Gå til innhold

chainreaction

Medlemmer
  • Innlegg

    179
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av chainreaction

  1. Her er fasiten:

     

    Benson Henderson © def. Gilbert Melendez - Decision (unanimous) (29-28, 29-28, 30-27) - Round 5

    Heavyweight Daniel Cormier def Frank Mir - TKO (punches) - Round 1

    Lightweight Nate Diaz def. Josh Thomson - Decision (split) (29-28, 28-29, 29-28) - Round 3

    Welterweight Matt Brown def. Jordan Mein - TKO (knees & punches) - Round 2

     

    :)

     

    Spoilers nedenfor!

     

    Hadde tilnærmet det samme, bortsett fra Thomson på UD. Gil burde ha vunnet. Han vant 2, 4 og 5 runde. Cormier skuffet stort; han er jo bare en fet Rashad Evans. UFC må snart se å få gitt kort på clinching og kosing.

  2. Hei.

     

    Jeg er 24, og har nettopp vært på opptakrunden til Pecs University i Ungarn. Det gikk bra på opptaket, og jeg håper at jeg kommer inn til høsten.

     

    Kan noen fortelle meg hvilke fag man har det første året?

     

    Jeg har også hørt en del skrekk historier om medisinstudiet i utlandet, og hadde satt pris om noen kunne bekrefte eller avkreftet de...

     

    1: Noen kan være uheldig med lærere / professorer, som tar sitt dårlige humør ut over enkelte studenter de ikke liker. Karaktermessig.

     

    2: Det spiller liten rolle det som står i bøkene du kjøper, du skal høre på professoren og fokusere på det som blir sagt i forelesningene. Ellers kan du få stryk på eksamen.

     

    3. Det er ville vesten når det kommer til det du skal lære. Dvs du får innsikt i læreplanen, anbefaling om noen bøker osv, men det er opp til deg og plukke ut det som er relevant og viktig å kunne.

     

    4: Det er hinsides mye å gjøre de første 3 årene. Noen snakker om så mye som 16 timers lesing hver dag. For å være helt ærlig, så kjøper jeg det ikke. Det er umulig å gjøre det i det lange løp. Kan man klare seg med 10-12 timers studering for dagen?

     

    Tusen takk på forhånd :)

     

    Du har cellebiologi, kjemi, fysikk, statistikk og en hel haug småfag. Anatomi, embryo og histo starter du med andre semester. Det finnes ingen læreplaner, men det de ulike avdelingene gir ut er emnelister til eksamen; altså emnene du kan trekke. De varierer fra 50-100 emner man kan trekke. Dvs at det er et stort flaksmoment. Flyter over av eksamensnotater man kan kjøpe som de fleste bruker. Forståelse av stoffet gir de generelt lang faen i, såfremt man klarer å gulpe opp det læreren vil høre. En av anatomilærerne spør alltid om du kan vise hvor arteric reflection er på liket; det finner man ikke i noen anatomibøker, men kan være forskjellen på om man står eller stryker.

     

    Belag deg på å stryke. De gjør det verre for hvert år. I klassen min var det bare to som klarte seg igjennom de tre første årene.

  3. Hva om han ikke er i toppform eller har gjort seg fortjent til start på trening siste uken? Kan jo være mange grunner til de valgene som ble gjort med laget i dag som byttet av Jenkinson og at Podi satt på benken.

    Alt i alt gjør vi en god kamp i dag, men vi prøver å spille på bakrom med Giroud på topp og da brukes han feil så han fremstår dårlig, og laget likeså. Jeg mener at slik vi startet denne kampen burde Walcott spilt på topp i stedet for Giroud. Men merkelig vi ikke fokuserer mer på tidlige og presise innlegg i boks når vi spiller med Giroud på topp. Det tar for lang tid før innleggene kommer, og når de kommer tidlig går de oftere over til innkast på motsatt side eller opp på tribunen. Uansett, dette tapet er forsvaret sin skyld ene og alene, og det hagler med personlige feil. Vanskelig for Wenger å hindre at spillere ikke gjør som de burde og driter på leggen.

     

    Dette har pågatt i flere år og forsvaret blir bare dårligere og dårligere! Dette er Wenger sin skyld.

