Gå til innhold

kiwi2002

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kiwi2002

  1. Er det det som "Aetius" har skrevet som er det dere hadde å si om bildet? Hvis ikke tror jeg ikke at jeg klarer å finne det dere snakker om.. Hvis jeg "Klikker du på det lille bildet til høyre" kommer jeg bare inn på siden med bildet og kommentarer, ikke noe som ser ut som er skrevet av dere..?

  2. Jeg kjøpte denne selv fordi jeg ville ha en liten spiller som kunne ligge i lomma hele tiden i steden for iPod som jeg tar med meg på reiser. Allerede første dagen fikk jeg bruk for den da vi satt i hagen og grillet uten musikk. Lyden som kom fra høytaleren var så kraftig at jeg trengte bare halvt volum for at det skulle være høyt nok. Lyden på maks volum er også helt fin, det er jo unødvenig å en gang sammenligne med en vanlig høyttaler fordi denne er jo så liten, men hvor ofte går du med høyttalere i lommen liksom.

    Kjempe fornøyd med denne spilleren. :O)

  3. Hille: Den listen du viser til er akkurat det jeg mener, prisguide forteller det bare om det er 3,5mm eller om det følger med adapter for eget hodesett. Jeg må ha en der det ikke er behov for å dra med seg et ekstra adapter hele tiden...

    Er N82 kommet i butikken?

    Lurer litt på den nye N95...

  4. Jeg har i dag en bra mobil med mp3-spiller og adapter til 3,5mm minijack, men jeg klarer aldri å huske på dette adapteret som jeg må ha og det blir derfor til at jeg aldri bruker mp3-spilleren.

     

    Lurte på om noen hadde tips til en bra mobil med innebygget 3,5mm.

    Amobil viser bare om det er 3,5mm/adapter så jeg finner ikke ut så mye der.

  5. Dette synes jeg ikke noe om. Vi har mange små telefonselskaper som har billige priser og som presser prisene (også for Telenor), men vi trenger de store selskapene med mye kapital som kan og vil bygge opp ny teknologi. Disse små selskapene hadde ikke hatt sjans å bygge ut 3G nettverk eller lignende. F.eks. Network Norway som ikke ser vitsen med å bygge 3G og er mer enn fornøyd med tjenestene som kan tilbys i 2G. Baaahhh.. (Frustrasjon fordi vi bruker NwN mobil på jobb)... Vil ha det nyeste og beste!!

×
×
  • Opprett ny...