Gå til innhold

elguide

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av elguide

  1. Det er ingen tvil: VELG LGn! Det er en grunn til at ukjente merker klarer å selge billigere og det er ikke fordi de er så "snille"! De bruker rett og slett de dårligste komponentene, har dårlige menyer og elendig brukergrensesnitt. (generelt sett, ikke denne som du nevner spesielt for den kjenner jeg ikke) Når du nevner LG regner jeg med at det er RH7800 du sikter til og det er et kjempe godt produkt som gruser de andre (!på samme prisnivå med samme specs!)

  2. Svar på spørsmålet om SABA tvn er en GOD TV er definitivt NEI. Det er den billigste og enkleste tv som lar seg oppdrive og presterer også deretter. Det som i imidlertid må sies det er at dersom du ikke har noen særlige krav til kvalitet på bildet men kun trenger en enkel TV som skal være billig og så stor som mulig er det mye for pengene! Tenk allikevel på hvor lite ekstra du må legge inn for å få vanvittig mye bedre bilde.

    Grunnen til at du vil oppleve at en Elkjøp ansatt anbefaler deg en annen er nettopp dette at du spør om tven er GOD, de vet at du ut ifra dette mest sannsynlig vil misstrives med denne tven og komme tilbake med den innen 30dager, derfor vil de at du skal kjøpe en TV med god kvalitet som du blir fornøyd med og beholder.

    Dra i en butikk og se og vurder, dersom pengene er det viktige så vurder også å gå ned i størrelse til samme pris.

     

    Lykke til! :)

  3. Jeg tror nok at dette kan løses ved å kjøre en normal HDMI til DVI kabel mellom xbox og TV (med forbehold om at du kan ta lyd fra et annet sted på xboxen din og at xbox har HDMI ut og ikke en eller annen sær utgang), dersom du ikke kan ta HDMI ut trenger du en adapter av typen komp/DVI. Du kan få spesial bestilt denne typen kabler og overganger hos Elkjøp men vær forberedt på at det kan koste litt siden dette ikke er normalt lagerførte varer og derfor må bestilles enkeltvis. Det som forøvrig virker litt spesielt er at din TV kun har DVI som "HD" inngang, normalt sett har alle "HD-READY" merkede TVer av nyere dato minst to "HD" innganger, som oftest HDMI og komponent eller DVI og komponent.

     

    Lykke til :)

×
×
  • Opprett ny...