Gå til innhold

Gummun

Medlemmer
  • Innlegg

    148
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gummun

  1. Hei igjen og takk for svar.

     

    Jeg hadde litt penger tilgode hos Elkjøp og endte opp med å prøve en homeplug. Dette løste mine problemer.

     

    Kjøpte denne https://prisguiden.no/produkt/d-link-dhp-501-153975/lenker og linja makser nå stabilt. Deilig etter så mye trøbbel!

     

    Overrasket over den dårlige kvaliteten på usb-adapterne jeg prøvde. Jeg veldger å tro jeg har vært uheldig.

     

    Neste gang jeg skal ha trødløst prøver jeg den fra Asus eller pci!

  2. Hei!

     

    Jeg sliter med å finne en trådløs adapter som fungerer stabilt med win 7 64bit.

     

    Jeg har til nå prøvd D-link DWA160 A2 og Linksys WUSB600N v2.

     

    Ruteren min er en Linksys DIR 655 og funker utmerket med de innebygde trådløse modemene på diverse laptoper.

     

    Problemet er den stasjonære. Vi bor i en 65 m2 tre roms. Ruteren er i stua, stasjonære på soverom2. Er to vegger i mellom, avstand i luftlinje ca 7m. Veggene er gips/mur(pipeløp)

     

    Med D-linken får jeg svakt signal. Dette fører til lave hastigheter (1mb/0,9MB ish) og disconnecter ofte. Jeg bruker drivern fra D-link sin side og har installert i kopatibilitetsmodus for vista sp2. Prøvd uten dette også uten hell.

     

    Linksysen disconnecter hver gang maskina våkner fra sleepmode. Blir da nødt til å ta ut og inn adapteren fra USB porten. Linksyssen er også veldig ustabil. Låser seg og bryter kontakten innimellom. Da må jeg også ta adapteret ut og inn. Prøvd div. drivere.

     

    For begge har jeg usb-brønner m. ledning så de ikke skal stå rett i maskina.

     

    Med kabel får jeg 20MB/2MB, som er farten jeg betaler for. Dønn stabilt.

     

    Noen som har tips om et bra produkt til win7 64? Med stabile drivere og sterk antenne? Evt stabile drivere til adapterne jeg har prøvd?

  3. Kosmonauter!

     

    Noen som har hørt noe om LGs 2010 serie? I følge nyheter på flatpanels.dk og lignende skal noen av dem være lansert i norden men finner dem ikke i noen butikk..

     

    Spesielt 42"LE850N er av interesse.. Dersom noen har gode alternativer til denne tar jeg gjerne imot forslag.

     

    Grunner til at jeg liker den LGn. Full LED, tynn (i motsetning til SL9000 har den kontaktene på siden ikke rett ut bak..) 200hz, Bluetooth og ikke minst design. Fruen er streng på at tvn må se bra ut, også når den ikke er på.. Dessuten har vi to vinduer på veggen direkte ovenfor der tvn skal henge, så superblanke høykontrast-overflater med tilhørende gjennskinn bør helst unngås.

  4. - Er Corsair HX-650W nok? Tenkte å klokke til rundt 3,2 ghz.

     

    Hei! Jeg har i7 920, gtx 285 og to disker og bruker nå en hiper R 580W.. totalt tror jeg nok mitt system krever omlag 400W++ max, men merker likevel jeg har problemer nå.. men det er nok på grunn av at psu'en begynner å bli dårlig!

     

    Jeg fikk et tips i en annen tråd om å sjekke HW's nyeste skjermkort-tester. De bruker nemlig en i7 920 i sitt testoppsett, så det max-effekt forbruket som de har kommet frem til med forskjellige skjermkort vil nok være omlag det samme som du vil trenge.

     

    Jeg er opptatt av et stille system og kommer til å velge en PSU fra seasonic sin x- serie (650 eller 750) dersom de dukker opp i butikkene snart. Gode alternativer vil være chill innovation sin 700W eller ditt foreløpige valg corsair 650 eller 750 for å være på sikre siden. kommer igrunn ann på hvor følsom du er for støy. MIST sine psu'er leser jeg både positive og negative ting om, så er litt usikre på de.

