Gå til innhold

Ulrik91

Medlemmer
  • Innlegg

    227
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ulrik91

  1. Jeg endte opp med denne:

    http://www.dustinhome.no/product/5010596999

    Problemet er bare det at bildet på den var så tragisk dårlig at jeg leverte den tilbake. Det var så pikselete som fy! Jeg trodde først det var en driverfeil eller lignende, men det var det vist ikke, bare fantastisk dårlig oppløsning. Nå har jeg en Acer Ferrari one (11") som har oppløsning på 1366 x 768 og den er jeg ganske fornøyd med. Den nye har samme oppløsninga (og det har nesten alle andre laptopper i samme størrelsen). Er det oppløsinga som gjør kvaliteten? Blei litt forvirra nå. :hmm:

     

    men da starter jeg på "scratch" igjen og trenger forslag til en ny pc. Jeg syns nå forslaget til Antec900 ser bra ut (foruten om skjermoppløsninga på 1366 x 768 som vil gjøre den utrolig pikslete siden jeg syntes den oppløsninga var pixlete på en 13.3" ikke sant?)

  2. http://www.intel.com/consumer/products/technology/wirelessdisplay.htm

    Om det gjelder den på netonnet vet jeg ikke,om di selger en eldre versjon eller noe siden di sier den ikke takler full HD..

    Med andre ord: Den skal funke like bra som en HDMI-kabel?

    Har du testa?

     

     

    -----

     

    Kom over et bedre alternativ til pc nå:

    http://www.dustinhome.no/asus-u36sd-ci5-23-4gb-500-gt520m-133-w7hp/product/5010598295

    Den er tynnere, raskere, større HD og har usb 3.0

  3. http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=639026 er nok et bedre alternativ til PC ;)

    Den var heftig! 8gb ram og 640hd. Ikke værst. Men syns 15.6" blir en tanke for stort og den har 6 cellers batteritid, skulle ønske den hadde 8+.

    Jeg skal bruke pcn hovedsaklig til: skolestuff: Office, spotify, surfing, photoshop og full HD filmer. 0 gaming.

    Har ikke så peil på prosessorer om dagen... hva er best: i5 eller AMD Fusion 3400M?

  4. Hei.

     

    Jeg starter studier om et par uker og flytter da til en studiehybel. Jeg tenkte da å kjøpe litt hardware til denne hybelen og studiestart.

     

    Visjonen min er som følger:

    Jeg kommer hjem fra skolen, slenger meg på senga, flapper opp laptoppen og setter på en episode av How I met your mother som da skal vises på tvn og lydanlegg uten at jeg kobler til noen kabler eller annet.

     

    Jeg har sett på følgende:

    TV = Samsung 40"

    Lyd = Sony soundbar

    PC = ASUS U31JG PC alt. 2: Asus U36SD

    Sammenkobling

     

    TV: Valgte det fordi det er flatt, billig, bra kvalitet. Den er jeg ganske safe på.

    LYD: Vaøgte den fordi den er veldig enkel (Det er en eneste bar, ikke no sub, masse høytalere eller kabler osv og det passer bra siden jeg ikke trenger så stor lyd i en liten hybel), og den er billig. Åpen for andre forslag.

    PC: Det er den jeg har sett på til nå som har best specs i forhold til pris. Desuten er den slim, passe stor, lett å dra med seg og har god batteritid. Er åpen for andre forslag, men har fokus på de punktene

    Sammenkobling: Her har jeg absolutt 0 erfaring. Jeg så den på netonet. Det står veldig lite info om den. Sendte en amil til kundeservice og de sa den kun var beregna til youtubeklipp og bilder...? Er det noen som har erfaring med trådløs tilkobling mellom pc,tv og lyd?

     

    Jeg kommer også til å trenge trådløs tastatur og mus. Det skal være lett og kjapt og koble til (helst via bluetooth). Jeg har hørt mye bra om Apples trådløse mus og tastatur. Er det noen som har prøvd det eller vet om noe annet som fungerer bra?

     

    Jeg har en ramme på ca. 15-20k. (ca: 6k tv og lyd, 5-7k pc, 1-2k sammenkobling, 1k mus og tastatur).

     

    Setter pris på alle forslag! Både forslag til "det store bildet" og for enkelt komponenter! :thumbup:

  5. Hei folkens! Artig å se at det fortsatt er trafikk i denne tråda selvom det den blei laga for nå er fullført.

     

    Jeg har ikke hvert innom her på en stund grunnet at jeg trodde virkelig ikke at noen hadde mere å si om det nå :p men der tok jeg feil..

