Gå til innhold

phOn

Medlemmer
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av phOn

  1. Tusen takk for en meget god post Bluum :D

    Der var det mange tips jeg skal sjekke nærmere.

     

    Jeg er glad i presis og klar lyd, og bass er ikke noe must selv om det er litt deilig til tider. Generelt så liker jeg lyden til B&W, så jeg skal sjekke ut DM303. Passer fint til min type "lyd-smak", men jeg vet ikke hva jeg synes om de mindre høyttalerne.

     

    Kom gjerne med flere tips og meninger folkens! Jeg drar nok innom hifi-klubben i Oslo en dag for å få hørt litt. Nå har jeg i hvertfall noe jeg skal sjekke ut :)

  2. Er vel kansje ikke på død og liv at jeg må ha det, men det hadde vært praktisk.

     

    Jeg har et ganske bra lydkort, så med en skikkelig kabel skal jeg nok få til noegenlunde bra lyd. Tror jeg driter i optisk inngang, jeg, så har jeg flere muligheter. :)

     

    Det så ut som gode forslag Marcus, skal sjekke ut det. Men ved nærmere ettertanke så hadde det kansje vært praktisk med cd/dvd-spiler også. Kan jo tenkes at cd-spiller og forsterker i samme enhet hadde vært praktisk. Så kan jeg bare ta og koble til pc'n på en annen input og bruke det om hverandre.

  3. Heisann,

    jeg er på utkikk etter ett nytt anlegg. Det skal brukes til høring av musikk ved pult, så størrelsen har alt å si. De skal plasseres oppe på et skrivebord og kan da ikke være noe annet enn ett par bokhyllehøyttalere. I denne pakka trenger jeg forsterker og høyttalere.

     

    Det eneste kravet jeg har til forsterkeren er at den har digital/optisk inngang(litt usikekr på hva det heter), siden jeg kommer til å koble det til min pc som har nettopp dette. Og det gir god lyd(sammenlignet med standard mini-jack til stereo jacker), eller er jeg helt lost?

     

    Jeg har sett på litt forskjellig, men jeg er lite oppdatert for tida og har begrenset med peiling. Prisen kan ikke overstige 4000kr, men hadde passet best rundt 3000kr.

    Det muligens enkleste og forholdsvis gode forlsget jeg har sett på sålangt er et pc-surroundanlegg fra logitech, z-5500. (Det tilhører ikke denne kategorien, det vet jeg, men jeg tenkte jeg skulle nevne det.)

     

    Musikksmaken min går i nesten alt fra Klassisk til Progressiv rock. Ett par allround-høyttalere hadde vært veldig bra.

     

    Noen som har noen tips å komme med?

  4. Den vifta på 7800gtx kortet holdt på å ta livet av meg.

    5229282[/snapback]

    Det gjorde jeg no fint med, hadde 7800GT, en regner med at de bråker omtrent like mye! Bytta den ut med en Zalman kjøler, kjøler utrolig bra, også er det blå LEDs i den :D

     

    Men ser bra ut dette Skrue! Begynner å ligne noe, har veldig lyst på vannkjøling jeg og, men har ikke råd eller kunnskaper om det i det hele tatt, og jeg gidder aldri å lese meg til klokhet, er bare ikke meg :p

     

    Stå på!

     

    Øyvind

    5231762[/snapback]

     

    Hvilken kjøler da? Har lyst til å få en litt mer stillegående pc, og mitt 7800GTX støyer litt.

     

    Bra arbeid Skrue, håper du får bra spons av noen netshopper :thumbup:

  5. Den fikk karakter 5,5/6 på komplett.no og har fått mange gode annbefalinger på denne.

     

    Misten hadde jeg også veldig lyst på men den var en SMULE dyrere :p

    - I betrakning av at jeg skal ha den i 9 måneder :p

    5221093[/snapback]

     

    åja, det er prisen som ikke strekker seg. de på komplett.no er privatfolk som for det meste ikke har mye peiling, men men. håper du blir fornøyd! :)

×
×
  • Opprett ny...