Gå til innhold

Jukkapower

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jukkapower

  1. Har skaffet meg Company of Heroes. Fabelaktig spill må jeg bare si :) Har spilt noen runder 1on1 å blir bare mere å mere forelsket :thumbup:

     

    Når det gjelder Total War sku jeg gjerne testet det mot kompisen, men er desverre ikke helt hannes stil. Glimrende spill da, bare synd man ikke kan spille campaign mot hverandre.

  2. Tenker på Fallout 2. Husker ikke om det var sånn på det først. Mafia, Graverobber og Slaver f.eks. Usikker på om det var perks da. Gikk vel mere på karma når jeg tenker etter. My bad, men uansett en artig ting me Fallout 2.

     

    Det var det jeg mente med posten min... Takk skal du ha ;)

     

    Hvis man robber graver, blir man kjent som graverobber, og da er du det!

    Ikke nok å gi vann til bomser, og reparere rør, er du slem, så er du slem...

     

    EDIT: la inn quote, for ordens skyld ;)

     

    Bare hyggelig. hehe, skønte nesten at det var det du mente :)

     

    Enig dær. Får litt følelse av karma-automater av de bomsene man kan gi vann til. Hadde f.eks ikke bra nok karma til å få med en karakter som party member, men vips 10 flasker vann så var det ikke så nøye om jeg hadde drept og herjet rundt omkring.

  3. Har hovedkort av typen ASUS A8n-SLI Deluxe. I det siste har jeg fått følgende oppstarst melding: Warning your chip fan fail or speed to low!! Vifta starter ikke opp. Men når jeg slår av maskin å plugger vifta inn på nytt funker den! Noen som har peiling ?

×
×
  • Opprett ny...