     

    Over til deres poster: Så det var en som var ganske nærme sannheten: Jeg har gått personlig konkurs, kræsja Ferrarien og vet ikke hva jeg skal gjøre av meg.................

     

    Raight... Nei, seriøst, hva får folk til å skrive slikt?

     

    Ser det står spørmsål til lånet: Jeg var så heldig å fikk søtte av foreldra mine som er kausjonister om noe skulle gå galt. Men det skjer ikke for jeg sliter ikke akkuratt veldig mye for å få betalt måntelige gjelda mi på 6k akkuratt. Selvom jeg mister alle jobbene mine på dagen klarer jeg ganske enkelt å opprettholde dette.

     

    Stacy er parkert for vintern er jeg redd. Men fåreløpig får jeg låne husets garasje. Jeg er på utkikk etter en garasje i Grenlands område jeg kan leie for vintern. Noen som vet om noe?

    Jeg har endt opp med å kjøpe en vilt krappy vinterbil faktisk :p 5ks lancer ^^

     

    angående salg er jeg opptimistisk. Jeg er ganske sikker på at 348n min er i over gjennomsnittelig god stand (i følge Autostrada, en norges mest strøkne) og det gjør den ettertraktet. Desuten er det skjelden mange til salgs på finn. Nå er det 2. da jeg sjekka sist for 4 uker sida var det ingen og før det var det en som gikk på et par dager. Hva som definerer prisen er standen. Ser det er en 94 modell til 400k. Det betyr da at den er i ganske krappy stand.

     

    Hvor stort DU syns det er at en 18åring tar opp lån å kjøper Ferrari betyr nøyaktig 0 for meg. ikke mer eller mindre. Jeg syns bare det er utrolig patetisk av alle som gidder å bruke tid og energi på å ergre seg over og skrive drittposter for å prøve å jekke ned en som faktisk har gjort det. og om "hvem som helst kan gjøre det" (hvilket jeg faktisk tror på), så hvorfor ikke bevise det ved å gjøre det da!? "jo fordi det er patetisk og selvdestruerende bla bla bla".

     

    Jeg tror at folk utrykker det de er: Har du bare negative ting og dritt og komme med... er du da....

    Og kommer du med positive kommentarer...u know the drill

    Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor noen gidder å slenge sånne kjipe poster? Hva vil du oppnå med dette? Har det en eller annen dypere hensikt eller trenger du bare noen å rakke ned på? Er det fordi det er irriterende at jeg fikk så alt for mye oppmerksomhet i media?

    Det med media er en av de få tinga jeg faktisk har angra veldig mye på når det gjelder dette målet. Jeg er klar over at jeg sto fram som en cocky idiot og det har jeg allerde beklaget. Og bare som et bittelite forsvar: Det var ikke jeg som tipsa.. Ikke at det hjelper, jeg skulle antagelig aldri takka ja til intervjua, men gjort er gjort og spist er spist :)

     

    ellers går alt veldig bra med bilen! Jeg må bare få bytta dekk.

     

    peaceNluve, Ulrik

    • Liker 4
  6. Prøvde meg som Kiwi-Ulrik idag jeg. :new_woot:

     

    Fire butikker, masse muggel, 300 kr.

     

    Men, jeg fant mye mer, som ble avvist av grunnlaget "1-2-3 muglet drue er ikke nokk". Hva skal jeg svare på dette?

    Morsomt, men lag en egen tråd om dette om du er interessert. Dette er veldig off-topic..

  7. Om ikke butikksjefen klarer å administrere butikkarbeidernes tid nok til å bruke 20-30 min på å finne dårlig frukt og grønt synes jeg ikke synd på ham!

    Du har aldri jobba i butikk, har du?

    Btw hadde du brukt 15 timer i uka i et år hadde du tjent LANGT mye mer.

    Så jeg ser nesten ikke helt vitsen x]

     

    Kiwi har mye bedre F&G avdelinger enn de fleste, men det skal jeg LOVE deg ikke er fordi sånn som deg kommer og klager på 1 drue i en hel pakke med 40 stykk opp i.

    å? Hvorfor har de det da?

    om du tar infoen din fra ta så må jeg rette deg litt.. 15 timer i uka holdt jeg på i min beste mnd. hvor jeg tjente 30k. Match det med en annen jobb.

    Og jo, jeg jobber i butikk nå.

     

    Men jeg er helt enig de over. Dette er ikke trådens mening. Jeg er mer enn villig til å dra diskusjonen videre i en annen tråd som du lager om du vil.

