Gå til innhold

Klyde frog

Medlemmer
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Klyde frog

  1. Hei!

     

    Jeg kjøpte Rfactor for en ukes tid siden, sykt bra spill! Blitt helt frelst på Touring car legends modden.

    Tenkte jeg skulle prøve meg litt online.. Noen som spiller det regelmessig eller vet om en liga som er lett å joine? Samme om det er en norsk liga eller ikke.

    Det gjelder forsåvidt GTR2 og GTL også, de har jeg spillt endel før.

  2. Ok.

     

     

    7 Måltider, det er oppdelt i type proteiner og type karbohydrater. Som man alltid bør ha isammen. Trege og raske karbs (complex and simple). Mengde kjøtt er tilpasset til en person på 70-75Kg. Husker ikke Hvordan man regnet ut Hvor mange gram kjøtt iforhold til kroppsvekt.

     

    Måltid Nr:

     

    1. 150g kylling - 1/2 cup havregrøt/oatmeal

    2. 8-10 eggehviter, evt proteinshake - banan

    3. 140g rødt kjøtt (cubed beef bruker jeg, billigst det)- 1/2 cup brun ris

    4. 1 can tuna- broccoli, så mye du vil/orker/klarer :)

    5. 150g kalkunbryst- bakt potet

    6. 200g laks- asparges

    7.8-10 egghviter SISTE MÅLTID ikke karbo til.

     

    Som du ser er dette ganske hardcore, jeg følger ikke dette 100%.

    Jeg har ikke kylling i første måltidet, jeg har ikke måltid nr 6. jeg spiser bare 4-5 eggehviter til kvelds. bruker vanlig kyllingfilet isteden for kalkunbryst på Nr 5. Rekkefølgen er også litt forskjellig. Bare første og siste som alltid er samme. De går fort å lage.

     

    Men hvis du følger dette 100% i en måneds tid så kan jeg garantere deg at du kommer til å gå opp som faen i helvete. Da må du spise sånn hver andre time ellernoe så ikke så lett å følge. Prøv å lag mange av måltidene samtidig på kjøkkenet.

    Såklart hvis du følger det bare sånn halvveis så kommer du til å kjenne forskjell da også.. kommer vel mest ann på hva slags kosthold du har fra før av.

     

    N.B!

     

    Drikk masse vann, jevnlig. 4-5L om dagen er bra. Viktig for at proteinene skal bli tatt opp skikkelig og at nyrene skal ha nok vann (ta det rolig, det er ikke farlig hehe).

     

    Du bør jo såklart trene mye i tillegg. Jeg trente 5x i uka tung styrketrening når jeg fulgte dietten. Da gikk jeg opp i vekt, nesten kun muskelmasse (så slik ut i speilet iallefall :) )

     

    Kos deg.

  3. Jeg har et som funker bra hvis du skal gå opp i vekt. Men den er rimelig ekstrem + at den koster skjorta, mye dyrt kjøtt.Jeg fikk den av en body-builder instruktør her borte. Hvis du vil gå opp maks muskler og min fett er den ideell.

    Hvis det er det du vil ha kan jeg skrive den av å legge den ut etterpå, ikke i XLS fil men, bare copy-paste i et innlegg her.

  4. Jeg har sett mange på treningsstudioet som drikker div energi drikker. Red bull, monster, alt mulig rart. Jeg testet " 5hr energy drink" (jeg bor i USA, tipper det er ulovlig i Norge, er taurin og annet snacks i den). Første gangen jeg prøvde klarte jeg nesten ikke å stå stille, sleit meg helt totalt ut når jeg trente, tok noen reps mer en vanlig. Etter at jeg hadde tatt det en 5-6 treningsøkter merket jeg knappt at jeg hadde drukket det, effekten var helt borte. Da gikk jeg tilbake til 1 kopp kaffe før trening som jeg alltid har gjort :)

     

    Noen som vet om noen gode undersøkelser på disse energy/xplode/super-syko produktene? Har dette noen gunstig effekt annet en på psyken? Er det usunnt/skadelig? 5 hr energy drink inneholder 8333% av anbefalt daglig inntak av B-vitaminer, høres jo litt tvilsomt ut. Jeg kjenner en som spiste koffein piller, han pratet om at han fikk vondt i nyrene og greier.. han ble også helt hyper til tider.

     

    Noen som vet?

  5. Takker for positive tilbakemeldinger!

    Utseendet på bilen er ganske kult, men jeg er ikke så glad i fronten, litt flat på en måte. Men fet bakfra. Er ikke på grunn av utseendet jeg kjøpte den :) Men hvis jeg styler den så måtte det ha blit ram-air panser, gir mer effekt og ser tøft ut.

    post-87936-1194465581_thumb.jpg

    Harry? Jess. Tøft? Jepp.

    post-87936-1194465626_thumb.jpg

  6. Tja, jeg betalte også rundt 3000kr for å få skilter på den, forsikringa kosta også litt, 2600 i året ca. Men er ganske så mye billigere enn i Norge ja hehe. Det verste er at jeg betalte litt mye for den også, sett Camaro z28 med identisk motor til salgs for rundt 20 000 kr

     

     

    Og det med bensinforbruket, kjøringa her borte er veldig mye av-på kjøring. Lyskryss overallt.

    Hadde den på inspeksjon i forrige uke og da fikset de diverse, blant annet en EGR ventil. Kanskje forbruket bedrer seg nå.

  7. Her er bilen min, Pontiac firebird Trans am.

     

    Jeg kjøpte bilen for to måneder siden og jeg er strålende fornøyd sålangt. Har alltid hatt lyst på en sportslig bil og nå som jeg bor i USA tenkte jeg at jeg måtte realisere drømmen :) Jeg var "fornuftig" når jeg kom hit og kjøpte Saab 9-5, men den hadde jeg mye problemer med så da ville jeg heller ha denne.

