Gå til innhold

Ufozile

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ufozile

  1. Hei cdon.

     

    Jeg synes dere bør fjerne varer dere ikke kan levere, fra nettbutikken. Eventuelt operere med en "midlertidig utsolgt"-status på varer. Jeg har selv bestilt 4 CD-er hos dere, i tre forskjellige ordre, men det var kun én av disse dere var i stand til å levere. For de andre CD-ene fikk jeg en månedlig mail med

    "Vi vil meddele at en eller flere varer i din bestilling har blitt forsinket.(...)"

    i tre måneder, før ordren så ble slettet. Jeg kontaktet kundeservice om dette i sin tid (4 år siden), men fikk kun et svar om at dere ikke har info om når varer kommer på lager.

  2. En liten erfaring fra en med OCZ Revodrive 3 x2 240GB:

    Den største ulempen med en slik SSD får man om man slår av/på maskinen ofte. Oppstart av OS går mye raskere, men før den tid må Raid-driveren "initializes", noe som tar opp imot et halvt minutt. På et såpass dyrt produkt er det lengre enn jeg forventet.

     

    Håper ASUS har en raskere løsning på dette (som om jeg har budsjett til å investere i ny SSD de nærmeste 3 åra :p )

    • Liker 1
  3. Hvis dette blir innført så håper jeg det fører til er par ting:

    - Bedre bildekvalitet (prøvde å se litt Tour de Ski i vinter, og da virket det til tider som om NRK slet med kapasiteten.)

    - Flere av seriene de sender på vanlig TV tilgjengelig på nett. Det er idag altfor mange serier og tv-program som ikke kan sees via nett-tv.

     

    Spørsmålet er vel om dette vil føre til at nett-tv blir bedre, eller at pengene går rett i en felles nrk-kasse.

  4. Har et x1900xt fra sapphire som jeg har hatt i noen måneder nå, men de siste ukene har det begynt å lage rare lyder. Det er en slags elektrisk surrelyd (vet det ikke er viften). Som er veldig aktiv i noen spill, mens den er helt borte i andre. Den kommer også på noen internettsider, for eksempel når jeg holder pekeren over fanene på komplett.

    Noen som har en anelse hva dette kan skyldes? :dontgetit:

  5. Noen som vet om en passiv kjøler som faktisk kan brukes passivt? Altså til å kjøle ned normale, gode prosessorer uten vifte.

    7991716[/snapback]

     

    Hvis du skal bruke passiv kjøler må du uansett ha god luftgjennomstrømning i kabinettet (som selcfølgelig krever vifter), eller ha en løsning hvor heatpipes leder varmen ut i en større ribbe utenpå kabinettet. Det finnes kabinetter hvor hele kabinettet fungerer som en stor kjøleribbe, men disse er svært dyre.

     

    I min egen PC har jeg to 120mm-vifter som driver luften gjennom, og en Noctua NH-U12 m/vifte som står for kjølingen. En gang jeg byttet hovedkort, glemte jeg å montere viften på kjøleren igjen, men kunne fint spille Oblivion i mange timer likevel. Så anbefaler denne på det sterkeste! :yes:

  6. Økonomisystemet er drit synes jeg. Får ikke den følelsen av å måtte spare og vente på å kjøpe ting, men heller sånn "oi, der var alt borte, faen får vente litt og bygge litt andre ting". Kulere i andre spill der du ikke får lov til å fortsette før du har cash nok.

    7952082[/snapback]

     

    Tja... Liker selv begge systemer, men foretrekker kanskje Supreme Commanders. Liker det at man må være taktisk når man bygger opp et økonomisystem, med oppgraderinger og slikt. Og er veldig gla for at man ikke går tom for noen ressurser!! Husker særlig age of empires 2... "Oi... stein? borte?"

  7. Hm... Har spilt en del ganger på hard nå, men det virker som om AIen slakker på gassen når den når 40-50k poeng. Den henger som regel ikke mer enn 5k poeng bak opp til 30k, men har opplevd å hatt dobbelt så mange poeng når AI har nådd 60k (også uten å ha angrepet i det hele tatt). Skjer dette hos noen andre her også? (kan vel ikke være meningen å eie i så stor grad på hard :p )

  8. Jeg sliter me denne questen! Hvordan kaster jeg Starch Reality på gjestene uten å bli oppdaget? Jeg blir alltid oppdaget og blir tatt av vaktene uten noe klær (og penger) på meg! Så da er det rett i fengsel. Jeg har da riktignok klart questen... Men LITT kjipt at jeg mister alle eiendelene mine! (det er ikke bare fengselet som har tatt dem, men spellet som gjør at de forblir borte)

     

    HJELP! :(

×
×
  • Opprett ny...