     

    ----------

     

    Etter en laaaaang dag med kjøring er jeg dritt sliten! Har opplevd veldig mye og det tar nok litt tid før jeg skjønner at det er virkleig enda :p

    Tusen takk til alle dere som har hjulpet meg med sakelige innspill! Det har vært en veldig stor motivasjonsfaktor!!

     

    Bilder kommer ;) Dagbladet tok noen spenstige som jeg venter på skal dukke opp i mailinnboksen. Jeg har også en kamerat som er hobbyfotograf som kommer til å knipse litt i løpet av uka :)

  8. Jeg må innrømme at jeg ikke har konsentrasjon akkuratt nå til å lese gjennom de lengre postene (når jeg ser min røde skjønnhet i vinduet bak lapptoppen.)

    Men det jeg mener er at kiwi selv har satt opp en garanti og når de SELV ikke klarer å holde frukt og grønt-disken fritt for dårlige varer er det greit at jeg (eller hvem som helst) gjør jobben. Godene dette fører meg seg for kiwi er jo det faktum at dere HAR og FÅR de butikkene med minst dårlig frukt og grønt. Når jeg går inn på Rema eller Rimi og titter bort på F&G, begynenr jeg og grine...for jeg kunne kjøpt en splitter ny lamborgini om de også hadde hatt en slik garanti. Derfor syns jeg det er patetisk av de folka bak kassa og for det første, være frekke, for det andre, kverulere og for det tredje syte og klage. Om ikke butikksjefen klarer å administrere butikkarbeidernes tid nok til å bruke 20-30 min på å finne dårlig frukt og grønt synes jeg ikke synd på ham!

     

    brb, kjøretur...

    • Liker 1
  9. Godt du sa! for det hadde jeg ingen anelse om. Da ser jeg nærmere på dette i morra. Skal også ta en ringerunde til forsikringsselskap i morra.

     

    haha! bare mobb i vei dere :p men tar meg ikke så veldig nær av det ^^

  10. Hehe, er da jeg går så langt som å spørre etter Kiwi-tips xD

     

    Hva klassifiseres som 'dårlig' frukt og grønt? Må det være typisk muglet-og-råttent eler holder det med eple-med-en-bulk-og-en-liten-brun-flekk?

     

    Hva med:

    1. Myke kiwier, som det er så mye av for tiden?

    2. Brun-prikkete bananer, eller bananer med brune flekker?

     

    Går du til kassa hvis du finner en dårlig av en type frukt eller må det være et par for at du skal ta dem?

     

    Betaler du først, eller bare tar du pengene?

     

    Edit:

    -Hvor mange butikker er du innom?

    -Gir alle deg penger eller har du blitt avvist?

    -Kommer du tilbake hver dag?

    -Er det god fortjeneste?

     

     

    :p

    Selvom dette kan virke som om en klassisk "diss" velger jeg å tro du er seriøs :p

    Grunnen til at jeg tørr å gå offentlig med kiwi-garantien er fordi jeg tror at ola nordmann verken tørr eller klarer å tjene masse spenn på kiwi selvom de veit at muligheten er der.. altså jeg tviler på at jeg kommer til å få konkuranse som ødelegger for framtidig kiwiering.

     

    Jeg går sjeldent på løsfrukt, men pakka. Da holder den minste muggflekken så kan du ta hele pakka, om det er epler, tomater, kiwier eller druer... Resten må du bare prøve deg fram :) Alt er individuelt fra butikk til butikk og frukt og grønt ansvarlig.

    Jeg har faktisk brukt snart to år på å bli rutinert til dette. Fasiten er derfor veldig vanskelig å bare skrive ned om du skjønner :p

    Aldri besøk den samme kiwien mer enn hver 2. dag. Jeg har 7 kiwier i mitt distrikt. Og som sakt var min beste mnd. i fjord høst på rundt 30k. og min beste butikk var i sommer på 1.7k.

    Lykke til :)

  11. Det er selvfølgelig helt greit om dere ønsker å kjøpe en leilighet istedet for en Ferrari. Men for min del ser jeg på bilen som et +. Jeg er ganske ung å har fortsatt tid til å kjøpe leilighet en eller annen gang ;)

     

    Jeg har sakt det en god del ganger i løpet av tråden men gjør det enda en gang:

    Jeg kjøper Ferrari NÅ fordi NÅ har jeg muligheten og friheten til det. Hvem veit hvordan situasjonen min er om 1, 2, eller 10 år framover!?

