Gå til innhold

Erik B.

Medlemmer
  • Innlegg

    702
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Erik B.

  1. Ryddig og grei layout.

     

    Men fremstår som useriøs;

    Kun PayPal og ingen org.nr? Betaler dere moms? Er dere registrert? Eller går alt rett i lomma?

    Ingen info om hvem dere faktisk er, hvem som står bak eller hvordan jeg kontakter dere (unntatt et skjema jeg ikke har noen garanti for at virker).

    Ingen kjøpsbetingelser/reklamasjonsinfo/angrerettskjema?

    Ingen info om hvor jeg evt. skal returnere produkter jeg angrer på/reklamerer på?

     

    Du har tydeligvis ikke brukt mye tid på siden, under "Informasjon" linken på siden står det info om det meste du påpeker. Ser ikke helt problemet med å kun tilby paypal? Organisasjonsnummeret er helt riktig at ikke har kommet ut, det fikses nå. Og nei - pengene går ikke rett i lomma.

  2. At du benytter forskjellige mapper har ikke noe å si så lenge du arbeider på samme server. Eneste du må passe på er at du har <?php session_start(); ?> helt øverst i alle php-filene som skal benytte seg av sessions. Om du ikke får hentet ut informasjon fra andre mapper skyldes nok at noe annet er feil i koden din.

  3. Holder på å programmere nettbutikk, og har møtt mye utfordringer i forhold til det, men dette (som burde være enkelt) sliter jeg virkelig med å finne ut av.

     

    Problemstillingen er følgende:

     

    Handlekurven vises for bruker, og nå har brukeren mulighet til å oppdatere antall produkter de ønsker. Dette fungerer ved at man endrer antallet i tekstboksen, krysser av i korresponderende chechbox og trykker oppdater.

     

    Grunnen til at checkbox er markert er fordi denne inneholder informasjon om hvilket produkt som skal oppdateres. Slik ser det ut:

     

    16rqlg.png

    Det jeg ønsker hjelp til er å ordne slik at når tekstboksen i Antall-kollonnen er markert, så blir korresponderende checkbox krysset av automatisk. Regner med det blir Javascript som blir måten å gjøre dette på.

     

     

    HTML koden for produktraden er slik:

     

    <tr><td><input type="checkbox" name="markert[]" id="markert[]" value="32"></td>
    <td>Test produkt<br /><br />Varenummer:32</td>
    <td><input type="text" name="oppdater32" id="oppdater32" value="1"></td><td>99,-</td></tr>

     

    Takker for hjelp.

  4. Hei. Vi har en border-collie, hun har alltid hvert en glad og nysgjerrig hund som elsker å leke og gå på lange turer. Men de siste ca 4månedene har hun begynt å vise atferd som bekymrer meg litt.

     

    Hunden er nå 2,5 år gammel. Tidligere når vi møtte andre hunder var hun tydelig "underdanig". Hun lå seg gjerne ned i "ligg-posisjon" og bare så på de andre hundene. Hun har med andre ord aldri hvert spesielt interessert i hunder hun ikke kjenner. Med hunder som vi møter daglig derimot går hun godt overens med.

     

    Nå i de siste månedene har hun begynt å bli litt lunefull, om fremmede hunder er veldig pågående kan hun gjerne flerre tenner. Hun har også begynt slik med mennesker hun ikke kjenner.

     

    Border-collie trenger jo masse aktivitet, og vi er alltid på 2-3 turer hver eneste dag.

     

    Vi var på valpekurs med henne da hun var valp. Når hun er inne rundt familiemedlemmer er hun alltid kjempe snill og kjærlig. Håper noen av dere har noen gode råd om hvorfor hun trolig har begynt å få denne atferden, og hva vi kan gjøre for å stoppe det.

  5. Hei. Familien eier en 3serie 06 modell. For noen dager siden ble sidespeilene våre frastjålet da den sto parkert (bare selve speilene). Da jeg gikk i nabolaget i dag (bor i Bergen) så jeg at det var en BMW 5-serie parkert som også var frastjålet sidespeilene på samme måte. Kostet 2 200 kr å få nye, men det jeg lurer på er hva dere tror skurkene gjør med speilene? Er det sannsynlig at jeg kan "finne igjen" speilene på en nettside eller noe som driver med "bruktsalg" av slike deler? Utrolig irriterende og har lyst til å finne ut hvem synderne er.

  6. Vi har en Mercedes Benz C-Klasse 1997-modell, for ca. 1 måned siden begynte motoren å oppføre seg anderledes. Det begynte med at man merket at motoren gikk litt ugjevnt når man sto i ro. Nå er det slik at man får start på bilen (motoren går da litt ujevnt, og motorlyden er litt grov). Når man setter den i Drive og begynner å gi gass, går det svært tregt å få den opp i fart. Som regel slukner motoren så snart man setter den i Drive. Om man i midlertid får bilen i bevegelse, går motoren tilsynelatende normalt, men av og til kan det merkes dunke lyder fra motoren når man kjører. Vi har prøvd å bytte ut luftmengdemåler og tennplugger, men dette har ikke hjulpet. Bilen har hvert koblet til diagnose-verktøy hos verksted, men der kunne de ikke finne noen feil. Olje-nivå er selvsagt bra.

     

    I korte trekk er dette "symptomene":

     

    - Ujevn motorgang og grovere motorlyd

    - Bilen slukner ofte når man setter den i Drive

    - Sterkt redusert motorytelse

    - Dunkelyder fra motoren når man kjører (kan høres ut som noe er løst)

     

    Har dere noen teori på hva problemet kan være?

