Gå til innhold

danioh

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av danioh

  1. Tenker å kjøpe meg ny pc som skal brukes hovedsaklig til produksjon av musikk (cubase/nuendo), surfing og lignende. Gaming er ikke noe jeg er spesielt opptatt av, det viktigste er at pcen takler musikkprogrammene.

     

    Har fra før av et gammelt chieftech tower med strømforsyning på 340w.

     

    Ellers har jeg satt sammen dette oppsettet. Mangler dog skjermkort, men hadde håpet noen kunne anbefale meg et billig et som i verste fall kunne brukes til litt lett gaming. regner med å fortsatt kjøre xp prof. med tanke på kompabilitet med henhold til musikkprogrammene.

     

    http://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mod...19-8A2258150D48

     

    Kom gjerne med kommentarer og innspill. Noe som kan forandres, gjøres billigere, osv.

  2. Kanskje noen som kan hjelpe meg med et problem i Nuendo. Er nok antageligvis typisk brukerfeil, men jeg sliter med forsinkelser.

    Det vil si at det kan ta opp til et sekund fra kommandoen blir utført (eks. avspilling av spor, tangenttrykking i pianoroll, muting og unmuting av kanaler) til selve lyden kommer.

    Jeg har installert det som skal være riktige drivere til mitt eksterne lydkort med asio (ESI U46DJ), prøvd meg mye frem i device setup; men ingenting ser ut til å hjelpe.

    Har tidligere hatt et enda simplere lydkort, og kan ikke huske samme forsinkelse. Det kan minne om når man bruker vanlig intergrert lydkort fra hovedkortet. Datamaskinen min er heller ikke nevneverdig treg, og CPU-nivået holder seg lavt og stabilt.

    Jeg har nettopp gått til anskaffelse av Novation ReMOTE SL25, og vil gjerne at alt skal fungere på riktig vis. Det er jo utrolig tungvint når lyden henger igjen når man spiller på tangentene.

     

    Jeg har forsøkt å google og lese litt rundt angående problemet, men har enda ikke funnet riktig løsning. Har dessverre ikke manual. (Piratkopi).

  3. Hei assi4!

     

    mottok min flash-kabel i helgen og tenkte jeg måtte prøve å flashe en dag snart.

    Må bare vente til eksamnene mine er over.

     

    Hvilket program bruker du til flashing?

    Jeg har lasta ned onenand downloader 1.7.

     

    Hvor lang tid bruke du på å uploade modden? 40 min ca?

     

    Jeg er veldig interessert i å bruke den red!ps mod'en, men er som sagt litt i tvil til ordboka.

     

    Hvordan er det nå man lager backup av firmwaren?

  4. Hei.

    Jeg har fra og med i dag hatt problemer med tastaturinnstillinger på pcen min.

     

    Jeg har Windows XP og har planer om å formatere og innstallere operativsystemet på nytt, men dette viser seg lettere sagt enn gjort.

     

    Tastaturet har begynt å oppføre seg merkelig.

     

    Jeg kan ikke skrive tegnene: a, z, utropstegn og flere funksjoner med alt-tasten.

    Hele tastaturet er på villspor. Har prøvd med et annet tastatur for å sjekke, men det er samme opplegget. Så det er vel noe på pcen som ikke er i orden.

    Tenkte dette ville ordne seg når jeg fikk formatert, men problemet er at jeg ikke kan trykke inn hverken noen av enter-tastene når det står "Trykk enter for å installere Windows" i formateringsmenyen når man booter fra cden i dos.

    Og når jeg kommer frem i vinduet med valg av kontoer "administor" kan jeg ikke skrive i det hele tatt. Da må jeg logge inn på gjest-kontoen og da slår tastaturet seg på, men med samme funksjonsproblemer.

     

    Så jeg står helt stille.

    Planen med å formatere, var å kvitte seg med Spy Falcon, et adwareprogram som er utrolig vanskelig å kvitte seg med, og så har jeg kjøpt nytt hovedkort, og kjører fortsatt operativsystemet uten å ha formatert etter jeg satt i det nye hovedkortet.

     

    Men er det noen som kan hjelpe meg med dette problemet, eller har vært borti lignende selv?

    Eller om jeg eventuelt kan begynne på formateringen på en annen måte?

    Utrolig slitsomt å bruke clipboard hele tiden til å skrive a og lignende.

  5. Jeg ser også at de selger denne tven på elkjøp i disse dager. Vurderer sterkt å kjøpe meg et, bare for å ha på gutterommet. Men jeg finner ingen anmeldelse på denne tven på nettet.

    Noen på forumet som har en lignende tv? Jeg har nemlig aldri hørt om merket Saba før.

    Litt greit å forhøre meg med andre før jeg handler.

    På elkjøp vil de sikkert prakke på meg en helt annen tv, og si at Sabaen ikke er no god. Typisk elkjøp politikk.

×
×
  • Opprett ny...