Gå til innhold

s.a.h

Inaktiv
  • Innlegg

    91
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av s.a.h

  1. Sjølvsagt er eg klar over det. I Burning Room kan ein lage VCD/SVCD (trur eg) eller ein kan brenne ferdiglaga DVDar. Det vil seie ei mappe som heiter "VIDEO_TS" og inneheld ei form for MPEG2-filer (med filetternamnet .vob) og nokre andre typar filer, som utgjer den mappestrukturen ein må ha på ein DVD for å spele den av i ein DVD-spelar.

     

    Har du Nero Vision eller Vision Express, kan du konvertere filer til MPEG2 og lage denne mappestrukturen med det.

     

    Men tilbake til hovudpoenget mitt:

    Det har ingenting å seie kva storleik det er på AVI-fila ein eksporterer frå Studio, og det vil ikkje hjelpe å lage ei fil på 4,7GB i WMM, då den vil verte i Windows Media. I begge tilfelle må fila konverterast på nytt, til DVD-formatet, som tek opp mykje mindre plass enn DV AVI.

     

    Difor er det ikkje noko grunn til å gå via WMM, då ein berre mister kvalitet. Det beste er å anten brenne til DVD direkte frå Studio (om det er det in nyttar) eller eksportere som DV AVI, for å gjere den konverteringa i eit anna program.

     

    Og ein ting til:

    Er jo utrulig unødvendig å lagre filmen som dvd frå studio.

    Berre lurte på kvifor den enklaste måten er unødvendig...

    5460528[/snapback]

     

    Kan henda eg e heil på jordet, men va ikkje heila meiningo med denne tråden at han ikkje fekk filmen innpå ei dvd plate? Nyttar jo lite å brenne den i studio når filmen er på 13 gb :hrm:

  2. Når eg tar screenshot og foreksempel lime inn bildet i paint spele filmen av der. Blir ei ruta eg kan sjå filmen inni, å ramma rundt kan eg bevege, og det blir svart. Klare aldri å få et bildet ut av da.

    5460472[/snapback]

    Det er fordi du bruker Print Screen utan å ha slått av hardware\video accleration. Dette kan du gjere på følgande måte:

    Verktøy -> Innstillinger -> Ytelse og dra heilt ned "Video akslerasjon". Mulig eit par ord ikkje er riktig her, eg har engelsk versjon.

     

    Du bør imidlertidig dra opp igjen denne etter du har tatt biletet for at filmar skal kjørast best. Eg har opplevd at eg ikkje får fullskjerm med videoakslerasjon av.

     

    Lettaste er etter min meining å laste ned VLC, som for øvrig speler av alt du vil, og er ein ellers glimrande medieavspelar.

    5460657[/snapback]

     

    Viss det er til meg du meinar, så har eg vlc. Er berre stillbildet eg har problem med. Er ikkje min tråd til å uttrykke problem dette men...

  3. hva er det du vil med dette egentlig? hvis folk no svarer at dei har det og det programmet ulovlig, og i ettertid spørr brukeren om hjelp i det angitte programmet.

     

    det som skjer da, er at 50% av brukerene som svarer på problemstillingene til trådstarter kommer til å ha en kommentar lignende dette, og leke wannabe moderator

     

    "alle vet at du har dette ulovlig, tror du noen vil hjelpe deg da"

     

    synst faktisk nivået på regler og orden på dette forumet blandt brukere som leker "wannabe moderatorer" ol. er alt for høye. noen som er enig?

    5459419[/snapback]

     

    Eg er veldig enig. Ofte folk ''pirkar'' på deg. Er farlig å sei dette, for då får du beskjed om å bruke et annet forum. :cool:

×
×
  • Opprett ny...