Gå til innhold

Doogle

Medlemmer
  • Innlegg

    838
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Doogle

  1. Ikke heng med haka folkens, er da ikke verre enn å ønske seg en tilgodelapp til jul :) Finns vel ikke noe som er kjekkere?

    7188384[/snapback]

    En maskin å spille på kanskje?

     

    Tror nok jeg ville blitt rimelig skuffet hvis jeg fikk en tilgodelapp som julepresang og måtte stirre på den i 2-3 måneder før jeg fikk maskinen...

  2. Hvordan fungerer programmet? Kan du forklare litt om hva det gjoer?

    7156335[/snapback]

    Det er en todelt greie; først stiller du inn lysstyrke/kontrast ut i fra ulike mønster på skjermen. Deretter monterer du en sensor på skjermen (via USB-port) som automagisk leser av ulike fargetoner og justerer fargeprofilen din ut i fra det.

     

    Tar vel 10 minutter pr. gang eller noe.

  3. Er det noen som vet hvordna jeg blir kvitt dette?

    7132526[/snapback]

    De dør kjapt - du kan alltids lufte skikkelig i et par timer så forsvinner mange av dem ut og fryser ihjel. Husk også å tømme all søppel så det ikke er matrester de kan legge egg i. Om det ligger i søppelkassen inne spiller liten rolle - de finner frem såsant det er tilgjengelig.

     

    Og la selvfølgelig ikke frukt ligge fremme.

  4. Det er jo ikke så rart dette; ingen teknologibedrifter lar utviklerne sine ta ferie i 3-4 år etter at de har lansert et produkt. Kontinuerlig utvikling og planlegging mange år frem i tid er nok snarere normen enn unntaket i større bedrifter idag.

     

    Jeg tipper at vi ser en ny Xbox om senest 5 år. Å tyne levetiden på et produkt i en bransje som har så ekstrem utvikling i dag som grafikk og spillteknologi er vanskelig.

     

    Neste Xbox i - skal vi si 2010? - vil nok også ha tilnærmet 100 prosent bakoverkompatibilitet med Xbox 360 siden MS denne gangen 'eier' hardwaren selv og ikke bruker tredjepartsleverandører som gjør implementasjon av bakoverkompatibilitet vanskelig slik tilfellet var med Xbox.

  5. Med de språkferdighetene du demonstrerer her tror jeg du slipper unna etter å ha skrevet et møtereferat...

     

    Som nevnt lenger opp her; hvis den samme arrogante tonen føres på jobb skjønner jeg godt at sjefen har deg langt opp i halsen. Alle hater folk som absolutt skal være i opposisjon hele tiden bare for å være det. Ubrukelige mennesker som forsurer arbeidsmiljøet for andre og som alle - både bedriften og kolleger - er tjent med at slutter.

     

    Møtereferat er en viktig funksjon i seriøse bedrifter - slettes ikke noen 'sekretærdrittjobb'. Faktisk har jeg aldri opplevd at møtereferater har blitt skrevet av andre enn den sjefen stoler på og har et godt forhold til.

  6. Men det står klokkeklart at det er utviklet...

     

    Ikke ser jeg noe link til HD-DVD hybrid disker som er utgitt heller.

    7061258[/snapback]

    So what, det er da millioner av ting som er utviklet uten at det faktisk finnes på markedet. Dette er en av dem. Kanskje det aldri kommer på markedet, at det teoretisk funker i et laboratorium er jo helt uinteressant når jeg skal ut og kjøpe en film og det ikke er å få tak i.

     

    Og du snakker om spekulativ tolkning når du tar dette til inntekt for at det kommer til å være tilgjengelig. :!:

     

    Her er et google-søk for hybrid HD-DVD siden du tydeligvis ikke gidder å løfte en finger for å få dette bekreftet selv: http://www.google.com/search?hl=en&q=movies+hybrid+hd-dvd

  7. Om det var diskutert så forferdelig mye hadde man vært klar over at man har akkurat samme muligheten på BD?

    7061185[/snapback]

    Nei man har ikke samme mulighet på BD i dag.

     

    Som man tydelig leser ut av linken/sitatet ditt. Det *kan hende* en gang i fremtiden at det blir innført som en slags standard, men foreløpig er det kun på prototypestadiet. For et format som allerede er i salg.

     

    Stor forskjell siden dette allerede fungerer og er tatt i bruk på HD-DVD.

  8. definition DVD data and HD data on a BD/DVD combo disc. If successfully commercialized, this would enable the consumer to purchase a disc which could be played on current DVD players, and reveal its HD version when played on a new BD player. This form of hybrid disc does not appear to be ready for production, however, and no titles have been announced that utilize this disc structure."

    7061096[/snapback]

    Forskjellen er at HD-DVD allerede tilbyr dette.

  9. Adobe Photoshop er dyr. Den er beregnet på profesjonelle innen primært grafikkhåndtering og ikke bare fotobehandling. Adobe har et ypperlig verktøy for fotohåndtering i Elements og til en helt annen pris.

    7054069[/snapback]

    Nettopp. 9 av 10 hjemmebrukere bruker neppe mer funksjonalitet enn det som er i Elements alikevel. Og Photoshop Elements koster omtrent en tidel av Photoshop.

     

    Fullversjon av Photoshop for å justere litt bilder i ny og ne, eller for å ordne litt små grafiske elementer til nettsiden sin er til de grader overkill.

     

    Photoshop er et proffverktøy og priset deretter. Som verktøy for en grafisk designer er det ikke dyrt i det hele tatt. Som leketøy for hjemmebruker derimot er det selvfølgelig altfor dyrt og ofte helt unødvendig.