  7. Hei.

     

    Har etterhvert innsett at det (nesten) ikke nytter å kjøpe bruktbil i 10 - 15 000 klassen om man vil ha noe som varer en stund uten at man gjevnlig må bla opp tusenlappene i reperasjoner. Ser for meg at dersom jeg bruker ca. 50 000 kr, vil det være mye større sannsynlighet for å få seg noe som varer en stund. Enig?

     

    Da er mitt spørsmål til dere: hvilke type biler vil være ideel i denne prisklassen? Drømmer om BMW 3-serie, men tenker at jeg vil få en relativt sliten BMW for 50 000, da er det kanskje bedre å bruke 50k på en Opel eller Peugot som er tatt godt vare på, og som er i god stand?

     

    Takker for svar! :)

  8. Kjører gjennom tunellen i dag, det er tett trafikk men ikke saktegående. Ligger en fyr på støtfangeren hele tiden, men gidder ikke svinge inn da det er bil foran meg og, så dersom jeg svinger inn vil vi bare bytte posisjon.

     

    Etterhvert ser jeg at trafikken fremme stopper opp, og all trafikk går over i forbikjøringsfeltet på grunn av bil med motorstopp i høyre felt. Etterhvert som bilene foran begynner å bremse, starter jeg også å bremse. I dét jeg tråkker på bremsen begynner drittsekken bak å blinke som en galning.

     

    Han har da tydeligvis kun hatt fokus på meg og min bil. For kødannelsen kunne man se omtrent i det man kjørte inn i tunnelen. Blir så provosert av sånne mennesker.

     

    I de situasjoner det er mulig hvor folk tuter og blinker uten grunn ruller jeg som regel ned vinduet og spør hva problemet er. Og det slår ALDRI feil: menn i 40-50 årene i kjipe biler og/eller taxi/bussjåfører, med alvorlige aggresjonsproblemer.

     

    Han ene kom ut av bilen sin og holdt på å slå meg ned. En annen kom kjørende etter meg med døren åpen (fordi vindusrulleren hans ikke virket :p ).

     

    Voksne personer som burde ha opparbeidet seg visse sosiale antenner etter et langt liv, men som likevel presterer å bli rasende fordi de ikke får lov til å kjøre først! De sitter i bilen og griner "Nei, JEG ville kjøre føørst :omg: "

    • Liker 2
  9. Lastet opp en replay hvor jeg spiller mot terran. Typisk match dette. Blir overmannet av marines og/eller mauraders. Tips til hva jeg bør gjøre anderledes? Bør vel satse mer på å lage units og droppe cannons i starten?

     

    Se videoen og gi tips please! :)

     

    Trykk her for å se replayen

     

    Du bør bli litt flinkere på macroen din, og du burde lagd flere Gateways. Du lar også en Gateway stå i eeeeeevigheter før du produserer noe. Hvorfor ikke produsere noen zealots i mens du venter på å teche opp til stalkers?

    Ser man på motstanderen din så produserer han marines og marouders konstant i mens han angriper deg ved bruk av hotkeys. Det er noe du også burde gjøre.

    Nexusen din skal også produsere probes konstant, det er viktig.

     

    Takk for svar :) Men føler zealots er helt håpløse mot terran med mindre de har charge. Men det er vel likevel bedre enn å vente på at stalkers skal bli klar for "produksjon"

  10. Begynner å bli litt småirritert! Da jeg først fikk sc2 spilte jeg bare Terran, og jeg tapte så og si alle de 100 første kampene. Nå spiller jeg Protoss, og gjør det ganske bra føler jeg. Har hvert på 1. plass i bronze i lang tid nå, og har vunnet 20 flere kamper enn jeg har tapt, men jeg ranker aldri opp til ny league :/ Har en kompis som er i diamond, han har bare vunnet 4 flere kamper enn det han har vunnet. Hva avgjør om man plassert i en ny league?

     

    Er klar for å komme i en ny league etterhvert så jeg forhåpentligvis opplever litt mer enn bare marine rush og cannon rush, eventuelt zergling rush. (det er så og si kun disse strategiene jeg møter i bronze.)

  11. Irrelevant er det ikke. Man har to felt for å skape bedre flyt i trafikken, ikke for at det ene feltet skal være forbeholdt de som holder fartsgrensen og det andre for dem som ikke holder fartsgrensen. Men er så klart ikke mening i å ligge i venstrefelt om det ikke trengs. :)

    • Liker 1
  12. For ørtende gang... Det finnes ikke poeng i å bruke venstre felt på motorveien når man kjører AKKURAT like fort som bilen til høyre. Spesielt ikke over 3-4 km, og spesielt ikke med meg og en drøss andre biler liggende rett bak!

     

    Hørt om speil???

     

    Vel - det kommer forsåvidt an på om bilen i høyre felt holder fartsgrensen eller ikke. Det er samme fartsgrense i begge feltene vettu :D

  13. Skjønner godt hvordan du har det. Var i samme situasjon på videregående. Jeg hadde alle de tunge realfagene. For å unngå å få stryk byttet jeg vekk de værste realfagene i 3. klasse (Kjemi 2 og R2). I fellesfagene som norsk og religion fikk jeg for det meste 3ere, jeg gadd heller ikke øve stort til prøver, bare nok til at jeg visste jeg ville bestå på prøvene.

     

    Bare fokuser på å komme deg gjennom året, og ikke gjør som en del av mine skolekompiser gjorde: sluttet og begynte å jobbe som vaskedame på røde kors. Selvom man ikke går ut videregående med toppkarakter har man masse muligheter så lenge man har vitnemål.

     

    Ikke end opp bak kasseapparatet på Kiwi! Hold ut de siste 4mnd

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...