Gå til innhold

Dunno1987

Medlemmer
  • Innlegg

    423
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dunno1987

  1. Ingen som stusser på at produktet reklameres som til oppsett med flere skjermkort, men det er kun to utganger til skjermkort, og ingen dedikert til CPU?

     

    Er ikke nok utganger på den greia til en normal spill PC.

    Hele poenget forsvinner hvis man skal bruke kabler rett fra PSU.

     

    Kan se et bruksområde, og det er flere vifteløse PSUer. De har gjerne ikke nok strøm til en heftig PC alene, men sammen kan det gå. Bortsett fra at det ikke er nok utganger, men uansett.

  2. Det er rett og slett ikke verdt pengene. og jeg er blod fan av spillet. Jeg syntest det rett og slett er frekt og selge boksen spillet kommer i, for så og love at det kommer innhold etter hvert. kun en intro.. jeg har bedt om refund.

     

    Kjøpte du hele pakken, som klart informerer om at resten kommer i løpet av året? Eller den vesentlig billigere med tutorial missions og første banen, samt contract modus?

    For det høres ut som om du har misforstått litt hva og når du får ting...

  3. Da burde de heller fått bøter.

     

    Er vel sånn det er i Norge? Bedrift oppfører seg dårlig, så får de bot som går til staten i stedet for til privatpersoner. Og så er det et eget spørsmål om de står ansvarlig for erstatning til privatpersonen i tillegg, avhengig av om denne personen har lidt tap. Eller er jeg helt på jordet?

     

    (Ikke ment som kommentar eller uenighet med deg L4r5)

  4. "Da hun til slutt våkner blir hun møtt av en bedrager som utgir seg for å være Aperture-sjef Cave Johnson."

     

    Hvis dette er et sentralt plot point i denne moden som viser seg veldig sent så fortjener forfatter en knips i pungen. Dont spoil on me bro

     

    Høres ut som om man sover på starten og møter denne personen med en gang når man våkner. Så hvis du føler du blir spoilet av at man... Våkner?

  5. Er det urimelig å anta at sendestyrken på FM-senderene har blitt nedjustert?

     

    På vei til jobb, som har blitt kjørt med den samme bilen i fire år, skurer det mer på P3, P4 og Radio Norge enn det gjorde før, mens The Beat og P5 har akseptabel lyd. Hadde nesten vært for godt til å være sant hvis dette var et tiltak for å få folk over til DAB.

     

    Er nok mer sannsynlig at det er forstyrrelser, enten noe som sender på ca samme frekvenser, nybygg i området eller noe helt annet.

     

    Hadde glemt at de skulle skru av FM nettet... Får en svær ubrukelig dings i bilen da. Hva er sjansen for at de ombestemmer seg?

  6. Interessant innlegg!

     

    Profesjonelle spillere burde nok stort sett holde seg langt unna Reddit og andre fora hvor deres innsats diskuteres hvis ikke de er forberedt på å bli utsatt for rimelig heftig kritikk. Jeg følger CS scenen ganske tett og det som skrives på sider som hltv.org er stort sett fullstendig usaklig og ofte rett og slett slemt. Det er nok bedre å holde kontakt med fansen på en arene hvor man har litt mer kontroll og kan unngå de verste trollene. De profesjonelle CS spillerene som streamer aktivt på twitch ser ut til å ha et veldig fint forhold til fansen der. Er nok desverre lite å gjøre med trollene, man må bare prøve å unngå de.

     

    Som man ser i barnehager og på barneskoler, er unger utrolig slemme med hverandre ganske ofte. Sier ting som virkelig sårer dypt inne i hjertet, oppfører seg som drittunger og fryser enkelte barn ut av gruppen. Skikkelig brutalt.

     

    Er det ikke det samme man ser på sosiale medier og forum nå? Barnehage og barneskole oppførsel. Noen vokser aldri opp...

     

    Er vel bare innenfor e-sport at utøverne kommuniserer direkte med fansen, klarer ikke komme på noen andre idretter hvor det er så kort vei mellom fan og utøver.

  7. Sikkert bra med servere med størrelsen på en varmeovn.

     

    Problemet er den er fin på vinteren, men om sommeren, klarer vel den neppe å gi kulde?

     

    Båndbredde er sikkert er problem, man burde nok ha gigabit båndbredde ellers blir nok hastigheten flaskehals.

    særlig hvis man skal ha mere en hjemmeserver med fildeling.

     

    Når det kommer til databehandling/tallcrunching som de snakker om her, er ikke båndbredde et problem. Jobben overføres, sikkert bare noen MB, og så jobber serveren på det alene til den har et resultat. Hvor lang tid dette tar avhenger av jobben, kan være alt fra minutter til måneder. Nå er det lite sannsynlig at man får jobber som tar måneder, men at den bare trenger nett en gang i døgnet er ikke usannsynlig.