  5. Takk for tipset, visste ikke at testoppsettet deres var så likt mitt.(rent bortsett fra skjermen.. heldiggriser!)

     

    Blir nok seasonic x750 så snart den er å se i en norsk nettbutikk.. håper den gamle hiperen holder noen uker til.. men for å se det fra den lyse siden, det at den nesten konka har lært meg en masse om strømforsyninger!(utifra at jeg ikke kunne noe fra før..)

  6. Jeg er litt i samme gate.. Har et BFG 285 gtx/2x hdd/i7 920 og er opptatt av å ha et så stillegående system som mulig..

     

    På BFG sine hjemmesider anbefaler de en PSU m. minst 575 W og 42A på 12V. (regnet ut fra et system med i7 965)

     

    Så å ha en større strømforsyning enn nødvendig er jo bare tull, men min Hiper Type R 580 w har sunget(ja den synger..til tider høyt) på siste verset et års tid og den greier ikke å drive gtx285 ordentlig..

     

    Vel nok prating, det jeg tenker er vel egentlig bare at denne stillegående 650W må jo være perfekt?

     

    men hvor får man tak i noe sånt mon tro? Er den å få kjøpt i Norge?

     

    de andre alternativene som har vært oppe til (intern) diskusjon er corsair sine 650/750, mist, og chill, men merker jeg ikke har helt godfølelsen for noen av de..

  7. Hei,

     

    Etter å ha blitt lurt på bruktmarked.no rapporterte jeg dette via rapporteringsfunksjonen. Dette var rett før pinse. Ser at annonsene er tatt vekk nå, men har ikke fått noe tilbakemelding på mail.

     

    Jeg ble altså lurt til å betale beløpet på forskudd( ja, var naivt. nei, jeg skal aldri betale forskudd igjen) etter mange mailer frem og tilbake mellom meg og selger.

     

    Det jeg lurer på da er følgende:

     

    Hvilken informasjon har man om selgere på bruktmarked.no?

    Stopper det for meg her? Hva mer kan jeg gjøre for å få igjen pengene mine?

     

    Om jeg anmelder til politet.. Hva vil de gjøre med slike saker?

    Og ikke minst hva gjør dere?

  8. Hei,

     

    Etter å ha blitt lurt på bruktmarked.no rapporterte jeg dette via rapporteringsfunksjonen. Dette var rett før pinse. Ser at annonsene er tatt vekk nå, men har ikke fått noe tilbakemelding på mail.

     

    Jeg ble altså lurt til å betale beløpet på forskudd( ja, var naivt. nei, jeg skal aldri betale forskudd igjen) etter mange mailer frem og tilbake mellom meg og selger.

     

    Det jeg lurer på da er følgende:

     

    Hvilken informasjon har man om selgere på bruktmarked.no?

    Stopper det for meg her? Hva mer kan jeg gjøre for å få igjen pengene mine?

     

    Om jeg anmelder til politet.. Hva vil de gjøre med slike saker?

    Og ikke minst hva gjør dere?

     

    :edit: ser dette burde vært postet et annet sted. beklager det simen1. var litt for kjapp.

  9. hei,

     

    For en stund siden fikk jeg blåskjerm i windows xp.. alt gikk så fort at jeg ikke fikk lest noe feilkode eller noe, men når jeg skulle starte opp igjen fikk jeg beskjed om " boot failure, cannot read from disk" jeg kjøpte ny hardisk og installerte på nytt, men nå har jeg jammen fått en ny blåskjerm og ny beskjed om boot failure ved oppstart av windows på den nye disken? fikk riktig nok lastet windows på andre forsøk, men dette lover ikke bra.. er det hovedkortet som begynner å bli slitent?

  10. Det er nettopp det, at hun har ikke tenkt på det en stund. Bare en uke eller to, før det var alt strålende. Det er det som gir meg håpet, jeg tror avstanden og den hektiske aktiviteten der oppe får henne til å glemme "avhengighetsfølelsen", om du skjønner. Og blander det med at alle følelser er borte..

     

    Ja.. har lest litt på andre forumer hvordan forskjellige mennesker(både jenter og gutter opplever avstand.. noen savner hverandre hele tiden.. ringer, skyper, melder, mailer, msn osv.. mens andre drar hvert til sitt, driver med sine egne ting, og lar avstanden mellom seg bli større.. Noen virker som de takler avstand nettopp ved å ta avstand, og således glemme eller undertrykke følelsene sine underbevisst.. det de da opplever er at de registrerer at følelsene forsvinner av seg selv og og således tenker de at det er noe feil i forholdet... siden følelsene forsvinner ettersom tid og avstand frahverandre blir lengre. Poenget mitt er at dette med å ta avstand fra følelser har fungert som en beskyttelsesmekanisme som gjør det lettere å være borte. Er avstanden lang kan det jo virke som man lever i forskjellige verdener.. og man har kanskje ikke så mye å snakke om fordi man opplever så mye forskjellig. I noen tilfeller kommer følelsene tilbake når det nermer seg at man skal sees igjen. En underbevisst psykisk reaksjon for å ha det best mulig altså..

