Gå til innhold

vegardw

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vegardw

  1. Hei,

     

    Har en Sony Ericsson Xperia Active som jeg oppdaterte til Ice Cream Sandwich for et par uker siden. Etter oppdateringen har telefonen blitt tregere, henger av og til, rebooter av seg selv osv, så jeg er ikke veldig fornøyd med oppdateringen. Så jeg vurderer å unlocke bootloaderen og installere en annen rom. Er det noen som har noen anbefalinger?

     

    Vurderer:

    • Tilbake til Sony gingerbread
    • Cyanogenmod 7.2
    • Cyanogenmod 9 RC

    Noe annet jeg bør vurdere?

  2. Hei,

     

    Har planer om telefonbytte snart, og trenger noe tips angående aktuelle telefoner. Har i dag en Android Dev Phone 1, og ønsker å beholde både Android og fysisk QWERTY-tastatur. Etter å ha blitt vant til å bruke tastaturet ønsker jeg ikke å gå tilbake til å måtte knote med skjermtastatur hele tiden.

     

    Vil også ha en telefon med greit med CPU-kraft og minne, helst dual core. På listen over ting som er kjekt å ha, men ikke essensielt er mest mulig vanilla android uten alt for mye leverandørtilpassinger og unlocket bootloader eller mulighet for unlocking.

     

    Finnes det, eller kommer det snart, noen telefoner på markedet som oppfyller alle eller de fleste av ønskene mine?

  3. Er jo helt klart at dette er tull! Trenger vel strengt tatt ikke bevis for det. Men hvorfor skulle en så rik fyr ha google reklame på siden sin ? :p Er nok en student som spøker, og fant ut han kunne prøve å tjene litt penger i samme slengen.

     

     

    Enig at det er helt innlysende og at man ikke behøver bevis. Men TheMartine spurte nå en gang om bevis, så da fikk hun det :)

     

    En annen kjekk ting for han bak siden er jo at en hel haug sider linker til overklassen.no, og når han da linker videre til webdesign-siden sin derfra er vel ikke det akkurat skadelig for google-rangeringen til webdesign-siden ;)

  4. Jeg vil ha bevis. Bevis, sier jeg!

     

    Litt i tvil om jeg skal poste dette, siden å se hvor mange som tror det er ekte er omtrent like morsomt som selve siden.

     

    At overklassen.no er registrert på et enkeltmannsforetak med adresse på en studenthybel i Bergen er iallefall et sterkt indisium :)http://www.norid.no/domenenavnbaser/whois/...1&sok=s%F8k

     

    Og samme enkeltmannsforetaket står bak Appelsinen Web Design, som det linkes til under "phete linker" på overklassen.no

     

    Det finnes heller ingen "Ferner-Fredriksen" verken i skattelistene på nett eller telefonkatalogen.no

     

    Fortsatt overbevist om at det er ekte?

  5. Der har vi forklaringen ja.

    Er nok ikke mange som vet om dette, i og med at det er bare 30 personer inne på forumet nå.

    Pleier å være 300-400 på denne tiden vanligvis, så tydelig at dette er det ikke mange som vet.

    Går det an å få sendt folk som går til .net rett til .no?

    8020758[/snapback]

     

     

    Kommer nok etter hvert, står iallefall så her: http://www.bilforumet.no/showthread.php?p=...055#post1776055:

    Hei venner og kjente! bilforumet.net domene reagerte ikke helt det skulle. Det peker til der den serveren sto før. Så istedenfor å være helt nede inntil det er fiksa kjørte vi igang på bilforumet.no

     

    Det kommer til å forbli på .NO framover men det vil bli satt opp viderekobling fra .net til .no

  6. Tipper spillet er Richard Burns rally, mener å huske mange hairpin-svinger i frankrike der :)

     

    Et alternativ er å kjøpe denne: http://www.lbodnar.dsl.pipex.com/joystick/index.html

     

    Her kan du ha intil 8 analoge akser og opptil 32 knapper. Den fungerer også i windows uten at du trenger noen ekstra drivere osv.

     

    Se også dette forumet for andre som bygger sine egne ratt/pedaler/racingcockpiter osv. Masse inspirasjon å finne der.

     

    Er sikkert noen eksisterende tråder om håndbrekk der om du søker tenker jeg.

     

    Edit: Fikset og/å-feil

  7. Den skal stille seg automatisk ja, skal følge PC-klokka. Om den ikke gjør det (viser bakgrunnen for en måned som har vært), så må du oppdatere den for å få bakgrunn for nye måneder.

     

    Oppdatering kan lastes ned fra ftp://ftp.support.acer-euro.com/notebook/...ri_4000/driver/

     

    Hvis du har skjerm med oppløsning på 1280xnoe laster du ned ftp://ftp.support.acer-euro.com/notebook/...4000%201280.zip

     

    Hvis du har skjerm med oppløsning på 1680xnoe laster du ned ftp://ftp.support.acer-euro.com/notebook/...4000%201680.zip

  8. Er det noen mulighet for at dette faktisk lar seg gjøre med BluRay også, eller er teknologiene så forskjellig at det er 'umulig'?

