Gå til innhold

Sala

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sala

  1. Hvis hun hadde elsket og brydd seg om deg like mye som du gjør med henne, hadde hun ikke oppført seg slik som hun gjør. Er du sikker på at du ser en fremtid sammen med henne?

     

    Jeg tenker bare allerede nå, med ubetalte regninger og ellers dårlig holdning til økonomi at fremtiden ikke ser så lys ut. Hvis dere noen gang skulle gifte dere, vil du sitte fast i denne dritten lenge, og ende opp med og miste alt du har bygget opp.

     

    Du virker som en kjempe oppegående type. Godt betalt jobb, aktiv og sosial, så det må vel være noe galt med henne hvis hun driver og ringer eksen hele tiden. Og sånn som de andre har kommentert her, kanskje det ikke betyr så mye at hun ringer han, men det at hun lyger om det og sier hver gang at hun ikke skal det mer.

    Men du skrev om at du hadde lest sms'ene hennes om eksen som gjerne ville hatt sex med henne om hun hadde vært der .... vel for min del tror jeg de fortsatt har følelser for hverandre.

     

    Du er ikke faren hennes! Er ikke du som skal forsørge henne, ikke din feil at hun har dårlig forhold til familien sin. Hun er voksen og må virkelig ta seg sammen. Hvis dere hadde vært et par der det hadde vært gjensidig respekt og kjærlighet og hun hadde oppført som en oppegående person, hadde jeg forstått hvorfor du gjør som du gjør.

    Hvis dere hadde en fremtid sammen og hun brukte tid nå til og studere, mens du jobber og betaler regninger hadde ikke dette vært et problem, for da ville dere fått igjen når hun var ferdig med utdannelsen.

     

    Men og la henne bo gratis, betale tlf abonnentet (som hun bruker til og ringe eksen med), mat, klær, kino, og muligens reiser ... jeg håper du snart får opp øynene dine ...

     

    Hun utnytter deg!!!

     

    Hvis ikke du gjør det slutt og kaster henne ut, kommer hun til og gjøre det slutt med deg til slutt. Etter og bodd og brukt deg litt til.

    Ikke bli overrasket den dagen hun gjør det slutt og drar. Det betyr bare at hun har holdt ut med deg lenge nok til hun har funnet et nytt sted og bo (og kanskje en ny type eller eksen og snylte på).

    Hvis hun hadde elsket deg ville jeg seriøst tro at hun ikke hadde oppfør seg slik som hun gjør.

     

    Lykke til, håper du har kommet til fornuft over hva du skal gjøre...

  2. Helt enig!

     

    Tror jeg hadde taklet en tilfeldig one night stand bedre enn dette. Syns det er ille hvis typen min hadde holdt på slik med en annen. Virker som det er mye følelser i bilde, og de er ikke i rettning dama di....

     

    Du har dessverre allerede vært utro, og er det fortsatt sånn som du går rundt og tenker på hun andre.

  3. Jeg syns du gjorde et godt valg. Dessuten er du heldig som har en kjæreste som støtter deg gjennom hele prosessen.

     

    Syns du virker veldig voksen som klarer og ta den avgjørelsen. Skjønner at du har det vondt på mange måter nå, men det blir bedre. Du vil etterhvert forstå at du fortsatt er ung og et barn hadde ikke gjort deg voksen.

     

    Var noen år eldre enn deg da jeg tok abort. Var et utrolig vanskelig valg, men jeg følte jeg ikke hadde noe "valg". Min daværende kjæreste var en skikkelig drittsekk som ikke hadde stillt opp om vi hadde beholdt barnet. Bodde hjemme hos foreldrene mine, fikk nettopp spaken og hadde ingen utdannelse. Livet mitt var et eneste rot og graviditeten toppet det.

    Min storesøster og venner stillte opp under hele prosessen og tiden etter. Det har gjort at jeg har kommet dit jeg er idag. De første årene var tunge, men jeg visste at om jeg hadde beholdt barnet, hva fremtid kunne jeg gitt den da? Jeg hadde ingenting og gi, derfor fikk jeg en kjempe motivasjon etter aborten. Jeg tok meg sammen, gjorde det slutt med typen, begynte på skole og fikk meg en utdannelse.

     

    Nå er jeg gift, 2 barn og kjempe lykkelig. Livet mitt hadde tatt en helt annen rettning hvis jeg hadde beholdt barnet, og tenk om vi hadde måtte ha kontakt med han drittsekken resten av livet. Jeg grøsser..... men nå er ikke dette ditt tilfelle :)

     

    Jeg vil bare si at akkurat nå føles det veldig fælt, men når du kommer deg på beina igjen, komme deg ut og få tankene på andre ting så vil du føle deg mye bedre.

    Du er bare 17 år, tenk så mange fine år du har fremover før du behøver og måtte tenke på barn, oppdragselse og økonomi....

    Du kan feste, reise, gjøre ferdig utdannelsen din, og så kan du tenke på barn igjen. Da har du et så mye bedre utgangspunkt og vil spare deg for en hel masse unødvendige bekymringer... tror jeg, hehe:)

     

    Kan ikke huske helt hvordan jeg hadde det etter operasjonen, men det er nok veldig forskjellig fra person til person. Men hvis du hviler og slapper av skikkelig nå, snakker om det sammen med kjæresten din eller venner. Få ut det du føler og tenker, ikke gå rundt og tenke på det, så hjelper det også veldig mye.

  4. Skjønner at du ønsker deg hvertfall et barn til, siden den yngste sikkert er 10 år nå. Men vil du ikke ønske at barnet skulle ha en far og vokse opp med? Og hva med deg da? Du har jo gått gjennom alt dette med barn før, hadde ikke det vært fint og kunne dele hverdagen og alt som hører til med noen du er glad i?

     

    Du har jo ekser som barna tilbringer tid med, men du vil ikke vente til du fant en du kunne dele den neste opplevelsen sammen med? Jeg syns egentlig barn har litt "rett" til at man hvertfall prøver.

     

    Prøv og se for deg diverse situasjoner. Jeg tror du er en veldig sterk og målbeviss jente, men jeg syns likevel du skylder "det nyet" barnet ditt og oppleve et forhold til faren. Ikke bare bli til fordi bare du ønsket et nytt barn...

     

    Jeg har en svigermor som har 7 barn med 4 forskjellige mannfolk. Jeg ser ikke på det som en drømmesituasjon. Rent økonomisk nå, så sliter hun masse. Og verre syns jeg det er blitt for barna som vokser opp uten og ha den kontakten med faren de burde ha hatt.

    Grunnen til at hun har så mange barn er og fordi hun er glad i barn og elsker og ha dem rundt seg, men som sagt har det ikke slått like godt ut for barna nå som de er blitt større.

     

    Er ikke det at hun ikke elsker dem, men du vet selv hva som kreves når barn blir større, mer selvstendig og uavhengig av deg. Hva skal du gjøre da, laget deg et nytt barn?!?

     

    PS: nei, du er ikke for gammel til et nytt barn

×
×
  • Opprett ny...