     

    Min erfaring er at når ei jente sier ifra og tar skrittet og vil slå opp, har hun gjerne bestemt seg, da det er vanskelig å ta slikt opp. Uansett, nå har hun tatt det opp, og om dere velger å fortsatt satse, vil det kanskje gjøre ting vanskeligere nå som du vet at hun er usikker. følelser som sjalusi og usikkerhet er drepen. Føl på deg selv hva du vil. Dette er ikke bare opp til henne, men du har endel du skulle sagt her du også

  11. good luck mister...

     

    hoff høres fælt ut det der..

     

    håper situasjonen din ordner seg når hun kommer hjem og dere får vært mer sammen igjen.. men ha i bakhodet at dette er noe hun har tenkt på en stund.. jeg har vært i nesten samme situasjon som deg to ganger i mitt liv, og begge gangene har det ikke vært til å redde.. men håper det funker for din del! hold oss oppdatert, og lykke til.. bare pass på å ikke be henne om å elske deg.. da er mye kjørt tror jeg..

  12. hm.. ja imponerende at så mange ser ut til å takle avstand så bra.. jeg og kjæresten gjorde ikke det dessverre.. hun i california og jeg i norge.. funka bare noen måneder.. kombinasjonen av at hun trakk seg unna og jeg ble sjalu gjorde at det ble full skjærings dessverre, selvom vi på forhånd var veldi klar for å få det til å fungere... om hun falt for noen andre over dammen eller ikke får jeg nok aldri svar på, og det spiller vel egentlig heller ingen rolle.. men skulle gjerne visst om sjalusien min var ubegrunnet eller ikke! jeg pleier da ikke å være sjalu! men greide ikke å kvitte meg med tanken på at det var noe hun ikke fortalte.. og kanskje var det det.. kanskje ikke.. utrolig leit ihvertfall og jeg sitter igjen her hjemme såra og ganske så lei meg, og lurer på hva i alle dager som egentlig skjedde..

     

    så mitt entydige råd er: vær sikre på at dere er glade ihverandre før dere satser på et avstandsforhold.. bestem rutiner på hvordan dere skal ha kontakt på forhånd, men vær åpne for å tilpasse disse etter praktiske begrensinger når dere er på plass, hver på sitt sted. fortell hverandre ofte at dere er glade ihverandre og avtal å møtes og for all del hold avtalene. og være rause med hverandre! oslo trondheim østerike seattle spiller mindre rolle..

  13. Ja, klart! Det er ingen grunn til å levere det på elretur ;) Jeg ville bare advare deg om at det ikke var noe å bli rik på.

     

    Ellers så kan det jo være en idé å selge hovedkort og ram også og kjøpe det også nytt. Du kan jo regne på hva det vil koste.

    9342843[/snapback]

     

    Ja.. du sier noe... var helst det jeg ville unngå da.. tror jeg må gjøre det så billig som mulig denne gangen.. Skal ut å reise etter jul og vil igrunn bare ha muligheten til å kunne kose meg med litt pen grafikk og gode historier (Bioshock ja takk) sånn på kveldene frem til det. Blir borte i 6-8 mnd, så får heller oppgradere alt etter det!

     

    Nå må jeg jobbe litt igjen!

  14. Tja, jeg tror det skal gå greit å få den opp fra 2,4 til rundt 2,8 GHz, evt. 3,0 GHz hvis du svært god kjøling. Opteronen er sikkert litt mer klokkevillig på grunn av bedre kvalitetssortering på fabrikken.

    9342674[/snapback]

     

    takk for hjelp alle sammen!

     

    Billigste 8800 gts fra prisguiden: 2294

    Athlon x2 4600 913

    Total 3207

     

    Hvis jeg i tillegg får noen hundre for min gamle prosessor og skkjermkort blir jo ikke dette ille i det hele tatt.

×
×
  • Opprett ny...