Gå til innhold

tomro

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tomro

  1. Nå er jo dette off-topic, og det beklager jeg så mye for, men jeg kjenner ikke til noe annet en den nye D-serien, samt de nye vostro/insp/xps serien... Mer info?

     

    Når det gjelder 1330, så har jeg også hørt 26/27, men det kan jo ta litt tid fra den kan bestilles til den blir shippet.

  2. Hva bryr det oss om en pc har et klistremerke på eller ikke?

    8738560[/snapback]

     

    Det bryr oss ikke noe særlig. Vi vil vel strengt tatt ha maskinen fri for klistremerker - men det bryr pc leverandørene veldig vil jeg tro. At MS krever Dx10 støtte for en Premium logo vil ikke nødveldigvis resulterere i enorme omveltninger, men det vil sansyneligvis fremskylde utviklingen av bedre integrete grafikløsninger.

  3. Vanligvis veldig enkelt. Hvilken maskin har du? Ring leverandør og bestill. Koster ofte 3-400 + frakt, om du ikke får det på garanti. Vipp opp dekselet rundt tastaturer, opp med to skruer, så ta ut gammel, sett inn nytt (en kabel), så skruer på plass og så deksel..

     

    skal være ganske enkelt, men sjekk manual om du har det.

  4. ett lite spørsmål  hvorfor er  Tyskland ( Germany ) ikke er med i M2TW ? :hmm:

    7943310[/snapback]

     

    Fordi Tyskland er et veldig nytt land. Tidligere så var det som er Tyskland i dag kun en samling keiserdømmer og "ministater" styret av småkonger etc. Charlemagne var den herskeren som samlet de fleste av disse til ett rike, som ble kalt "the Holy Roman Empire" som du kjenner fra TW. Navnet Deuchland ble vel ikke brukt før slutten på 1800-tallet.

     

    tomro

×
×
  • Opprett ny...