Gå til innhold

iselilja

Medlemmer
  • Innlegg

    138
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av iselilja

  1. Skal ta lappen til høsten og har tenkt å kjøpe en bil som skal funke til mange ting. Skal bruke bilen som en vanlig personbil, og er derfor avhengig av å ha fem/seks seter, skal også bruke den som "surfvan", seiler seilbrett og vil derfor ha en bil hvor jeg kan ha brett og utstyr liggende inne i bilen. I tillegg til dette vil jeg ha mulighet for å ha svære ting i lasterommet, f.eks forsterkere og utstyr rundt band osv.

     

    Bilen jeg har sett ut som perfekt til dette er en Hiace. De skal være greie å kjøre i bytrafikk samtidig som de har mye plass, er driftsikre og de er veldig vanlige i Norge, så det er lett å få tak i deler osv.

     

    I og med at endel av bretta er lange har jeg tenkt det er en fordel å ha den lange versjonen av Hiacen. Noen som har erfaringer med lang vs kort Hiace? Er lang en mye dårligere førstebil? Og hvor mye må jeg regne på mila med en hiace?

     

    Er det stor forskjell på Hiace modellene? Har sett endel på finn.no, og de som er i min prisklasse er de modellene som er fra 96. Tror neppe jeg får råd til en med firehjulstrekk, selvom dette sikkert hadde vært praktisk på vintern.

     

    Siden jeg skal montere bakseter, må jeg da ha en av modellene som ikke har vegg mellom førerhus og lasterom? Er det mulig å ha seter som man enkelt kan montere inn og ut, eller er dette vanskelig å få godkjent av biltilsynet? Hvor mye må jeg regne med det koster å montere seter + godkjenning osv?

     

    Har vurdert en løsning med to faste seter bak og ett som kan settes inn og ut. Dette vil gjøre det lettere å ha lange brett på den sida der det setet man kan ta ut står.

     

    Skal lage en skisse over interiøret i 3d, kommer til å oppdatere tråden når jeg har ferdig skissa :)

  2. Har ikke hatt en god data på rundt ett til to år, og lurte på hva folk ville anbefalle meg å spille nå som jeg har fått skikkelig maskin. Har en liste hittil, si fra om det er store hull:

     

    Ting som har blitt gitt ut lista:

     

    Strategi:

     

    Company of Heroes

    World In Conflict

    Alt nytt på Total War fronten

    Silent Hunter

    Making History

     

    Skytespill:

     

    F.E.A.R.

    S.T.A.L.K.E.R.

    Far Cry

    Medal of Honor Airborne

    Brothers in Arms

    Ghost Recon

    Hitman

    Rainbow Six

    Just Cause

     

    Annet:

     

    Oblivion

    The Movies

     

    Det jeg savner er et bilspill og et byggespill, type Cim City osv, men veit ikke hva som er bra der for tida. Er veldig keen på bilspill.

  3. Magnus Robot Børmark som spilte i Gåte som nå er oppløst er mitt store forbilde. Han spiller veldig bra teknisk, har interresant lyd og ser utrolig rå ut når han spiller.

     

    For å først se på det det tekniske er han en god gitarist. Det at han spiller bra er ikke mest interresant, men måten han bruker effektene sine på imponerer meg. Virkelig en pedalfreak som veit hvordan ting skal brukes. Utrolig hvor mye forskjellig lyd han får ut av en gitar.

     

    Sceneshowet hans er en historie for seg selv. Han finner på mye rart på de energiske Gåte-sangene. Hopper rundt, er veldig levd inn i musikken, klatrer mens han spiller, holder en lyskaster mens han spiller og står i noen rimelig sinnsyke positurer.

     

    Bryter reglene litt, men tar meg også friheten å skrive om bassist:

     

    Shavo Odadjian i System of a down:

     

    Shavo er egentlig gitarist, og ikke bassist akkurat som meg. Han bar litt preg av det før, teknikken var aldri perfekt før, men han spilte veldig bra fordet. Han spiller rått, og mye av det tidlige materialet til System blir hovedsaklig holdt oppe av en god bass.

     

    Etterhvert har teknikken hans utviklet seg noe, og han spiller bedre nå. Ifølge intervjuer forholder han seg ikke så mye til noter og styr og mas, noe jeg også dessverre ikke klarer selv endå. Sånnsett minner jeg selv mye om Shavo, en gitarist som har måttet gå over til bass, og egentlig ikke liker det, men som etterhvert utvikler en kjærlighet for instrumentet

     

    Han ser også kul ut, skjegget hans er fantastisk. Digger stilen, digger musikken, og håper å bli minst like god selv snart :D

  4. Personligheten bør være litt lik min, men ikke helt ulik. Dama bør være musiker, ialfall veldig veldig musikkinterrisert og ha samme politisk sans som meg. Vi bør ha litt like fritidsinteresser sånn at vi kan gjøre mye sammen, ikke fordi vi gjør det sammen, men fordi vi liker å gjøre det.

     

    Skal ikke være helt kloning av meg, vi skal være ulike, men utfylle hverandre.

