå til innhold

lofotknut

Medlemmer
  • Innlegg

    255
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lofotknut

  1. Hei, lurer på om min ps4 kontroller har tatt kvelden. Dvs den funker men må være tilkoblet kabel. Så den lader ikke. Har prøvd diverse triks på nett som "reset knapp" osv....uten hell . er det noe mer jeg kan prøve eller må jeg innse at slaget er tapt?😢

  2.  

    Har også kjøpt Denon og er ganske fornøyd, men skulle hatt muligheten til å skrudd litt på lyden siden bassen er litt i kraftigste laget. Finnes det en bra equalizer til android som virker sammen med f.eks. Tidal? Fant en app fra Denon men den virket bare på musikk fra den innebygde spilleren.

     

    De fleste Android-telefonene har vel innebygget EQ som du finner et sted under lydinnstillinger? Har iallefall det på min Sony Xperia Z2.

     

    Ja, men denne virker ikke gjennom Tidal av en eller annen grunn, bare gjennom lokal media.

  3. Der fant jeg heides tower of flame ja! haha, har vært blind så ikke den spaken nedi der...

     

    Så nå er effigys og ringen på plass wohoo! Oppdaget noe annet rart, jeg brukte en human effigy men ingenting skjedde, kan man bare brenne disse i Majula for at de skal funke?

  4.  

     

     

     

    Sykt lite sånne human effigys ass, er jo stuck på 50 % health hele tiden...eller er det noe jeg har gått glipp av, får ikke kjøpt det noe sted?

    Drar du til Heide's tower of flame finner du Ring of binding. Den gjør at kun går ned til 75% hp og ikke 50%. I tillegg finner du 5 human effigys der ;-) Alt ligger før bossen Old Dragonslayer

     

    Ok! Hvordan kommer man seg dit?

     

     

     

     

    Får prøve å forklare da. Inngangen er på høyre siden av huset hvor du finner den snakkende katten i Majula. Har lagt ved det eneste bilde jeg fant på nettet. Litt dårlig kvalitet.

    Majula-Heide-Tower.jpg?resize=600%2C450

     

    Der inne finner du noen knights aktige mobs som slår jævli hardt. En mot en er det ikke så problematisk, men et helvette når de er 2-3. Etter 3 av disse kommer du til en plattform som det er 3 stykker på. Hvis du puller dem ut og tilbake til der knight nr. 2 sto så kommer kun han med sverdet. Når han er død kommer de 2 andre. Løp så helt tilbake til starten av brettet. Da vil de snu å løpe tilbake der de sto. Nå kan du ta de en og en. Start med han til høyre. Videre så må du til venstre. Her bare gjør du det samme. Pull en og en. Til slutt er det en knight igjen. Når han er død kommer det en bryter opp av bakken. Trykk på den og brua kommer ned. På toppen her finner du en kiste med ringen og effigys. Går du inn tåken kommer du til Old Dragonslayer bossen. Anbefaler å bruke opp souls før du tester han. Jeg mista 15k souls på han der :p

     

    Glemte å legge til at du finner et bonfire til høyre for den første knighten

    takk! men der har jeg da vært...tror jeg ser kjent ut hmmm. får se når jeg kommer hjem ;)

  5.  

    Sykt lite sånne human effigys ass, er jo stuck på 50 % health hele tiden...eller er det noe jeg har gått glipp av, får ikke kjøpt det noe sted?

    Drar du til Heide's tower of flame finner du Ring of binding. Den gjør at kun går ned til 75% hp og ikke 50%. I tillegg finner du 5 human effigys der ;-) Alt ligger før bossen Old Dragonslayer

     

    Ok! Hvordan kommer man seg dit?

  6. Kan noen forklare meg hvordan greia med sjeler er? Fikk etter tusende forsøk drept "the last giant". fikk da 10 000 sjeler. Så døde jeg et par ganger og nå virker det som disse sjelene er tapt for alltid? smått frustrerende... hvordan funker dette?

  7. Hei og hå.

     

    Har fått meg en sånn argon inet internettradio med spotify connect, så jeg bruker telefonen til å fjernstyre spotifyen.

     

    det funker fint, men har et lite problem, hver gang det kommer en ny låt så skifter den ikke, jeg må altså klikke på neste låt hver gang. Noen som har peiling på måte å fikse dette på?

     

    mvh,

  8. Går det an å fjerne irriterende Telenor "branding" uten å tukle for mye?

     

    Tenker du på Telenor appene? Prøv isåfall dette: http://androidadvice...ps-sony-xperia/

     

    Ok! Får se om jeg testern ganske snart,.har et annet spm. Noen som har peiling om det går fint å koble usb-dac til telefonen med den rette kabelen?

     

    Hmm.. Si det. Har faktisk ikke peiling. Har en USB DAC men må vel kanskje også ha en USB OTG ( on the go )..

    Kan få testet dette i morgen kveld

    hvis jeg har riktig kabler. Ellers blir det slutten av juli :)

     

     

    TomKorawit: Jepp, samme her dessverre :/

    Utrolig kjedelig. Xperia S hadde ikke det beste batteriet fra før heller på GB, også blir det dårligere.. Arg!

     

    Fått testa Lami? Har sett etter sånn type kabel men fant ikke på elkjøp eller clas ohlson, men fant en på ebay..

×
×
  • Opprett ny...