Gå til innhold

tobbelulle

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tobbelulle

  1. De er vel en måned gamle ;) Men det er litt besynderlig for det da... for det ble sånn med de andre brikkene jeg har inne til RMA i dette øyeblikk.... rett etter juleferien klikka det helt for den ene av de også... men den ble skikkelig ødelagt da...funka ikke i det hele tatt... :no: (Det var forøvrig en corsair brikke som nærma seg et år gammel da...)

  2. Heisann.... har kommet over et ganske sykt problem her... Pcen min har hatt div. bluescreens etc i det siste, så jeg kjøre memtest for å være sikker på at det ikke var noe galt med ramen min. Og det var det. Når jeg kjører to brikker på en gang. begge brikkene testes ok alene i alle ramslotene på hovedkortet, det er bare når de er sammen at jeg får feil. Har testa på flere hovedkort, og det skjer det samme over alt. Har en AMD Athlon 64 x2 (socket 939), og GEIL (2x512MB) DDR PC3200 400MHz... Noen som har noen snøring på hva som kan være galt? Tenker at det kanskje er minnekontrolleren i CPUen, men syns det er litt spesiellt... Veldig takknemlig for svar:)

     

    Tobbelulle

  3. Jeg har også negative opplevelser med Amentio.... Fikk et nytt skjermkort derfra for en stund tilbake, som viste seg å være DoA (Dead on Arrival). Sendte det tilbake, og hørte ikke noe mer fra dem. Sendte dem mailer i hauger, og etter en uke fikk jeg beskjed om at skjermkortet var sendt til USA(! for å testes. Jeg tenkte "jaja", ventet en uke til før jeg sendte mail og spurte hvor skjermkortet var i løypa. Tilsammen tok prosessen fra jeg sendte skjermkortet til jeg fikk et nytt et 1 og en halv måned. Bestiller aldri derfra mer... :mad:

  4. Heisann! Har bare gode erfaringer med 3R systems R310 kabinettene. Disse er så små at man begynner å stusse på om det virkelig er plass til et ATX hovedkort i de. Kabinettet er like høyt som hovedkortet ditt stående :) (stømforsyningen plasseres foran i kabinettet, under harddiskene, og bruker en forlengelseskabel for å få strøm inn bak.) Det er også billig (500,- på Microplex)

  5. Kan forresten legge til at det ikke er lenge siden jeg kjøpte en del hardware... en gig ekstra med ram og et lydkort... men dette skal ikke ha noe å si. Har en Antec NeoHE 500w, i et system med 2x250gig hdder, AMD Athlon 64 x2 3800 og et x1600xt... men kan den ekstra hardwaren ha noe å si?

     

     

    (veldig takknemlig for svar:) er mange smartinger her :cool: )

    Tobbelulle

  6. Heisann!

    Har i det siste hatt en veldig ustabil data med spontane restarter og klikkende programmer. I stad sjekka jeg speedfan, og det viste 3 volt på 5volten. Sjekka med et voltmeter, og alt var i skjønneste orden i følge det. Noen som har noe clue om hva det kan være?? Utelukker strømforsyningen siden voltmeteret viser riktige verdier :hmm:

     

    Tobbelulle

     

    Edit: endret emnefelt :thumbup:

  7. Heisann! Jeg vurderer å kjøpe ny kjøler til til skjermkortet mitt.(powercolor x1600xt bravo) Jeg har for øyeblikket en Zalman vf700 AlCu, men er ganske misfornøyd. For det første passer den ikke, så jeg har kjørt på med strips etc, noe som funker greit, men er bajs for det. For det andre bråker den en god del. Derfor er jeg på jakt etter en ny kjøler. Noen som har kommet over en?

     

    På sidene til zalman står det at kjøleren skal passe, men det gjør den ikke, så jeg er litt redd for at jeg har fått et kort med sær kjøle metode. Noen som kan hjelpe?

     

    Tobbelulle

  8. heisann!

    Her om dagen(natta egentlig) våkna jeg av at pcen min stod å reboota (cdrommer har en tendens til å bråke litt...) jeg prøvde sikkerhetsmodus, og siden det ikke funka dytta jeg inn windows cden for å reparere. Når jeg hadde reparert og restarta kjørte POST, og vips, en blåskjerm. På denne blåskjermen stod det at hovedkortet mitt i støtter APCI, så jeg søkte litt rundt og fant ut hvordan man fikser det. Nå har jeg nettopp fått installert windows, og det skjermbildet hvor du kan velge sikkerhetsmode etc. Så har det seg sånn at den begynner å loade, men så restarter den. En gang i blant får jeg også en blåskjerm å kose meg med. Er det noen som har noen forslag til hva jeg kan gjøre?? Sitter å vurderer å kjøre fdisk, flashe biosen etc... Hadde vært utrolig bra med noen tips... begynner å bli passe frustrert... :nei:

×
×
  • Opprett ny...