Jump to content

Sing

Medlemmer
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Sing


 1. Er vi da enige om at Antec Sonata III gjør jobben som både kabinett og PSU? Tidligere har det jo blitt slått fast at dette er en kvalitets-PSU, så den bør gjøre susen. Byttet også ut CD-brenner for å spare en slant der. Gikk også opp til en Intel Core 2 Duo E8400 da prisforskjellen var liten.

   

  Ser forøvrig ut som om det blir 5x Conan-PC og ikke fire ;)

   

  Link!

   

  Edit: La til link


 2. Da har jeg konkludert med at OCZ StealthXStream 600 Watt var billig! Og den er vel ikke dårlig heller, og 100 ekstra watt skader vel ikke.

   

  Byttet hovedkort (igjen) til Asus P5K, så sparer jeg inn en slant der også ;)

   

  Hvis ikke noen har noen voldsomme innvendinger rundt valget, blir det det som ligger i handlevogna her. Takker for all hjelp! Noen som har en idé om hvordan dette oppsettet vil dra AoC? Det går vel unna på vel over 10 FPS håper jeg :whistle:


 3. Takk for oppklaring rundt PCI express 2.0!

   

  Jeg byttet ut hovedkortet med det du hadde i oppsettet ditt til 6 laken, men jeg er skeptisk til innebyggde PSUer. Jeg får vel heller diskutere opp prisen til det den ligger på nå. Vi bor under 1 time fra Oslo, og så vidt jeg vet kan man fortsatt hente varer kostnadsfritt fra Netshop Oslo ..? Netshop selger alle komponentene så da passer det jo bra også :new_woot:

   

  Ny link!


 4. Da er PSU i boks. Jeg liker MIST, så hvis det er bra nok så blir det det :p

   

  Men har dere noen andre forslag til valg av HK? Jeg må være ærlig å si at jeg ikke ser på det som noe stort problem at drivere osv ikke lengre vil bli oppdatert, i hvert fall hvis dette ikke vil skje før om en god stund, men kom gjerne med andre forslag om hovedkort.

   

  Ellers er vel det meste bestemt. Jeg klarte til og med å tvinge samtlige fire til å kjøpe et Lian Li kabinett, så jeg slipper å instalere vifter i et plastikbur, fra obskure produsenter, til rundt hundrelappen :w00t:

   

  Oppdatert handlekurv med skjermkort fra Netshop.no her!


 5. Jeg syntes det så veldig bra ut , mist 500w holder fint til det oppsettet.

  I mitt eget oppsett (se signaturen) har jeg også MIST 500W og jeg har god erfaring med denne. Veit bare at MIST = kvalitet. Og skjermkortet jeg har plukket ut drar vel ikke så mye mer strøm enn 8800GTS? PCn min er i hvert fall dønn stabil.

   

  Men kan noen oppklare dette med PCI-express 2.0 for meg? Vil ha spørsmålet ut av verden siden jeg blir drept av samtlige fire kamerater hvis noe skjerer seg med delvalget :innocent:


 6. Hei!

   

  Har fire kamerater som har starta med Conan, men ande fant ut til sin store skrekk at PCene de bruker nå koser seg på mellom 2 og 10 fps når de spiller på laveste grafikk. Derfor har jeg fått det ærefullet oppdraget å finne deler og bygge 4 identiske PCer som kjører AoC uten lagg. (Hvis dette er mulig med følgende begrensninger) :whistle:

   

  Det som gjør det hele verre et at jeg ikke får overskride den magiske grensen på 6500kr (med frakt, så jeg prøver å holde meg rundt 6000). Noen som har noen geniale forslag til hva PCen skal inneholde? Prøver å holde meg på så få nettbutikker som mulig, har siktet meg inn på Netshop.no og Amentio.

   

  Her er mitt forslag: link

   

  Det jeg er mest usikker på er hovedkortet. Jeg har falt litt av lasset når det gjelder utviklingen, men jeg har fått med meg at de nye grafikkortene bruker PCI-express 2.0. Er PCI x16-porten på hovedkortet jeg har valgt en slik port. Vil skjermkort og hovedkort fungere sammen?

   

  Takker for svar og tilbakemeldinger! :thumbup:


 7. Men hvor sannsynlig er det at vi får om naturkatastrofene i Kina og Burma? Jeg vet ikke hvor lenge siden det er siden oppgavene ble skrevet, men jeg vil da tro at det var før katastrofene inntraff. Med andre ord tror jeg det blir siktet mer mot tidligere hendelser som 9/11 som også gjør seg aktuell i dag (krig mot terror etc) og OL i Kina ..


