Gå til innhold

aslat

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av aslat

  1. Denne telefonen erstattet min HTC Desire for et par uker siden. Telefonen er helt ok, men jeg må si at har problemer med å forstå hvorfor Sony har valgt touch-knapper som virker så dårlig. Jeg trodde at dette var noe som ville gå seg til, men jeg må fortsatt til stadighet fomle rundt og trykke flere ganger før knappen virker. Når det gjelder kameraet er det helt ok, men innendørsbilder kan f.eks ikke måle seg med Iphone 4. Jeg valgte denne fordi det var den eneste telefonen jeg fant med noenlunde spesifikasjoner som hadde radio. Trenger du ikke radio tror jeg det er nok av alternativer som kan fungere bedre.

  2. Jeg har en leseplate av typen Cybook gen 3 og er meget fornøyd selv om det ikke er norske bøker å få fatt i.

     

    Skjermen er meget god og står ikke tilbake for papir samtidig som enheten er liten og nett.

     

    For den som ønsker mer informasjon om leseplater vil jeg anbefale nettstedet mobileread.com (som nevnt over) som har en god wiki og et meget godt brukerforum om dette emnet. I Norge er det først og fremst leseplatene Cybook, Iliad og ulike varianter fra Hanlin som er aktuelle siden Kindle og Sony Reader ikke støttes i Norge.

  3. Software updater finne ikke min kjære telefon. Det på tross av den er koblet til med orginal kabel og at Nokia PC suite finner telefonen og at jeg har sett over com-port kollisjoner. Jeg er vant til at telefonprogramvare er crappy, men dette er ille.

     

    Noen som har forslag?

  4. Er det mulig å godta at Opera Mini og andre javaprogrammer får tilgang til nettverk (GPRS/WLAN ) en gang for alle? Er det mulig å stille inn at den skal velge et nettverk hvis dette er tilgjengelig? Slik det er default må jeg svare på to spørsmål hver gang jeg starter opp programmet.

     

    mvh

    Aslat

  5. for itansvarlig blir det vel det samme om jeg kryper frem og tilbake mellom laptop og desktop under skrivebordet med usbminnepinne eller jeg klarer å mounte dette direkte (snarer en fordel fra et sikkerhetsståsted: laptop som minnepinne vil være såpass obskur løsning at ingen har laget noe virus for dette foreløpig)

  6. På jobb har jeg en PC som er strengt styrt av it-avdelingen. I tillegg har jeg ofte med med en laptop. Ofte har jeg behov for å utveklse filer mellom de to og det gjøres i dag enten via minnepinne eller epost.

     

    Livet mitt ville ha blitt enklere om jeg kunne ha koblet de to sammen med en usbkabel slik at laptopen hadde oppført seg som en minnepinne for den stasjonære uten å innstallere programvare på den stasjonære (hvilket jeg ikke får lov til).

     

    Noen som har hørt om programvare som kan løse dette?

  7. Jeg har i dag en Noxon 2 audio som funker fint, men det er veldig knotete å finne frem i musikksamlingen min.

     

    Kunne derfor tenkt meg et device med med en skjerm gjerne på 6 tommer eller noe slikt som viser albumgrafikk og som man kan trykke på.

     

    Sikkert mulig å kjøpe en billig liten PC og så koble på en berøringskjerm, men det blir jo litt masete å sette det opp.

     

    Alternativt kan man jo bruke en tablet eller en UMPC, men de koster jo alle pengene og siden den skal stå i stua gjør det ikke om den veier noen kilo.

     

    Sikkert mange som gjør dette via HTPC og tven, men jeg har ikke tv og ønsker heller ikke å ha det i stua.

     

    Finnes noe slikt eller må man bygge selv og er det i så fall noen som har prøvd seg?

  8. Jeg har en SE k800i og er godt fornøyd bortsett fra at jeg ikke klarer å få den til å virke som 3g modem for min bærbare. Er det noen som har tips til ev. alternativ programvare en kan bruke?

     

    Datamaskinen og pc-en snakker fint sammen via BT, men når jeg skal prøve å koble til via ”Mobile Networking Wizard" så resulterer det i at dette programmet avslutter seg selv. Noen som vet hvilke modem en skal velge her etter å trykket på ”ny tilkobling” om jeg skulle komme så langt?

×
×
  • Opprett ny...