     

    og som dere sier, det går nok greit for jeg skal jo bli millionær :!:

  12. Er ikke sikker på hvor mye det går på litern faktisk... men jeg regner med at det blir snakk om et par tusenlapper i uka, hvertfall de første ukene :p

     

    I dag ringte eieren og i morra blir den min!!! Jeg kjøper den for 445.000 riktignok 15.000 over mitt original budsjett, men ettersom jeg har fått fastjobb i tilegg til alle småjobbene og kiwi så ser dette meget lyst ut.

    Forsikring er enda ikke i boks desverre, men selger sa at hans forsikring var gyldig ut april og at jeg har da den tid til ordne det. Regner med å få fiksa dette i morra. Jeg har IF i bakhånd om ingen andre er villige riktig nok selvom det koster skjorta. Jeg er fortsatt veldig mottagelig for andre tips :)

     

    Endelig er drømmen i boks! dagen i morra har jeg visualisert hver eneste dag siden 22.06.2009. Får virkelig håpe den blir som jeg har fantasert!

     

    Dagbladet har foresten også kontakta meg, jeg skule ringe tilbake når jeg skal hente den. Men etter flausen i TA er jeg usikker på om jeg tør. Hva synes deere jeg bør?

  13. Nå har jeg lest litt tilbake i tråden. Du tar visstnok opp et lån på ca 270k for å finansiere bilen din, som attenåring. 270k i lån som attenåring for å kjøpe Ferrari, det høres ikke akkurat veldig fornuftig ut. Jeg trodde i utgangspunktet at du var god for hele kjøpesummen og derfor slapp å ta opp lån, da syntes jeg prosjektet hørtes barskt ut, men nå som jeg har funnet ut om lånet etter å ha lest tidlige innlegg så synes jeg prosjektet virker veldig dumdristig.

     

    Det får være opp til hver enkelt å vurdere hva som er lurt og ikke lurt. Jeg kom bare med en tankeutblåsing etter å ha lest tidlige (og tydeligvis oversette innlegg for mitt vedkommende) innlegg angående finansieringen i tråden.

    Endelig en som har forstått det. :new_woot:

    Men når man har far med stor lommebok er det vel ikke så farlig :roll:

    Nå blir jeg sinna! Hva slags grunnlag har DU til å snakke om lommeboka til faren min!? Fatter er for det første ikke rik for det andre har han ikke en dritt med finansiering av Ferrarien min å gjøre!

     

    Planen var originalt å spare enda et år til for så å finansiere alt med egenkapital. Men jeg klarte rett og slett ikke å vente lengre og derfor tar jeg opp et ganske stort lån. men jeg har en rente på 3.8%. Jeg skjønner derfor ikke hvorfor dette skal være noe mer risikofylt som noe som helst annet lån.

    • Liker 2
  14. Det at jeg har tjent penger på kiwi er jeg ikke flau over... er mest alt det andre som ble skrevet som var trist...spesielt det siste avsnittet. men er en del faktafeil der.. for det første er jeg ikke Ferrari eier enda, for det andre har jeg ikke tjent 30.000 på kiwi totalt, men på den beste mndn... men nå vil helst bare glemme hele den saken å komme videre med Ferrarien :)

  15. Fordi eier av bilen ikke gir seg så lavt som Autostrada vil at han skal gi seg. Men nå er jeg veldig keen på å kjøpe så jeg tror jeg ditcher Autostrada og kjøper denne på egen hånd:

    http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=23548899

    Det er jo faktisk den bilen jeg prøvekjørte. Jeg ga han et bud på 445.000 i dag. Han ringer opp i morra for et endelig svar. Om han sier jeg kan jeg faktisk hente dne på mandags ettermiddag. Men nå må jeg leite etter forsikring igjen. Jeg har vært i kontakt med IF hvor jeg kan få billigste fullkasko på 21.000 om fatter blir totaltkunde. Jeg har blitt tipsa om Gjensidige, ringer de til mandag. Er det noen flere selskaper jeg må sjekke ut?

  16. jeg framstilte meg selv som en komplett idiot i media!!!! er ekstremt angrende og deppa nå :(

    men det er veldig vanskelig å la være å skryte når ei dame sitter i stolen vedsiden av deg med penn og noterer ivrig ned (nesten) hvert ord du har å si... er veldig flau :S

     

    men nok om det... Jeg har faktisk ikke kjøpt bilen enda en gang.. og fikk bedskje i går kveld om at jeg ikke får kjøpt den bilen jeg prøvekjørte av autostrada alikevell så det kan ta litt tid..

×
×
  • Opprett ny...