Gå til innhold

Don_Torleone

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Don_Torleone

  1. Takk for tips, har faktisk ikke tenkt tanken at det kan være noe med CPU-kjølingen :nei:

    Maskinen er rengjort flere ganger, og GPU ligger på ca 40 grader, men CPU ligger idle på 60 og går opp til 70-76 etter 5 minutter med Skyrim. Er jo ikke skyhøyt, men over tid vil jeg tro det er i meste laget(og har ikke fått sjekket hvor den ligger etter flere timer). Ny CPU kjøler + pasta blir kanskje veien å gå?

  2. Hei,

     

    En kompis av meg har slitt lenge med at PC henger seg/restarter av seg selv helt tilfeldig, dette skjer først og fremst ved lasting av spill. Alle drivere har vært oppdatert flere ganger, og det har blitt forsøkt å skifte ut skjermkort og RAM, uten hell. Ønsker nå å skifte ut hovedkort(evt prosessor) for å se om det hjelper. Hovedkortet vi vil bytte ut er et Rampage Extreme, prosessor er en Intel core 2 quad q9550 2,83 ghz. Noen som har tips til aktuelle hovedkort som er kjent for å fungere stabilt med denne prosessoren? Vil helst slippe å overklokke/endre på noen BIOS-innstillinger for å få det til å fungere optimalt, det bør rett og slett være så "plug-and-play" som mulig.

     

    Tanker?

  3. Har et lite "kunstprosjekt" på gang her, der det males rett på noen store plater av kryssfinér (240x118 cm). Disse skal henges opp på gipsveggen i stua. Er litt skeptisk, siden plata er ganske tung. Har ikke målt den, og klarer jo forsåvidt fint å løfte den selv. I mitt hode virker den ikke mye tyngre enn en stor plasmaskjerm. Er det trygt å skru den rett inn i veggen med noen lange skruer? MÅ jeg bruker gipsfester? Takker for alle tips ;)

  4. Prøver å sette opp Tversity fra Vista til 360 gjennom en Airport Express. Vista-maskinen er trådløst tilkoblet airporten, mens 360 er koblet til airporten med kabel via en switch. switchen går rett ut til Get modemet.

     

    Problemet er at hverken PC eller 360 finner hverandre. Siden airporten fungerer som en dhcp server, og xboxen ikke får adresse fra denne(den får tildelt direkte fra Get) er de vel da sannsynligvis ikke på samme nettverk, siden jeg bruker en switch og ikke ruter. Er det noen som vet om noen måte å fikse dette på? MÅ jeg gå til innkjøp av ruter?

     

    Takk for all hjelp

  5. Hei

    Sitter her med et script som tar imot en tallrekke fra et skjema via GET-metoden, for så å sjekke om den er identisk med en allerede gitt tallrekke. Det jeg er ute etter er å få scriptet til å finne nøyaktig hvor feilene befinner seg, og peke ut disse. Er ikke så erfaren med php, men dette er altså det jeg har:

     

    <?php
    $defaultNumber = 12345;
    $number = $_GET['number'];
    if ($number == $defaultNumber)	{
    	echo "<h2>Tallrekken inneholder 0 feil!</h2>";
    }
    else echo "Tallrekken inneholder feil"
    
    ?>

  6. Jeg har fått låne utstyret av firmaet jeg jobber i, vet ikke hvor de har fått tak i det.

     

    Det koster visstnok 1500 for å låne utstyret i testperioden (november måned, tror jeg), med opsjon på å kjøpe det billig etterpå. Prisen på et abonnement (når det blir lansert) skal være 250 kroner pr. mnd. Vet ikke om disse prisene er med eller uten moms.

    5103487[/snapback]

     

    Tok kontakt istad, viser seg at det lanseres kommersielt i slutten av November, bare å krysse fingrene. Prisen lå visst på rundt 400,- for basispakken på 1GB, og litt mer for fri bruk(som jo er den eneste aktuelle). Selv om det er litt dyrt er det priser jeg kan leve med, så takk skal du ha for tipset! Virker veldig lovende..

  7. Det som ligger til grunne er at jeg ikke kan få bredbånd av noen.. For langt ute i ødemarka.

     

    Er det veldig dumt å vurdere EDGE/UMTS hvis det er dekning? Vet det er råtten hastighet, dyrt og alt det der, men det slår da ISDN? Fastpris ftw...

     

    Er det mulig å få en dings så jeg kan bruke et sånt kort på den stasjonære maskina mi?

     

    Takk for alle svar

×
×
  • Opprett ny...