Gå til innhold

wilzoo

Medlemmer
  • Innlegg

    1 092
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av wilzoo

  1. Så også at han Roxans hadde skrevet det i forrige innlegg han siterte, så beklager for bryderiet. Det hjalp, ihvertfall! Fikk den til nå : )

    Edit; tusen takk : )

    Gud som jeg gruer meg til Mandag ;p

     

    Ah, klikker i hodet! Oppgave 19, del 3 (selvfølgelig)

    15.06.2010.

     

    Kontantstrøm til totalkapitalen

     

    Salgsinntekt 10mill,

    variable kostnader 2mill,

    FK, 600.000,

    ednring til arbeidskapital 0.

    Selskapsskatt (30%) 2 070 000.

     

    Spørsmålet mitt er hvordan i all verden de har fått de 30% i skatt til å bli 2.070.000. Makes no sense.

    Du må huske på å trekke av avskrivingene på 500.000 fra kontantstrømmen før du regner ut skatten ;)

     

    Noen som vet hvordan man får tak i rentetabeller?

    Det er vel disse rentetabellene vi brukte i Finans og Økonomistyring I, men er ikke 100 % sikker på om det er de samme vi har bruk for i dette faget.

    • Liker 1
  2. Noen som har erfaringer/tips rundt Marrakech og det nærliggende område?
    Ja. Pass deg for luringene på plassen El Fna. Mye å se der, men de vet å ta seg betalt og å ta bilde av noen uten å ha avtalt pris først er ikke lurt. Og setter du deg bar ned på en serveringsplass der så kan du fort bli innkrevd penger for noe du ikke har bestilt.

     

    En utflukt over Atlas-fjellene til Ait Ben Haddou er en stor opplevelse.

    IMG_1893.JPG

    Takker for tipsene! Skal definitivt prøve å få til en tur inn mot Atlas-fjellene.

  3. iMessage kanskje?

    Nei, avsender bruker ikke iMessage og de kan uansett ikke dukke opp på en Android-telefon.

    Ah.. så ikke at du skrev LG før nå. Det kan være en liten overlappingsperiode når simkort byttes ut. Fullt mulig det du opplever. :)

    Får håpe det ikke varer. Jeg kan ikke sende meldinger ut i fra LG mobilen, bare motta. Stikk motsatt på den nye iPhonen. Sært.

  4. Var akkurat å henta min hvite 16GB på postkontoret. Herlig design. Synes hjem-knappen var litt spesiell i bruk (har hatt iPhone 3G for en del år siden), men det er vel en tilvenningssak. Skjermen er ganske imponerende og det lille jeg har testa kameraet er det en helt annen verden enn min LG Optimus 2x som jeg pensjonerte i dag.

     

    Sliter litt med en ting dog. Har gått over fra OneCall til Tele2 nå, sendte som instruert en melding fra min gamle telefon til 02000 for å aktivere det nye nanoSIM-kortet. Alt virka greit og jeg fikk aktivert mobilen og signalet er på plass. Får også sendt meldinger, men når noen svarer på meldinger så kommer de til den gamle telefonen! Noen som vet hva årsaken til dette kan være?

  5. Totalsummen blir jo stort sett den samme. :/ Er det bedre å betale 1 kr og 700 i måneden i ett år enn 2000 kroner og 399 i løpet av et år? (Eksempel dratt ut av ræva, ingen priser reelle.)

    Så lenge du ender opp med å betale det samme i totalpris for telefonen er det alltid best å betale 1kr og et høyere månedlig beløp. Du tar med andre ord opp et rentefritt lån. De 2000 kronene du måtte ha betalt med en gang kan du sette på sparekonto eller i et aksjefond i mellomtiden, og du vil ha tjent (ikke store summen) på det.

     

    I praksis er det en annen faktor du må ta i betraktning, nemlig din håndtering av personlig økonomi. Mange ender opp med følelsen av at de har mer disponible penger ettersom de betaler et lite beløp helt på starten, og vil dermed kanskje bruke mer på andre ting. Når de høyere månedlige beløpene kommer så vil det kanskje gå mer ut over økonomien.

     

    Så lenge du tar høyde for at du må betale mer i måneden og har kontroll på din egen økonomi, lønner det seg nok å velge alternativet hvor du betaler minst mulig beløp for telefonen.

  6. Fordelene er kortere leveringstid (kjøpe over disk) og dei fordelene abb. Inkluderer,, som fri familie o.l. Ellers ingen.

     

    Abb har ingenting med telefon å gjøre.

    Man kan kjøpe telefonen billigere fra apple.no og skaffe det abb man vil.

     

    Så eneste fordelen er at man kan få den på dagen (er vel ingen som har denne i butikk enda)... mot å betale ca. 1000,- ekstra.

    Du kan få telefonen billigere hos andre leverandører enn direkte fra Apple.

    Jeg kjøpte fra Tele2 for 1kr. 16GB versjonen med Fastpris Medium (199,-/mnd) til en totalpris på 6829kr.

    Hvis du trekker fra abonnementavgiften (199*12=2388) ender du opp med en telefonpris på 4441kr, altså 749kr billigere enn hvis du skulle kjøpt telefonen fra Apple.

     

    Jeg tror du kan kjøpe den pakken hos Elkjøp over disk nå også, bortsett fra at Fastpris Medium koster nå 239kr nå som kampanjen er over. Du vil uansett ende opp med en telefonpris på 4441kr.

  7. LG source: Ice Cream Sandwich IS coming to the 2X, 3D and Black.

     

     

    The will-it-wont-it saga over the Ice Cream Sandwich updates for LG devices has been rolling on for months, but now, thankfully, we've had word from our LG insider on what's REALLY happening!

    The news is good. Ice Cream Sandwich updates are nearing completion and will be released imminently for the Optimus 2X, Optimus 3D and Optimus Black! Exact dates are still not forthcoming, but we'll keep you posted with more news as we get it.

    I'm really happy for LG users that this is going to happen, the support so far has been pretty shocking and LG really could do with turning it around.

     

    http://www.modaco.com/page/news/_/android/lg-source-ice-cream-sandwich-is-coming-to-the-r650

     

    Forhåpentligvis er den like rundt hjørnet, men kjenner jeg LG rett skal man ikke holde pusten..

  8. Lengste flyterun dere har vært med på?

     

    Min lengste var vel hjem fra Beijing. De så kalkulert tid 9t 15min men vet ikke nøyaktig pga tidsforskjell og sånt. Flyturen andre veien tiok merklig nok tre kvarter mindre tid. Regner med en del her har lengre?

    Oslo - Bangkok, så 20 min fra vi landet til vi satt på flyet til Sydney. Tror det var 22 timer og 30 minutt tilsammen på proletarklasse. Trodde jeg måtte amputere foten når jeg kom fram, satt i et sete med AVOD boks under sete foran meg, altså meget begrenset fotplass. Kan nok anbefale å ta en nattstopp på slike connections!

  9. 293 av 11 367 6,67% +6 666,70.

     

    Traff greit med Storebrand i dag, opp 12%, synd jeg kun hadde ca 12000 investert.

    Går for sjømat og Norwegian nå. Satser på å avslutte i blandt top 100, da kan jeg si meg fornøyd som nybegynner.

×
×
  • Opprett ny...