    6848116[/snapback]

     

     

    Det samme finnes visstnok for Blu-ray, og ble annonsert i 2004(!)

    http://www.theregister.co.uk/2004/12/30/jvc_three-layer_dvd/

     

     

    Se også http://www.blu-ray.com/ifa2005/ fra 2005 hvor det står:

    JVC was showcasing their BD/DVD hybrid media (33.5GB), which was developed to ease the transition from DVD to Blu-ray by creating a disc that will play in both BD players and DVD players. The hybrid disc is basically a single-layer BD-ROM (25GB) and a dual-layer DVD-ROM (8.5GB) in the same disc, which can be read in both players as the Blu-ray layer is transparent to the red laser used in a conventional DVD player.

     

    A JVC representative offered a live demonstration where he first put the hybrid disc in the BD player and played the video in high definition (HD), he then transferred the disc to the conventional DVD player which seamlessly played the same video in standard definition (SD). According to the JVC representative the BD/DVD hybrid will be part of the BD-ROM specification, which was also confirmed by a BDA representative at the show.

  9. Amigaen var godmaskin uten like, har fortsatt A500en min liggende, har aldri klart å kaste den, selv om det er flere år siden jeg har brukt den. Vurderer å koble den opp igjen :)

     

    Anbefaler alle commodore/amiga-nostalgikere å lese boka "On the Edge: the Spectacular Rise and Fall of Commodore". Boka tar for seg commodore som datamaskin-produsent fra de første maskinene på 70-tallet, til de la inn årene på 90-tallet. Et spennende innblikk i den personlige datamaskinens barndom.

  10. Men dette betyr fortsatt at det ikke er inverteren som er problemet, ikke sant?

    6792357[/snapback]

     

    Så lenge skjermen lyser er ikke inverteren ødelagt. Baklyset på LCD-panel drives av vekselstrøm med høy spenning, så funksjonen til inverteren er å konvertere fra likestrøm til vekselstrøm og å transformere opp spenningen. Symptomene på defekt inverter er at det ikke er noe backlight.

     

    Slik du beskriver skaden høres det ut som det rett og slett er LCD-panelet som har blitt knust, og da er det selve panelet som må byttes ut.

  11. Jeg vil legge ut noen linker her til de forskjellige driverne til enhetene i maskinen for å forenkle prosessen for alle som vil begi seg ut på en formatering. Det eneste jeg til nå ikke har lykkes i å finne driverne til er 5-i-1 kortleseren, touchpaden og tastaturet. Disse burde alle ligge på "restore" dvden/cdene man brenner ut etter å ha begynt å bruke maskinen, men jeg har altså ikke funnet dem. Både tastaturet og touchpaden fungerer uten driverne, men "fn" tastene til keyboardet og scrollefunksjonaliteten til touchpaden fungerer ikke.

     

    6742431[/snapback]

     

    Drivere til Aspire 5560-serien finner du på ftp://ftp.support.acer-euro.com/notebook/...40_5560/driver/ (oversikt over hva de forskjellige filene er)

     

    For å få alle fn-tastene til å fungere må du nok installere launch manager, ftp://ftp.support.acer-euro.com/notebook/...ver/launmgr.zip

     

    Driverene til 5-i-1 kortleseren regner jeg med er "TI CardReader Driver 2.0.0.1", ftp://ftp.support.acer-euro.com/notebook/...icardreader.zip

  12. jakter på diverse drivere til acer travelmate 290, men får bare 404 sider på acer sine egne support sider.

     

    noen som kan hjelpe?

     

    liste:

    802.11 wlan drivere

    sound controller

    pci modem

    video controller

     

    hvis noen har driverne på cd, så kan du gjerne sende de på mail til meg: [email protected]

    5544895[/snapback]

     

     

    Drivere til TM 290 ligger på Acer sin ftp-server:

     

    ftp://ftp.support.acer-euro.com/notebook/TravelMate_290/

  13. Hei!

     

    Jeg har litt problemmer med å installere Msn og Office på to Acer 3003LMi-er. Jeg får heller ikke kjørt windows update.

     

    Alt annet funker...

    5467079[/snapback]

     

    Last ned og kjør denne patchen: ftp://ftp.support.acer-euro.com/notebook/...20_20050603.zip (Den fungerer til flere modeller selv om den ligger under aspire 1690-mappa på ftp-serveren) Etter at patchen er kjørt skal office installere uten problemer.

  14. Tror du misforstod hva han mente. Han mente at man får ikke kjøpt en Intel Mac med Windows XP bundlet med. Men å legge inn seinere er jo fullstendig mulig.

    5418197[/snapback]

     

    Fra AKIRAx24 sitt innlegg:

     

    Det vil heller ikke være mulig å sette inn en Window XP CD og boote opp og formatere og instalere en ren versjon av XP.

  15. Når det gjelder mulighetene for å installere Windows på intel-macer uttalte Phil Schiller fra Apple seg om dette rett etter skiftet til intel ble annonsert, sakset fra news.com (utheving lagt til av meg):

     

    After Jobs' presentation, Apple Senior Vice President Phil Schiller addressed the issue of running Windows on Macs, saying there are no plans to sell or support Windows on an Intel-based Mac. "That doesn't preclude someone from running it on a Mac. They probably will," he said. "We won't do anything to preclude that."

     

    However, Schiller said the company does not plan to let people run Mac OS X on other computer makers' hardware. "We will not allow running Mac OS X on anything other than an Apple Mac," he said.

     

    Nøkkelsetningen her er: «We won't do anything to preclude that». Da lurer jeg på hvordan AKIRAx24 så bombastisk kan si «Men ut av boksen med Win XP....wont happen!! EVER!»

×
×
  • Opprett ny...