     

    Folding@Home er et eksempel på dette, jobbene er ganske små størrelsesmessig, men store prosesseringsmessig.

     

    Skulle gjerne hatt dette, men krever noe oppsett, som rør til radiatorer og sånt. Ikke mer enn vanlig sentralvarmeanlegg, bortsett fra et sted å gjøre av overskuddsvarme.

  8.  

    Med dette pisset har dere oppnådd to ting:

    - Jeg fikk endra mindre lyst på HP

    - Jeg kom ett skritt nærmere å slette HW fra bokmerkelista og stoppe Tek Ekstra

     

    Det er sjelden jeg tyr til personangrep, men med dette innlegget viser du en patetisk oppførsel. Du er idioten som klikket på artikkelen, og ulikt deg så syntes jeg det var interessant stoff. Jeg visste ikke at man kunne streame spill over nett, og heller ikke rendre footage på eksterne serverløsninger slik denne artikkelen nevner.

     

    Denne artikkelen er gratis å lese, sure oppgulp hører derfor ikke hjemme på noen vis her.

    Du kan i tillegg streame spill over lokalnettet med Steam. Så super pcen på gutterommet kan kjøre spillet, som du spiller på den trege laptopen i stua. Fungerer ganske bra, best med kablet nett. Testa med en 6 år gammel billig laptop, Acer et-eller-annet, og fungerte akseptabelt. Vet ikke om du bør satse så hardt på en karriere i CS via streaming, men RTS og lignende burde det være nok. Det er opp til et halvt sekund delay på input på det værste.

  9. Så alle i verden får spillet gratis ... Hvordan skal Microsoft tjene penger på dette da? Forstår det ikke helt. Greit nok at mesteparten av pengene deres komme fra bedriftsløsninger, men å bare gi vekk OS-et til alle? Apple kan jo gjøre det, siden de tjener pengene sine på hardwaren. Microsoft er jo i hovedsak et software-selskap.

     

    De tjener penger ved at folk venner seg til Windows og ønsker/krever dette på arbeidsplassen sin. Er vel en av de store utfordringene for de som vil bytte over til Linux, folk flest er vant til Windows og ønsker ikke å lære seg noe nytt. Om det er noe arbeidstaker kan kreve eller ikke er ikke noe jeg vil diskutere, men det er nå sånn det er. Kan tenke meg ganske mange brukere de stedene jeg har jobbet som ikke ville byttet, var vanskelig nok for de å bytte fra WinXP til Win7. Og hos de var det for det meste vilje det gikk på.

    • Liker 1
  10. Det er et oppdrag for han filmstudio fyren, hvor du skal redde manuskriptet fra å bli "borte". Da må du følge etter sekretæren til Weston (eller hva han nå heter) til flyplassen. Men i stedet for at du faktisk gjør noe mot henne, blir hun sugd inn i en flymotor... Ganske sikker på at du ikke rekker å skyte henne heller, enten er bilen skuddsikker, eller så har jeg bare hatt uflaks/dårlig til å sikte.

  11. Hvis bitcon skal stå for 10% av netthandel i Norge, og ingen andre i verden bruker bitcon, kan hver person kjøpe 0.14 ting per dag, eller en ting i uka. Og dette er kun netthandel, ingen kan da bruke bitcon noe annet sted, i verden. Bitcoin som det er nå klarer 7 transaksjoner i sekundet, som er 604800 i døgnet. Økes dette, vil størrelsen på blockchain øke tilsvarende raskt, og man vil trenge betydelig mengde lagringsplass og båndbredde for å lagre denne.

     

    Så hvordan 1 milliard mennesker skal kunne bruke bitcoin, vil jeg gjerne vite. Men kan hende man er fornøyd med å kunne kjøpe en ting hvert fjerde år? Og gjøre ting uten å involvere blockchain, hvorfor bruke bitcoin da?

  12. Mitt problem er at spillet krasjer for ofte. Fryser, krasjer til desktop, svart skjerm. Ødelegger mye av moroa :(

    Angrer på kjøpet, var veldig i tvil. Kjøper i utgangspunktet ikke noe fra Ubisoft, men en kamerat skrøt sånn av spillet, var visst et mye bedre GTA. Så kjøpte fra g2play, så noen andre enn Ubisoft får litt av pengene. Allikevel 350 kr jeg kunne brukt på noe annet.

     

     

    Edit: Watch_Dogs er eneste spillet som krasjer på maskinen, så tviler sterkt på at det er PCen. Nyeste beta drivere og alt, men nope.

×
×
  • Opprett ny...