    • Liker 1
  4. Syntes Mertesacker er bedre enn Vermaelen. Vermaelen er vår svakeste midtstopper med klar margin i mine øyne. Mertesacker fungerer best når vi ligger dypere (som i starten av sesongen), men dette kunne ikke Wenger fortsette med og istedet så spiller han Mertesacker i et system som rett og slett ikke passer han.

     

    Uansett: Wengers fault for å ikke spille og kjøpe bedre spillere til sitt system.

     

     

     

    Lov å drømme, men aldri i verden om det skjer.

     

    Ellers er Giroud på dypt vann. Han er rett og slett to hakk under det nivået en Arsenal spiss skal ligge på. Podolski (på tross av sine mangler) burde vært den spilleren vi satset på som spiss inntil vi kjøpte en ny og langt bedre spiss til sommeren.

     

    Statistikken vet jeg ikke noe om, men det stemmer sikkert. Verm kan vi ikke bytte ut, med tanke på at han er kaptein. Per synes jeg er ufattelig treig og helt ubrukelig til å markere. Vil nok kreve et par år før vi kan konkurrere om pokaler (med en ny manager vel og merke). Stallen er 80% søppel.

  5. "I believe we showed great spirit and mental toughness. I believe in this team and these players. You cannot go out and buy everytime you lose a game. You have to endure and grow as a team."

     

    Noe lignende det tipper jeg han sier etter kampen.

     

    Vår beste forsvarer og angriper på benken, ingen skudd på mål og to håpløse forsvarsfeil. DET ER INGENTING MER Å SI, WENGER HOLDER OSS TILBAKE!

     

    Koscielny er en av PLs beste stoppere. En manager som velger å bruke Per fremfor han, bør ta å sykle strake veien til helvete. Problemet ligger dog hos Wenger. Han er ansvarlig for at Arsenal har blitt et intetsigende drittlag.

  6.  

     

    Så lenge vi ikke har 90% possession og leder minst 4-0 blir vi pisset på.

    Fotball skal være noe negativt, ellers er det jo ikke noe gøy å se på ;)

     

    Jeg synes ikke det er veldig gøy å se at Wenger gjør Arsenal dårligere for hvert år som går. Arsenal skriker etter en kompetent manager.

  7. At Wenger ikke ser det selv at vi ikke har en tropp som er i nærheten av topp fire er helt sykt... Men får se det fra den lyse siden; Når vi havner utenfor topp fire, så må vel Wenger ta sin hatt og gå etterhvert.

     

    Satser selv på at han ikke kjøper noen, kommer utenfor topp 4 og må gå av til sommeren. En manager som sier at vi bare vil kjøpe top quality players og deretter kjøper Santos, Squillaci og Gervinho har ingenting å gjøre i en klubb som Arsenal.

    • Liker 1
  8. Bjørknes sine programmer er 1 år i Oslo også en sommerferie og 5 år i Ungarn. Er vel Pecs eller et annet sted man kan velge mellom, står på siden deres i alle fal.

     

    Dette er ikke helt riktig. Man må ta et sommerkurs i anatomi og histologi før man begynner på andre året i Ungarn med bjørknes sitt program. Dette kurset stryker mange på og man må dermed gå et år om igjen. Bjørknes er jævlig sleipe som ikke forteller dette til studentene. Mange opplever å bli fullstendig rævkjørt når de kommer ned til Pécs.

  9.  

    Irrelevant, Ramires har jo full kontroll på ballen og felles når han har åpent mål. Er to arsenalspillere i området, men de står jo ikke plassert for å redde den overhodet.

     

    Det var en åpenbar dive. Skulle ikke vært noe som helst. Første målet burde ha vært annullert.

    • Liker 1
  10. Læreren min sa at jeg fint kunne klare kjemi, men at det er vannskelig å 5 i faget. Han mener itillegg at det er det vannskeligste faget av alle realfagene, fordi det ikke går rett på, mn kan være litt sånn rotete.

     

    læreren min underviser i r2, t matte, og kjemi.

    Jeg trenger bare fysikk 1 heldigvis! men kjemi trenger jeg kjemi 1 + 2.

     

    Ja, du trenger både kjemi 1 og 2.

×
×
  • Opprett ny...