     

    Generellt om Bilen:

    post-87936-1194126071_thumb.jpg

    - Fourth generation Firebird (1993-2002)

    - 2 dører, coupe

    - 5,7 liters V8

    - Vekt ca 1560Kg

    - 4 trinns automat , surt, skulle gjerne hatt manuell

    - Bakhjulsdrift

    - Targa tak (avtagbar topp)

     

    Motoren:

     

    post-87936-1194126231_thumb.jpg

    - 5,7 liter V8 LT1

    - 275 Hk@ 5000rpm

    - 441 NM@ 2000rpm

     

    Dette er fabrikktallene fra GM som visstnok er kraftig undervurdert, jeg har hørt at 300hk er mer korrekt. GM slapp sin nye femte generasjons Corvette samtidig med denne og de ville ikke at Firebirden skulle skade salget. Motoren er nesten samme som i Corvetten bare litt annen ECU programmering.

     

    Ytelse:

    post-87936-1194126116_thumb.jpg

    0-100 km\h :5,6 sek (manuell, har ikke klart å finne tallene for automat)

    Toppfart: Sperret på 250 km\h

     

    Utstyr ellers: Tja, ABS, airbag.. noe anlegg baki der.. Oljetrykksmåler og ammeter.

     

    Ellers:

     

    Svært artig bil å kjøre, sterk motor med herlig lyd :) Går jo rimelig bra, er som regel først ut av hvert lyskryss , særlig hvis det er en latterlig nedstylet Civic eller Eclipse til stede.. Men hvis man tar det rolig kan den fint dure av gårde på 1200 rpm (den ligger på ca 1600rpm når jeg kjører i 100km\h).

    Kvaliteten virker bra også, lite knirking og slikt.

    Eneste som er drit med den er at den bruker mer drivstoff en danskeferga, her snakker vi 2 liter på mila minst. Den er også skummel på vått, da bør man være lett på foten, siden bakdekka er skikkelig harde og asfalten sleip.

     

    Også prisen da, 27 700 kr..

     

    Bare å spørre hvis det er noe, kan gjerne ta flere bilder eller filme litt hvis det er av interesse!

     

     

    post-87936-1194126158_thumb.jpg

    post-87936-1194126101_thumb.jpg

    post-87936-1194126174_thumb.jpg

    post-87936-1194126190_thumb.jpg

    post-87936-1194126204_thumb.jpg

    post-87936-1194126217_thumb.jpg

  8. Jeg flyttet til Usa for noen måneder siden og jeg tok med meg 360n min. Jeg fant fort uta at de bruker annet strømuttak her borte så det norske jeg tok med er ubrukelig. Jeg kjøpte et amerikansk adapter fra ebay (uoriginalt), men det slutta å funka etter noen uker, hele driten smeltet inni.

    Igår ringte jeg Xbox support og forklarte problemet, de var redd for at 360n kunne bli ødelagt/skadet hvis jeg satte i et originalt amerikansk adapter.

     

    Så da sitter jeg her med en Xbox, noen spill og ingen muligheter for å bruke den!

     

    Noen som vet noe mer om dette? Ingen andre som har vært borti det samme? Er det bare å hive hele greia evt. selge til en nordmann?

  9. Fy faen for ei kvise. Til og med jeg hadde ikke greid å klemt den der. *ser for seg innholde sprute ut* æææææææsj!

    6171426[/snapback]

     

    Og det lille wienerpølseknekket akkurat i det den sprekker... Jeg har lyst å ta den kvisa ja.

    6195105[/snapback]

     

    Lettere å bite over da, suge ut innholdet. Klarer ikke å få den tanken ut av hodet, aiai.

     

    Tannbørste sex:

    post-87936-1148829657_thumb.jpg

  10. Mclaren F1, Ferrari F40, BMW M3. Nuff said.

     

    Bra at det er en stund til spillet kommer, 360 demoen har endel bugs. Det eneste politiet bryr seg om er hvis du dulter borti andre biler, de driter i om du kjører for fort. Veiene er "kantete" også, særlig over veitopper, nesten som fartsdumper.

     

    Når det gjelder skade på bilene så er det like greit uten synes jeg, kjipt hvis man må starte på nytt/reparere skader hvis man kræsjer eller blir påkjørt av en idiot.

  11. nåja, ser fram til at dem for privatbruk kommer på markedet. da blir det mer praktisk med rollespillbøker i pdf-format :)

    6106598[/snapback]

     

    ja det gleder jeg meg til også!

     

    rollespill er jo bare så utrolig gøy!!

     

    jeg liker å kle meg ut som en trollmann med hatt og briller og løper rundt i skogen og leser fra rollespill-boka mi.

     

    harry potter er forbildet mitt. han er bare så tøff! jeg kler meg ofte ut som han.

    Kanskje du kunne tenke deg å møte meg i skogen en dag og leke harry potter med meg? så kan du være sauron og jeg harry potter som dreper deg med tryllestaven min.

     

    ikke drepe på ordentlig da. for i et rollespill så leker vi og fantaserer og drømmer oss bort.

     

    :w00t:

    6106739[/snapback]

     

    Er det plass til meg også? Jeg kan være en dverg, for jeg har kjøpt en rollespill bok hvor man lærer dverge-språket!! Da kan jeg si "Mellon- gargamel - ballin" som betyr

    "mOrra di sugerr" til sauron. :thumbup:

     

    Endelig noen som er like glad i fantasiens verden som meg!11

×
×
  • Opprett ny...