Gå til innhold

EspenOv

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av EspenOv

  1. [...] Forøvrig er det stor bruk for prester, druider og mager faktisk.

     

    :) som alltid. Grunnen til at jeg søker her er fordi jeg liker å ha noe å jobbe mot. Meningsløs grinding (err...) til level 60 for så å ikke ble tatt inn, er ikke helt det jeg er ute etter :p

     

    Takk for svar uansett, setter pris på alt som kommer inn, jeg har bare lyst å komme i gang igjen.

  2. Har nettopp startet med WoW igjen, etter et opphold på ca. to måneder. Fra før har jeg vært aktiv på "Silvermoon" PvE server, hvor jeg hadde en level 60 warrior, en level 60 Rogue, en level 30 Warlock og en level 40 Priest.

     

    Er nå på utkikk etter en ny server og et nytt guild. Er ikke så erfaren i dette forumet, så jeg vet ikke om det er tråder som er prikk lik denne, eller om det er et emne som behandler disse typer søknader (hvis det er; kan noen henvise meg dit?).

     

    Uansett, hvis det er noen som rekrutterer for tiden (uansett class, alt er gøy!), send meg en PM, eller gi meg en reply her.

     

    Hva søker jeg:

    Jeg er på utkikk etter et guild som a) enten er nyetablert, eller b) som har vært aktiv en stund, og som trenger litt friskt "blod" i stallen. Jeg søker primært etter PvE utfordringer, men er åpen for PvP utfordringer, så lenge dere gjør raids 1-2 ganger i uken.

     

    Jeg har mulighet for å spille hver dag etter klokken 16:30, og er veldig motivert for å spille igjen.

     

    Takk for oppmerksomheten :)

  3. Det som funket best for meg var å gjøre det jeg hadde gjort hele tiden; kjøre instancer. Rundt tiden jeg skulle anskaffe meg Epic Mount kjørte jeg flere Baron runs, Scholomance, Dire Maul, LBRS og UBRS. Etterhvert begynner du å skaffe deg en pen mengde blue items som du kan selge.

     

    Ellers fant jeg ut at det er morsomt å utnytte BO på AH. Kjøp billig, selg høyt. Tjente mye penger på det selv om det tok mye tid.

     

    Jeg kan også anbefale Silithus. Der kan du grinde "Dust Stormers" som dropper Essence of Air som selger for 15-20 gull stykket.

     

    Lykke til :) Ha det GØY når du farmer, det skal ikke være kjedelig :p

  4. Vet ikke om det eksisterer en lignende post, men hensikten er å orientere meg litt i terrenget rundt The Gathering 2006. Guilden min på Silvermoon har nå snakket om å organisere oss slik at vi kan dra på TG neste år for en "liten" sosial happening.

     

    Hadde vært spennende å høre om det er andre guilds / personer som har tenkt å avlegge et besøk til Vikingskipet i påsken?

     

    Alltid morsomt å møte likesinnede mennesker med en noe større fasinasjon for den virtuelle verden vi til daglig befinner oss i :cool:

  5. Hei, alle. Har nå grovt gjennomgått disse sidene i jakt på en addon. Addonen sin funksjonen er at den viser en nedtelling når en skill er "ready" (f.eks. si at du har brukt en spell som har en cooldown på 20 sek. og denne moden viser nedtellingen i form av tall som tikker ned). Vet ikke om denne addonen er tilgjengelig stand-alone, eller om den er en del av en større UI config.

     

    Takk for svar!

     

    EDIT: Jeg fant, jeg fant (http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=2544)

  6. Ja, crappy friends...

     

    Tenkte på et alternativt scenario; jeg starter opp en karakter på serveren hos folkene mine (Stormscale), samme rase, klasse og navn (ja, det var ikke opptatt). Tror du Blizzard kan kopiere stats, items, reputation osv. til den nye char. min i bytte av at de kan slette den andre da?

     

    Høres logisk ut for meg...

×
×
  • Opprett ny...