     

    Fysisk vil jeg ha dem enten eller. Enten liten, søt, tynn, lav osv eller på lik høyde som meg, ikke syltynn men med litt skikkelige pupper :)

  5. Jeg er utrolig forvirra. Prata om en dame som var irriterende her, og som jeg ikke likte. Liker henne litt mer nå, og tenkte jeg godt kunne være litt med henne fram til sommern for å bli kjent. La oss kalle henne vennine 1.

     

    Var på fest med henne i går, vi holder litt hender, holder rundt hverandre og kliner litt. Ikke noe heftig, men bekrefter at vi liker hverandre, spesielt hun som visstnok er skikkelig forelska i meg.

     

    Har vært forelska i god vennine av henne i ca ett år, men hun ble sammen med en annen for par uker sida, så hu er skrinlagt midlertidig.

     

    Har nå forelsket meg i en annen vennine av hun jeg klinte med. Hun andre vennina er virkelig koselig, vi har like interresser, og vi passer nok generelt veldig godt sammen. Er ikke bare sånn at vi har samme stil, musikksmak, interesser osv, vi er også like fysisk, har lik humor og det kan generelt bli veldig bra. Mange av de tinga jeg pleier å gjøre med guttevenner kan vi gjøre sammen, for hun har en del artige interresser. La oss kalle henne vennine 2

     

    Dette er så sykt, at jeg klarer å få to forelskelser i samme vennegjeng så fort. Og et annet par i den gjengen slo nettop opp. Så det er mye intriger ute og går for tida. Aner ikke hva jeg skal gjøre. Vennine 2 skjønner jeg ikke er lojal om jeg dropper vennine 1 til fordel for henne, så jeg aner ikke egentlig.

  6. Har fått beskjed av en vennine av meg om at jeg må si fra til en annen vennine at jeg ikke liker henne, for hun liker vist meg. Hvordan gjør jeg dette på en sympatisk og hyggelig måte uten å skape noe problemer?

     

    Hun er irriterende, skal hele tida prate på msn osv, mase om ting som skjer og sånt. Men vil jo ikke bli sur. Har allerede hinta som faen om at jeg ikke liker henne, men hun tar tydelighvis ikke hintet

  7. Du kan ta kalsium og magnesium piller for å få det du mister via å ikke drikke melk. Tar det selv, fordi jeg ikke tåler melk eller melkeprodukter

    8587740[/snapback]

    Jeg kan heller ikke ha melk, sluttet med det da jeg fant det ut, det var i slutten av barneskolen eller begynnelsen av ungdomskolen, husker ikke helt, og jeg er sjeldent syk og føler meg igrunnen relativt frisk.

    Aldri brydd meg om noe kalsium eller magnesium heller.

    8590551[/snapback]

     

    Er lurt å ta det altså, er null stress med fem piller om dagen. Hjelper ialfall med å holde alt som trenger kalsium velfungerende og oppegående :)

  8. Faktisk viktig å hjelpe folk som har kreft med å tenke positivt, da det hjelper mye på behandlinga

    8572732[/snapback]

     

    vet det...men nå tenker hun positivt nok for oss alle! Er vanskelig å tenke positivt når du kan miste barndomsvenninna di og hun som alltid har vært der for deg...

    8574707[/snapback]

     

    Er jo nettop derfor du må tenke positivt, sånn at du ikke mister henne!

  9. Selvfølgelig er det viktig, men er også viktig å kjøpe noe som faktisk er bra. Det er jo ESP også. Før hadde jeg f.eks utrolig lyst på Thunderbird, men heldighvis klarte noen å overtale meg fra å kjøpe dette som førstebass, og det er jeg utrolig glad for :)

     

    Om jeg skulle valgt en ESP ville jeg tatt denne:

     

    http://www.guitarshop.net/espltdec404.htm

     

    Eller evnt en annen EC eller Viper, da jeg har hørt at disse er veldig allsidige og greie. Dessuten er de enkle og pene

  10. Ja, sikkert. Men om du ikke har så mye penger ville jeg heller sett på kopimerker, eller eldre basser. Mye bra Tokai, Ibanez osv fra 80-tallet som er veldig bra, men betydelig mye billigere. Mange mener feks Ibanez gitarer er like gode som Gibson.

     

    Kan komme med liste over mange bra merker seinere :)

  11. Er jo alltid lurt å ha to basser om du skal begynne å spille mye konserter og sånn. Precision er ialfall veldig allsidig, og ser jo også ganske rå ut. Dessuten fins det mye bra kopier, om du klarer å skaffe deg f.eks en Tokai Hard Puncher har du gjort et kupp!

  12. ESP har jo et par bra Les Paul aktige basser. Spørs om du har flere basser allerede, ville enten kjøpt meg en sånn ESP eller en Fender Precision Bass, da de kan brukes til ca alt.

     

    Sparer ialfall til en av de delene selv, og har tenkt å bruke ca like mye penger. Kjøp brukt, mye bra på amerikansk og tysk ebay :)

  13. Noen ganger er det deilig og holde kjeft og bare holde litt hender osv. Beste flørtinga jeg har hatt var å ligge å kose rolig med en jente uten å si en dritt i flere timer.

     

    Måtte forøvrig gi opp daten min, da jeg ikke orker date personer før jeg er over hun dama. Men skal på masse morsomme greier i sommer og møter helt sikkert kule folk der, kjenner allerede del av dem godt og det er mye bra damer :)

×
×
  • Opprett ny...