 8. Kom også opp i engelsk og sitter med det heller skuffende forberedelsesheftet foran meg. Tenker på "international events" og hvor sansynlig det er at vi må skrive om presidentvalget i USA.. Eller er det noen andre ting dere tror er sannsynlig at vi får om. Det lille av tekst vi fikk utdelt ga ikke så mye informasjon som man skulle håpe. Vi endte opp med å rable ned noen tekster som etter vår mening kan vinkles inn på temaet (noen med mer godvilje enn andre) De er hentet fra læreboka Experience:

   

  • Snow

   That's Right

   Body and Soul

   Himself is a Hooligan

   Bang Bang -You're Dead

   How did I Get Away with Killing One of the Biggest Lawyers in the State? It Was Easy.

   Two Teenagers from Northern Ireland

   Building a New Society

   

  Tenkte at vi kanskje kan få en oppgave som kan vinkles inn på klima og miljø, eller OL. Men også historiske hendelser og sosiale ugjevnheter før i tida.


 9. Hadde en irriterende, men komisk samtale i dag. Spilte på druiden min, som nettopp har fått bearform. (Gøy med nye characters :innocent: ) En annen druid begynte plutselig å whine til meg om hvordan man fikk bearform. Jeg forklarte han hvor man fikk questet, og ellers det meste han trengte å vite. Etter å ha gjentatt det et par ganger, for det gikk ikke opp for han de første gangene, sluttet han å spamme meg. (For en liten stund..) :hrm:

   

  En time senere ble jeg whisperet av samme person som hadde funnet veien til Moonglade, og nå lurte han på hvor Great Bear Spirit var. Da han fortsatt ikke fant noe etter at jeg høfflig ba han lese questloggen, spurte han igjen hvor bjørnen var.

   

  -His northwest in Moonglade, svarte jeg.

  -Where is nortwest?

  -lol

  -I am bad in English .. Where is he?

  -Upper left corner of the map..

  -Plz tell me where he is

  -...

  -Plz say something thats near him

  -Grass!

  ./ignore

   

  Da orka jeg ikke mer.. :mad:


 10. jeg hadde noe lignende da jeg brukte den nye driveren fra nvidia. Hver gang jeg høyere klikket på ting så hørte jeg den "usb port lyden" og det blinket svart. prøv noen eldre drivere. fks 84.21, som jeg liker. kan lastes på www.guru3d.com

  8211015[/snapback]

   

  takker for svar fra dere begge.

  kan det godt være, for jeg installerte nye drivere til skjermkortet kvelden før dette startet, prøver nå.


 11. Har et "lite" problem, er ikke helt sikker på hva det er, trur det er skjermkortet eller skjermen. iallefall, skjermen blinker svart hver gang noe loader(feks åpner min datamaskin, så blinker den for hver gang noe nytt kommer opp på skjermen) noen som er vært borti dette før/vet hva det er?

   

  Note; har prøvd å reinstallere; funker ikke.

  Installert nyeste skjermkort/skjerm drivere

   

  Hardware: Hiper 580W, 7900GT, AMD 4400+ x2 og Samsung Syncmaster 730BF skjerm.. Har også prøvd med både VGA og DVI kabel.. :hmm:

   

  Er en kamerats PC ..


 12. Hadde IKKE gått for Habu, angrer på mitt kjøp.

  Bare tull ved installasjonen, bruker min sammen med sort tøymatte fra "QcK steel" hvis jeg bruker min IceMat 2 så bråker det slik at det ikke dugende.

   

  Muse markøren formelig "danser" når jeg skal bevege den i en strak linje!

  kjører på 1000 x 2000 og 50% i Windows

  7808649[/snapback]

  Høres ut som samme poblemet jeg har med min copperhead. Tror ikke Razer liker tøymatter :thumbdown:


 13. Hei!

   

  Har et meget irriterende problem med min Razer Copperhead. Av og til når jeg spiller kobler den seg ut, dvs at lyset slukker, og windows finner den ikke. Det varer bare i noen få sekunder, så kobler den seg inn igjen, men det er skikkelig plagsomt!

   

  Noen som vet hva som er galt? Hvis jeg ikke finner en løsning på problemet, har jeg mulighet for å få byttet den? Den er litt over ett år gammel..

   

  Takker for svar ;)


 14. Hei!

   

  Har bestemt meg for å kjøpe en E6600, og siden jeg ser at Netshop har den på tilbud i dag så slår jeg til :D

   

  Men har et spørsmål:

   

  Ser at mange anbefaler Asus P5B rundt omkring på forumet, men så liker jo jeg Asus P5B DLX/WIFI-AP bedre. Jeg kan ikke se noen grunn til at sistnevnte ikke skulle være bedre, når det både er dyrere og det ser mye tøffere ut :p For det er det, ikke sant? :innocent: I så fall så kjøper jeg et sånt også i nermeste fremtid ;)

×
×
 • Create New...