Gå til innhold

Timmii

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Timmii

  1. Ser at "mange" som sier at rogue eier 1on1(duel), vill bare si da at enhver class med litt skill kan slå en rogue i duel. Såfram til at han ikke er verste epic hora på servern da. Men though, rogue kan vær like bra som warrior i Battlegrounds. Alt har med skill, timing, riktig bruk av abillities og vite rollen sin :>

     

    En ting til - Shadow priest og pala slår vell det meste i duel unnatt druid med bra gear da. Jeg har selv vært vitne til at epic lars / warrior med rank 14 våpenet og some tier3 bli bokstavelig talt eid av pala i duel (pala med melee specc that is/reckoning) Men som sagt, skill -> alt... Det mest triste å se på er rank 14 folk som sitter å mouse clicker på abilities og bruker "S" når de skal rygge. L2P ppl.

     

    Back to topic, skal du velge bra pvp class, velg hva du vill - bare lær deg å bruk den ordentlig : > Thats all folks : P

  2. Hei

     

    Jeg har altså ett problem med å extracte .zip og .rar filer, har prøvd å lest litt rundt om kring og snappet opp at det kan være minne kombinasjon hovedkort som kan være problemet og at det gjerne oppstår med selvbygde pc`er. Filene jeg som oftest for feil på er wmv eller generelt video filer.

     

    Har både prøvd WinAce og Winrar.

     

    Takker for alle svar : )

  3. Hay

     

    Som topic sier så får jeg fps drop når jeg spiller World of Warcraft. Cs og andre spill funker fint. Det rare er at jeg kan ha 60-90 fps i starten, men så plutselig synker den til 40- og blir der. Etter det får jeg så saftig lagg at det nesten ikke går an å spille.

     

    Pc spec - 2gB med RAM og 3.7Gghz AMD CPU

    Atm kjører jeg en tweaka driver versjon, men driver å skal bytte den ut akkurat i dette øyeblikk.

     

    Fint om jeg kunne fått litt hjelp på dette, føles ut som jeg har prøvd alt. : > takk på forhånd

  4. Har ett problem som enten er relatert til Minne feil, HK feil eller sammarbeid mellom minne og HK. Problemet er at hver gang jeg skal spille World Of Warcraft, så for jeg Error 132. Litt random når jeg for det egentlig, men viss jeg skulle tippe så får jeg rundt 20-30 slike hver dag. Har googlet litt på det og lest på forums.

    Mange vill vell si at slike errors er umulig å si konkrete svar på, gidder ikke gå inn på hvordan error det er, de som har opplevd det før vet det vell. Saken er at jeg vill prøve å klokke ned rammen min. Der jeg har fått tips om å sette ned CAS fra 3.0 til 2.5. Ble sagt at jeg kan gjøre det i BIOS, men kan ikke si at jeg finner det. Har though ett " optimized " og Safe " option i BIOS, hva tilsvarer dette ?

    Trenger hjelp til hvor jeg finner dette eventuelt sette BIOS til " Safe Mode " eller om noen har erfart problemet selv og har en annen problemløsning på det :)

     

    Takker for alle svar :>

  5. Heisann

     

    Problemet mitt er at etter klassens innkjøp av nye pc`er så sliter 2stk med hardware feil, hvertfall det vi tror foreløpig... Problemet er enkelt, - Med skjermkortet i PCi slotn får vi ikke skjermbildet. Men kjører vi med den integrerte grafikk løsningen funker det som normalt.

     

    Skjermkortet er egentlig testet, prøvde det i en annen maskin, der den funket normalt.

     

    Defekt hovedkort ??

     

    Takk på forhånd :)

  6. Hvor ofte en vifte går og hvor høy intensivitet den har har vell med hvordan hardware som er inni pcn. Jo kraftigere pc, desto høyre intenivitet når den må yte mye. Men mange bærbare har det slik at de går på sykluser med mindre du krever så mye av den at den må lufte ut, Noen sykluser er at den tar pauser, der den ikke går i det hele tatt, mens andre der den minker intensiviteten.

     

    Viss viften på din Ferrari alltid går tyder vell det bare på at du har en kraftig spec, som trenger mye utlufting.

     

    Men husk, selv om du har en Ferrari ikke ta den med deg i senga. Sett den på fast underlag :p

  7. Hei, sitter her med eksamen der oppgaven er at skolen er lei at tomflasker ligger å flyter rundt og har derfor kjøpt inn en brukt panteautomat. Automaten har noen feil som elektroavdelingen skal fikse !

     

    De konkrete problemene får jeg på eksamen i morgen.

     

    Kretsene til Metalldetektoren, Vektkontrollen og Sorteringsenheten er lagt med.

    Lurer på om slike automater kan ha noen felles problemer, generelle problemer for panteautomater ?

     

    Noen som vet hva som kanskje kommer som spørsmål, eller har en liten peiling på hva som er lurt å skrive på en slik eksamen ?

     

    Takk på forhånd :)

  8. Stor og kraftig pc, du kan vell bruke denne til spilling viss du setter ned på litt her og der. Har selv et X600 kort i min laptop og det funket fett å spille. Med mindre du vil kjøre Doom3 på høy kvalitet.

    Noen som er litt " ekkelt " med denne pcn er at skjermen reflektere litt for mye. I hvertfall syntes jeg det, klargjorde en slik engang, men da jeg skulle se på pcn syntes jeg at så mere av taket enn det jeg faktisk gjorde på pcn. - " smak og behag "

×
×
  • Opprett ny...