Gå til innhold

flakken

Medlemmer
  • Innlegg

    507
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av flakken

  1. Må man ha Live Gold for å kunne uploade photo mode big shots til forzamotorsport.net nå med Forza 4 eller har jeg et eller annet kluss et sted som bare gir meg feilmeldingen "Your Big Shot photo was NOT Successfully uploaded to the ForzaMotorsport.net server. Make sure you have a connexion to Xbox LIVE and try again later."?

    Har åpen NAT til boxen så har ingen anelse.

  2. GG, fikk svar fra Blizzard hvorfor jeg hadde fått en 24 timers ban for "Intended Exploitation" som jeg ikke i det hele og det store hadde gjort.

     

    "You were suspended for using an exploit allowing you to gain Justice Points over and over again from the same item, hence taking advantage of an exploit that was present in the latest patch. "

     

    Etter å ha lest litt rundt på mmo-champ etc så viser det seg at flere folk har opplevd å bli bannet for akkurat samme grunn uten å ha utnyttet denne buggen,

    og fellesfaktoren her var i alle tilfeller flere random HC Oculus samme dagen og dens ekstra bag fra kista fra random LFG.

    Konklusjon, tømme baggen, LOL I BAN U!

  3. Joda, her sitter man i ICC10 for første gang siden det ble sluppet og håpet på at man sku få i det minste kverka LK på normal mode.

     

    Så kommer man til Council og ruten som forteller at en GM vil kontakte deg dukker opp.

     

    Blir fortalt at jeg har blitt suspendert for 24 timer for "Intended exploitations" som er også min første suspend siden jeg startet tilbake i 2005.

    Så her sitter man anelse irritert og forbauset over hva jeg har gjort som ble ansett på som en exploit, og enda verre siden de påstår at jeg gjorde det med vilje gjentatte ganger.

    Ikke fikk jeg svar når jeg spurte GMen, og ikke sto det noe i mailen.

     

    Jeg selv har ikke gjort noe lugubert, med mindre de mener å bruke engineer parachute for å overleve wipes mot endbossen i Oculus er exploit.

  4. Oh, fant svar på mitt eget spørsmål.

    Syntes det var meget rart at jeg ikke ble spurt om login informasjon når jeg starta DA:O for første gang, men etter å ha bladd gjennom flere EA Accounts for å finne ut hvilken av de som var linket med gamertagen min. Så straks jeg fant den som var linket med gamertagen min og brukte den for å logge inn på Bioware Social nettstedet, så begynte ting å funke.

  5. Right, har lett rundt om kring på nett, men har ennå ikke funnet ut hvordan eller om det i det hele tatt er mulig å logge på Bioware Social gjennom Xbox 360 versjona av DA:O.

    Sto i manualen at man kunne logge inn til Bioware Social for å laste opp character profil og for å hente bonusinnhold fra Dragon Age: Journeys flashsspillet, samt at det er to tickboxer i options som involverer character upload og noe annet.

     

    Har som sagt ennå ikke funnet en mulighet for å logge inn til min Bioware Social konto derimot på 360'en, så hvis noen har en anelse hvordan man gjør dette så hadde det vært flott.

  6. Fysj for en sur Oculus run jeg gjorde tidligere.

     

    Vi gjorde alt perfekt for å få Make it Count gjort og vi finishet endbossen med 3 minutter igjen på klokka.

     

    Siste achievementen jeg trengte for Glory of the Hero og jeg så fram til å skifte ut bronze draken med noe som ikke er over hele plassen.

     

    Eregos går ned og Experienced Drake Rider achievements flyr rundt, alle 5 personene i gruppen manglet Make it Count men bare EN person fikk den achieven.

    Ingen wipes hadde vi heller og ingen forlot instancen fra første bossens pull til Eregos var død.

  7. Nåja, burde være ganske obvious selv til den mest idiotiske masterlooteren at noe som buffer offensive spells kanskje vil benefitte den shamanen som står på avstand å caster de offensive spellene som itemet buffer framfor den shamanen som står og healer og aldri spiller som dps.

  8. /grumpy

     

    Er en ele sham myself på 80 og stuck med rare quality relicen fra Mechanar siden badge og emblem relicene er inferior og siden guilden ikke har nok members til å gjøre Naxx25 så man ikke kan få Totem of Hex fra Patchwerk.

    Joinet så et BT PuG med respekterte realmplayers og vi downer Teron Gorefiend og ele sham relicen dropper fra han. 3 shamans i raidet, 1 resto, 1 enhance og meg som ele. Enh shammyen passet naturligvis og resto shammyen spiller aldri elemental. Master looteren ignorerte det faktum at jeg var elemental og gav det rett til resto shammyen selv om jeg viste interesse for relicen, og resto shammyen vil heller ikke tickete den til meg -.-

  9. Etter å ha defendet Crossroads for en stund solo mot 3-4 60-76 karer mens jeg var i Barrens for å skille herbalism, så oppdaget jeg at den høyeste level playern som var der (76 DK) hadde forsvunnet og angrepene hadde stoppet. Noen minutter senere så fikk jeg whisper fra en lvl 1 horde alt med complaints fra han at hvorfor jeg ganket lowbies, når han selv hadde ganket lvl 10-30 lowbies som passerer gjennom Crossroads >.>

     

    /rofl at alliance på Khadgar.

  10. Har møtt flere folk med fordommer og asshats generelt som forventer at DK er en pur tanking class, samt flere folk som ser ned på meg momentant på grunn av dårlige opplevelser.

     

    Etter å ha blitt kastet på dør i nesten en dag av samtlige PuGs, så bestemte jeg meg for å rett å slett bare fikse det ved å sette ihop et guild run.

     

    De elsker mine muligheter som offtank, AoE DPS/single target DPS, skifte til tank hvis tanken i gruppen går ned for en eller annen grunn, og best av alt: Du slipper idioter som whisprer deg når du LFG'er "U r tank?!!11?" eller "Fcuk yuo, i r nott tkaking a DK" (skrivefeil intended)

  11. Uannsett hva jeg gjør, så klarer jeg ikke høyere enn 2.6k dps single target på en boss fight som tillater meg å stå i ro å gå all out, og det er i 80 blues.

     

    Jeg tviler derfor at en DK i greens klarer 4k på en boss med mindre det er tjukt med AoE involvert, og hvis han i sådan tilfelle klarer det, spill the beans!

     

     

     

     

    EDIT: Oh wait, 25 man naxx. Litt mer plausible da at han pusher store nummer, men fremdeles litt vel mye for green gearet.

×
×
  • Opprett ny...