Gå til innhold

Martin Klemp

Medlemmer
  • Innlegg

    170
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Martin Klemp

  1. Cooler Master Stacker 830 kabinettet er helt sjukt digg! Har det selv...

    Etter min mening; Helt perfekt! Temperaturer holder seg lave pga. veldig bra airflow både med viftemuligheter (Plass til 9 stk), og måten kabinettet er bygd opp på. Kjempegod byggeplass i kabinettet, med uttagbar hovedkortskuff og nok av plass rundt hk til å legge kabler osv. Kvaliteten er absolutt sweet! Er vell kun 2 små deler på kabinettet som er plast, resten er alu! Plasten er av god kvalitet den og, er ikke noe å utsette for det. Har bære-håndtak på toppen for lett transport, og masse usb tilkoblinger i front (Også firewire). Designet på kassa er ihvertfall bra syntes jeg, men det er vell smak og behag.

     

    Eneste problemer jeg har hatt med denne etter jeg fikk den, var noen av PCI slottene som var litt harde å få på plass. Ellers var det noen skruehull jeg ikke fikk til å passe helt, men går vell lett inn om jeg bruker en maskin til å gjøre jobben

     

    Det viste seg på førsten å være ett lite problem å få hovedkortet A8N32-SLI inn i kabinettet, men er ikke slik nå lenger tror jeg. Dette er ikke av egen erfaring, men lest i utenlandske forumer rundt omkring. Er ikke noe som blocker over deler av hk på versjonen som nå selges i butikken, for er ikke slik på min. Denne feilen ble fikset veldig fort etter kabinettet nådde butikkene mener jeg å huske.

     

    Alt i alt, så kommer man ikke til å angre på kjøpet av denne søtsaken  Mulig det for noen ikke ses å være nok isolasjon for lyd på kabinettet i og med at dørene har sprinkler istedet for plexi eller rein alu dør, men jeg merker ikke noe spess.

     

    Wow... ble litt mye det her  Håper uanset du fikk noe informasjon ut av det!

     

    Du kan gjerne kontakte meg på PM om det er mere du lurer på, og om det er noen bilder du kune tenke deg å se!

  2. Jeg sliter med FÆL brumming i micen på USB versjonen av Steelsound. Etter å ha brukt den en stund, så begynner den å brumme som f! Måten man fikser det er å vri eller knipse på micen, men selv da er det ikke garantert at den slutter. Puster man litt for hardt, jo.. så er det på'n igjen med brumminga :(

     

    Ellers er det helt brilliant lyd, og micen er god. Merket godt at jeg får bedre lyd ved bruk av USB!

     

    Og... Jeg får ikke vondt i øra av å ha dette headsetter på... :S

  3. Etter min mening; Helt perfekt! Temperaturer holder seg lave pga. veldig bra airflow både med viftemuligheter (Plass til 9 stk), og måten kabinettet er bygd opp på. Kjempegod byggeplass i kabinettet, med uttagbar hovedkortskuff og nok av plass rundt hk til å legge kabler osv. Kvaliteten er absolutt sweet! Er vell kun 2 små deler på kabinettet som er plast, resten er alu! Plasten er av god kvalitet den og, er ikke noe å utsette for det. Har bære-håndtak på toppen for lett transport, og masse usb tilkoblinger i front (Også firewire). Designet på kassa er ihvertfall bra syntes jeg, men det er vell smak og behag.

     

    Eneste problemer jeg har hatt med denne etter jeg fikk den, var noen av PCI slottene som var litt harde å få på plass. Ellers var det noen skruehull jeg ikke fikk til å passe helt, men går vell lett inn om jeg bruker en maskin til å gjøre jobben ;)

     

    Det viste seg på førsten å være ett lite problem å få hovedkortet A8N32-SLI inn i kabinettet, men er ikke slik nå lenger tror jeg. Dette er ikke av egen erfaring, men lest i utenlandske forumer rundt omkring. Er ikke noe som blocker over deler av hk på versjonen som nå selges i butikken, for er ikke slik på min. Denne feilen ble fikset veldig fort etter kabinettet nådde butikkene mener jeg å huske.

     

    Alt i alt, så kommer man ikke til å angre på kjøpet av denne søtsaken :) Mulig det for noen ikke ses å være nok isolasjon for lyd på kabinettet i og med at dørene har sprinkler istedet for plexi eller rein alu dør, men jeg merker ikke noe spess.

     

    Wow... ble litt mye det her :p Håper uanset du fikk noe informasjon ut av det!

     

    Du kan gjerne kontakte meg på PM om det er mere du lurer på, og om det er noen bilder du kune tenke deg å se!

     

    EDIT:

     

    Sweet, endelig noen som har det kabinettet! Men du må se til å poste noen bilder av innsiden også. Jeg lurer på om det er plass til en trippel-radiator i front?

    Skal ta bilde så fort jeg får tid :) Har ikke så mye erfaring med vannkjøling, så vet ikke hvor mye plass en "trippel-radiator" vanligvis tar :p Hehe

  4. Skulle gjerne ha testet den ja Stigma, men har ikke noen apparater til å måle airflow, støy osv. Har ihvertfall ører jeg kan bruke for måling av støy, og en hånd til å måle airflow da! :p

    JohndoeMAKT, har du prøvd noen av viftene? Isåfall kan du jo skaffe deg en som sies å være den beste, og deretter si hva du synts? Ikke reklame på noen måte, for er ikke mit firma, men syntes man virkelig bør ha grunnlag før man sier noe slikt. Her er link: http://www.vendur.no/catalog/product_info....products_id=241

  5. De 120mm pro ixtrema viftene jeg har,er de mest støyende jeg har vært borti.Sikkert 30db.Bråker mer på 5v enn mist 16db gjør på 12v.

    6274981[/snapback]

    Er flere versjoner.. en "14dB" og en "11 db". Den på 11 dB er tydeligvis mye mer rolig og stille

  6. Genialt :love:

     

    Skal absolutt gjøre dette og deretter komme tilbake til forumet her og posta min erfaring med vifta/viftene. Om du hadde muligheten til å poste e-mail adressa di til meg på en PM så hadde det vært flott!

     

    EDIT:

     

    Det ser ut til at jeg desverre ikke kan ta imot tilbudet fra vendur.no, men dette som nå kom fram er jo hvilken kjempegod service de har :O Det som også har kommet fram er at LED viftene ikke er så smarte å kjøpe så lenge man ikke har viftestyring, mens 11dB versjonen uten leds er mere stillegående!

  7. Nei.. takk for svar :) Syntes det er kjipt at folk oppererer med slike lave tall som 14dB når det er såpass langt unna som det er.

     

    Hadde man ikke spurt rundt omkring men heller stolt på tallene viser det seg at man ville ha angret veldig! Syntes produsenter bør begynne å vise litt mere særiøse tall :(

     

    Men har fått et tilbud fra vendur på en av Pro viftene på 120mm, så mulig jeg tar imot tilbudet og kommer tilbake med en konklusjon - Ihvertfall på en av viftene.

     

    Ville likt å hørt LED viftene, men ser ikke ut til at det går den veien.

×
×
  • Opprett ny...