Gå til innhold

pervetle

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pervetle

  1. Hei. Har min nå litt over ett år gamle Nokia E71, den er ikke brukt mer enn 6 måneder, ellers har den lagt på hylla. Men en dag så oppstod det et lite problem. Når noen ringte og trykket på den "grønne-svar-ringeren-knappen" så slo telefonen seg av. Jeg tenkte at dette er sikkert bare et lite software problem, så jeg tok å oppdaterte den. Noe som visste seg å være enda dummere. For nå slår den seg bare jeg trykker på en knapp. For eks første tallet i pin-koden når jeg slår den på. VIPS - så er telefonen av. Selvom jeg fjerner pin-koden så spør telefonen om jeg skal fortsette å bruke den i "frakoblet-modus", og jeg trykker så klart nei (da den må stå på "Generell"-status når den oppdateres) så slår den seg av. Jeg tenker at jeg bare leverer den inn hvis det ikke er noen her som kommer med noen helt sinnsyk gode ideer da!

     

    Vetle

  2. Hei.

    Jeg er ikke sikker på om dette i det hele tatt går ann, men jeg har et bilde som er forholdsvis lite, men har lyst å gjøre det større, altså forstørre det, men uten at det går utover kvaliteten, så vidt dette går ann. Så hvis noen har noen tips eller vet om noen programmer som gjør dette, så hadde jo det vært helt superdupert om dere kunne hjulpet meg her!

    Takk for hjelpen folks!

     

    Vetle

  3. Jeg er higen på å kjøpe meg en ny bærbar datamaskin. Nå er jo prisene ganske lave og da er det jo bare til å kline til. Jeg vil ha en stabil og god pc, men den trenger ikke å være noe fin å se på. Derfor jeg tenker på en Lenovo. Ønsker å ha 1680*1050 oppløsning eller tilsvarende på en 15,4" skjerm. Jeg tenker på en prisklasse under 10 000, det er uten moms.

     

    På forhånd, takk for hjelpen!

    Vetle

  4. Fik min første mobil i år 2002!

     

    Døde/oppbrukte/utdaterte osv:

    Nokia 8110(Matrix telefon) :p

    Nokia 7110(Også Matrix telefon) :p

    Nokia 5210

    Siemens C55

    Sony Ericsson T610i

    Nokia 6310(GPRS&Bluetooth modell)

    Nokia 7210

    Sony Ericsson K700i x2

    Sony Ericsson W850i

    Sony Ericsson W610i

     

    I bruk/fungerende som ligger på hylla:

    Sony Ericsson W880i x2

    Sony Ericsson W910i

    Sony Ericsson P990i

    Nokia N73 x2

    Nokia N95

    Nokia E71

  5. Hei.

    Jeg har kjøpt meg en N95 og prøvde å teste ut GPS-en. Jeg har funnet satteliter og sånt, og når jeg trykker på GPS-pos. knappen så finner den hvor jeg er. Bare den zoomer ikke inn på meg. Jeg har da prøvd å zoome inn selv ved å trykke */#, men da blir bildet bare uklart, og når jeg zoomer nok, så blir det til slutt bare en farge, type grønn. Er det noen som har hatt lignende problemer eller vet hva som er galt, slik at dere kunne gitt meg noen tips?

    Takk for svar!

    -Vetle

  6. Det er en bekjent som har klar å ødelegge det på en rar måte! For vedkommende tror jeg det er best at vi holder historien for seg selv! Hehe:-)

    Og jeg får telefonen om jeg får fikset den! Men har du noen idé om hvor mye det vil komme på? Det blir vel noen høvdinger?

  7. Hei!

    Jeg har en vennegjeng som har band og skal spille for en menighet nå til helgen, og lurte på om jeg ville ta bilder! Jeg vet det er litt småmørkt der! De har vanlige scenelys med forskjellige farger!

    Så derfor trenger jeg tips til om jeg skal bruke blitz, og sånt! ISO osv!

     

    Har en 18-200mm F3.5-6.3 linse, og kit 18-55mm til Canon EOS 350!

     

    Takk for tips!:-D

  8. New York er så sinsykt bra! Jeg var der selv for et år siden! Det var helt rått! Selv var jeg der bare i 6 dager, og da er du ganske mettet! Jeg forstod det slik at dere skulle være der 2uker++! Da vil jeg anbefale dere å kanskje leie en bil eller noe for å komme dere utav selve Manhatten!