  10. Er du 100% sikker på at det ikke er din maskin det er noe galt med? Har du fått nedetiden bekreftet av folk som sitter med andre ISP'er f.eks.?

    7045646[/snapback]

    Jepp, testet både via den bærbare+mobilen og min fastlinje. Kom samtidig ut til 'alle andre' sider når jeg ikke kom inn på min.

     

    Men har ikke merket noe siden jeg startet denne tråden så det var vel muligens bare noen innkjøringsproblemer den første uken, eller så har de gjort noen grep etter at jeg mailet dem.

  11. Idiotisk av Zune å ikke kunne bruke wlan til å koble seg på hjemmenettverk, og at sanger slettes etter 3 dager, og at sangher tidligere kjøpt gjennom MS ikke fungerer. "Plays for sure" må bare kunne beskrives som en latterlig kopibeskyttelse.

    7037887[/snapback]

    Her tror jeg det er noen utrolige misforståelser ute og går. Eller enda verre; bevisst feilinformasjon fra MP3.com-mannen. Det som slettes etter 3 dager er musikk som allerede er kjøpt av andre - som da disse overfører trådløst til din Zune så du kan få en prøvelytt.

     

    Selvfølgelig slettes ikke låter du selv legger inn.

  12. Wolfenstein,Doom,Corridor 7 og alle de gamle titlene på PC blei ofte spillt bare ved bruk av tastatur også. Var ikkje så nøye om det var mus eller ei den gangen, vi spillte med begge typer :p

    7032311[/snapback]

    Hehe, jepp. Jeg husker faktisk at det var stort oppstyr når man begynte å bruke mus i den typen spill. Det var jo helt vilt å begynne med noe sånt ifølge veldig mange :D

  13. Husk at konsollspill er lagd for å brukes med håndkontroller da; sensitiviteten og sånn er selvfølgelig tilpasset til den slags bruk og det blir ikke det samme som å plugge en håndkontroll i PC'en for så å bruke den i et spill som er lagd primært for mus :)

     

    Ellers så har nok ikke alle 360-spill støtte for mus - dette er viktig blant annet for onlinespilling der jo mus i mange tilfeller hadde gitt spillere en betydelig fordel fremfor de som spiller med håndkontroll. Og da forsvinner jo mye av poenget med en konsoll - nemlig at alle sitter på samme plattform og med samme grunnutstyr og at det dermed er spilleren og ikke utstyret som avgjør hvem som er best.

     

    Jeg er tidligere ivrig PC-spiller og har brukt mus siden Doom, men har ikke noe problem med å bruke en håndkontroll på konsoller - det er bare en vanesak :)

  14. Noen som har tanker om nedetid o.l. hos Domeneshop?

     

    Opprettet et nytt domene der for litt over en ukes tid siden og har hittil hatt tre separate tilfeller på vanlig dagtid av at jeg ikke kommer igjennom i det hele tatt, hver gang har det vært utilgjengelig i over en time. Særlig pinlig var det i går når jeg skulle vise frem noe konkret til noen og ikke kom inn... Har heller ikke sett noe i driftsmeldingene deres i forbindelse med disse tilfellene.

     

    Får ikke dette helt til å stemme med andre på forumet som tydeligvis er veldig fornøyd med Domeneshop - jeg har nå hatt mer nedetid på under en uke enn jeg har hatt på et år i forbindelse med andre nettsider jeg har/drifter. Legger de nye domener på en server med elendig kapasitet helt til folk klager - eller hva?

     

    Har samlet opp screenshots med dato/tid fra hver gang og tenkte jeg skulle sende over til dem, men det spørs om det er noe vits i hvis dette er et nivå man kan vente seg fra en 'billig' tjeneste? At det kanskje er like greit å flytte til en av de andre (noe dyrere) hostene jeg bruker som aldri har hatt nedetid som jeg har lagt merke til.

  15. Kortere er den, men har det noe å si i praksis? Alt blir jo rippet og delt uansett, tror neppe enda en kilde gjør det mer eller mindre utbredt.

    7014142[/snapback]

    Det er godt mulig.

     

    Uansett så er det jo dessverre langt på vei brukerne selv som har lagt opp til DRM-kjøret som er nå. Hadde folk hatt såpass moral at det ikke var ekstrem flyt av 'gratis' musikk og film på nett - med andre ord hvis man bare delte betalte førstehåndskopier med et par venner og kjente og ikke 'hele verden' - så hadde heller ikke behovet for DRM vært til stede.

     

    Myndighetene må også ta sin del av skylden her; at folk har null respekt for andres åndsverk og ikke synes musikk eller film er en vare som er verdt en dritt er jo farget av at det ikke har vært et godt lovverk som beskytter digitale åndsverk på plass. Hadde dette vært innført på bred internasjonal basis for 5-6 år siden med ordentlige konsekvenser for de som brøt loven hadde nok situasjonen vært en helt annen idag.

  16. Hvilke alternativer med like stor valgfrihet (ikke DRM) og utvalg finnes til AllOfMp3.com? Jeg kjenner ikke til noen.

    7012718[/snapback]

    Når man ser hvordan musikk og filmer flyter gratis på nett så skjønner jeg veldig godt at ingen plateselskaper tør å selge musikk uten DRM på nett.

     

    Veien til å dele nyinnkjøpt musikk med 'hele verden' er jo enda kortere når man bare kan gjøre filene tilgjengelig istedet for å fysisk rippe fra CD.

×
×
  • Opprett ny...