Gå til innhold

froskenfredrik

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

Innlegg skrevet av froskenfredrik

  1. Er Android Market nede idag? Har laget konto og alt, men kommer ikke forbi popup "Android Market Terms of Service .... loading" kommer opp feilmelding "Attention: An error has accurred. Please try again later" så avslutter Market... irriterende!

    Antar at det er samme problem som jeg hadde. Prøv å skru av WiFi. Om det ikke hjelper kan du prøve dette.

  2. Jeg merker at telefonen bruker ganske lang tid på å si i fra at det ringer. Det tar to til tre ring fra den andre telefonen før jeg hører noe til ringelyden på telefonen. Noen andre med det problemet?

     

    Når det gjelder knekken ser den ganske skummel ut på bilder, spesielt fra siden. Men den er vesentlig mindre i virkeligheten og er faktisk ganske så god i hånda. I lomma har jeg ikke kjent noe til den i det hele tatt.

  3. stemmer det at telefonen må være skrudd på for at alarmen skal fungere? det er jo dritt! da går det ikke an å bruke den som vekkerklokke og samtidig ha den avslått om natten.

    Jeg pleier å ha en i flymodus om natten...

    Hvorfor bruker du ikke Locale (link til Cyrket)? Fantastisk program som endrer innstillinger basert på en rekke kriterier du selv velger (hva klokka er, hvor du er, hvor mye batteri som gjenstår osv). F.eks. skrur av lyden og vibrasjonen mellom klokka tolv og syv om du er hjemme?

  4. En annen morsom ting; mobilen -nektet- å slippe meg inn på Android Market. Kom til den lisensgreiene og bare lastet og lastet.. koblet av wlan og tok det via telenettet og da gikk det bra. Etter det kan jeg bruke wlan på market.
    Men jeg har samme problem som plex omtaler lenger oppe. Jeg kommer ikke inn på market verken med WiFi eller mobilnett. Det samme gjelder Flickr. Noen som har en løsning?

    Jeg kom inn om jeg disablet WiFi og prøvde på ny.

    Det gikk til slutt. Jeg måtte inn på netcoms hjemmesider og finne manuelle innstillinger for HTC Magic (de har ikke listet opp Hero enda). Vet ikke hvorfor de som lå der fra før ikke fungerte, men det løste i alle fall biffen for min del! :)

  5. Denne vil fungere utmerket, men koster mer enn den smaker synes nå jeg. 8GB hos amentio koster langt under halvparten.

     

    Men uansett hvilken du kjøper vil de fungere utmerket! :) Telefonen støtter både microSD og microSDHC (high capacity) i alle kapasiteter på markedet for øyeblikket.

  6. Andre nettbutikker selger også den engelske utgaven. Men det sies at den som chess.no leverer kommer

    med norsk tastatur inklusivt.

    Vet noen noe mer om dette? Jeg har forhåndsbestilt hos en annen norsk nettbutikk hvor de (som alle andre) presiserer at det er engelsk software. Er dette det samme som Chess; alle har norsk tastatur og engelsk språklig OS, eller har ingen andre enn Chess norsk tastatur?

  7. Dette med at minnekortet skal være utslagsgivende for responsiviteten stemmer visst. I pakken følger det med et 2GB Class 4 microSD-kort. Ved å oppgradere til et Class 6-kort får man en økt lese- og skrivehastighet som reduserer den omtalte laggingen betraktelig.

     

    Man får Class 6-kort i opptil 16GB, selv skal jeg kjøpe dette på 8GB: http://www.amentio.no/PartDetail.aspx?q=p:2202858;c:103402

    For et på 16GB er det godt over en dobling i pris, noe jeg ikke mener det er verdt.

  8. @Vipera: Det sies at det skyldes mange åpne widgets. Ved å ikke ha så mange oppe (spesielt twitter-widgeten skal være resurskrevende) vil man oppleve en klar forbedring i ytelsen.

     

    Det er så klart ikke optimalt at man ikke kan bruke så mange widgets man vil, men det er i alle fall håp! :)

     

    På slashgear har de ikke fokusert noe særlig på svak ytelse: http://www.slashgear.com/htc-hero-review-2149880/

     

    Generelt sett er det stort sprik mellom testene som er kommet så langt.

  9. Nå er i alle fall Hero tilgjengelig i Storbritannia: http://twitter.com/ConorfromOrange

     

    Noe som tyder på at den ikke bør være så langt unna for oss her på berget? Det er i allefall lov å håpe! Netshop har fremdeles ubekreftet forventet leveringsdato 21/7 og NetCom 6/8.

     

    EDIT:

     

    NetCom har fremskyndet forventet leveringsdato til 29/7 mens Nethop har utsatt til 23/7. Noe som tyder på at det nærmer deg?

     

    (Utålmodig? Hvem, jeg? :p )

  10. "Valget falt da på 12 mm tykke MDF-plater, også kalt hobbyplater."

     

    Nå er MDF og hobbyplater strengt tatt ikke det samme :)

     

    MDF (medium density fiber board) er en plate med små trefibre og lim bresset sammen under svært høyt trykk. En veldig stiv og fin plate som ofte brukes i høyttalerkabinett pga dens egenskaper hva gjelder ressonans.

     

    Hobbyplater er limtreplater (flere "planker" lint sammen til en bred plate) som vanligvis fåes i bredder fra 20cm til over 60cm.

     

    Dette til info, dersom noen lar seg inspirere og får lyst til å følge Hansifansis eksempel. :)

  11. Exif:

    Camera Make: Canon
    Camera Model: Canon EOS 400D DIGITAL
    Image Date: 2008:01:26 13:52:02
    Flash Used: No
    Focal Length: 228.0mm
    CCD Width: 5.87mm
    Exposure Time: 0.0020 s (1/500)
    Aperture: f/5.0
    ISO equiv: 800
    Exposure Bias: -0.33
    White Balance: Auto
    Exposure: aperture priority (semi-auto)
    

    Jeg likte helt klart den gule best. Likte linjene som krysset hverandre, og den svakt hellende klessnora gjør at bildet blir mye mer dynamisk enn om den hadde vært helt i vater. Det optimale med tanke på fargene hadde kanskje vært gul fugl og grønn snor mot rød-oransje bakgrunn, fuglen druknet kanskje litt nå.

    I tillegg skulle jeg ønske fuglen satt to-tre centimeter lengre til venstre så det ble ørlitegrann mer luft mellom klypa og meisen. Men det er det fint lite du kan gjøre noe med! :)

     

    Totalt sett må jeg si jeg likte bildene. Dette er kun ment konstruktivt og som innspill til forbedringer hvis du er av typen til å redigere og manipulere.

×
×
  • Opprett ny...