    Erfaringen min ble at etter 6 dager har du fått med deg det meste! Det er jo alltid noen museum og noen kjøpesentre du ikke har fått vært innom, men det får være grenser for hvor mye en skal klare å få med seg!

    Det er jo store muligheter rundtom New York! Du kan reise til Long Island og New Jersey for eksempel! Det er kanskje klart å ha alt klart for seg før du reiser, så slipper du å styre med det når du kommer der! Men ellers så har de fleste hoteller en sånn der "Conseguer" eller noe sånt! De har liksom peilingen over alt hva som skjer i New York, og hvor du skal ta Taxi osv osv! Vi var så heldig å ha en svensk slik person på det hotellet vi bodde på!

     

    Og som et person tips, vil jeg anbefale dere å gå se/høre på noen som heter Stomp! De er vel verdenskjent og er helt fantastiske! Jeg syns det var så bra at jeg kan reise bortigjen der kun for å se den forestillingen en gang til!

    Her finner du mer informasjon: http://www.stomponline.com/

    Jeg tror du kan bestille billetter til det på forhånd på norske billettkontor!

     

    Ellers vil jeg ønske dere en god tur, og hvis du vil ha noen flere tips eller det er noe du lurer så er det hyggelig om du tar kontakt:-)

  9. Hei.

     

    Nå er det sommer, ikke så overbevisende fint vær, og ingenting å gjøre på, så tenkte jeg kunne lage meg noen høytalere for å ha noe å gjøre på! Men jeg har jo liksom aldri gjort dette før da, så tenkte her inne kunne jeg sikkert få god hjelp fra folk med god peiling!

     

    Så saken er:

    Jeg har lyst å lage to fronthøytalere. Eller to høytalere, som skal stå der på gulvet og ikke lage noe annet enn god lyd! Siden dette er et nybegynner prosjekt så trenger jeg ikke akkurat det dyreste utstyret! Men siden jeg ikke har så mye peiling på det heller, så hadde det vært fint om noen kunne gitt meg noen linker til noe bra. Trenger vel diskant, mellomtone og bass-element om jeg ikke har missforstått? Så er det snakk om delefilter og der vi kobler selve høytalerkablene inni på baksiden!

    Som sagt så skal ikke dette være bedre enn Hi-Fi klubben sitt beste, men bedre enn ingen lyd? For å gi et budsjett så trenger det ikke å overkomme 2500! (eks ledninger og plugger)

     

    Deretter, eller derførst, kommer vel selve høyttaler kassen! Er det noen som har noen tegninger, triks og tips på hvordan man lager noe sånt? Bilder og lignende hadde også vært konge!

     

    Håper det noen som gidder å hjelpe en som ikke har så mye å ta seg til i sommerferien! Hehe!

     

    Takk for hjelpen! :tease:

  10. -Alder: 17år

    -Bosted: Brattholmen, Sotra; rett utenfor Bergen

    -Kamera: Canon EOS 350D

    -Hvor lenge har du holdt på: Med mitt dSLR så har jeg ikke holdt på så mange månedene, selvom jeg er oppi 3-4000 bilder! Men alt i alt så har jeg alltid likt å ta bilder, for å ta være på minner og lignende!

    -Hvilken andre kameraer har/hadde du: Har hatt en del forskjellige. Det er vel helst mine foreldre som har kjøpt de, så jeg har bare "lånt" kompaktene av dem!

    -Hvordan kom du på denne interessen: Jeg har alltid hatt sansen for de som går rundt med linsen på størrelse med bazookaer, og like alltid å få et godt resultat på bildet som blir tatt. Det viser seg at det blir det ikke alltid når man bruker kompakt kamera, ei heller med dSLR, men ihvertfall større sjans for et godt bilde på dSLR-ene!

     

    :tease:

  11. Hei.

     

    Jeg er med i en baskteball klubb. På en eller annen måte i styret da, og en av oppgavene er å ta bilder på hjemmekampene som spilles i vår lokale idrettshall! Haller er jo ikke kjent for sitt lys! Så jeg lurer på hva jeg skal gjøre for å ta best mulig bilder. Jeg skal gå til innkjøp av ny linse nå, der jeg tenkte på en 18-125mm eller noe lignende. Men den må jo være lyssterk, i og med, som sagt tidligere, at det er ganske mørkt i disse hallene.

    Konge om noen kunne gitt meg noen tips!

     

    /VETLE :tease::tease:

     

    EDIT: Skriveleif!

×
×
  • Opprett ny...