Gå til innhold

Babb Rass

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Babb Rass

  1. Hei, er det noen her som fortsatt spiller aktivt HoN? Spiller en del, og hadde vært gøy med noen scrims og slikt. Slik det er i dag spiller jeg mye med en kammerat som er 1950ish mmr, selv er jeg mellom 1750 og 1800. Men det er ikke noen store samlesteder for norske spillere, og det er jo en del happenings. Er også mer gøy å spille med andre, da random gamers i hon er ganske så ufordragelige til tider...

    -Konjakk

  2. Hei,

     

    Har akkurat vært ute i hagen og målt opp for å se hvor mye plass dette tar, og har "god" margin :)

     

    Tenkte å regne litt på hvor dyrt og likt dette kommer til å bli før projektet starter, så hvis noen kan hjelpe meg eller gi meg tips til endringer så fyr løs..

     

    8m x 16m er selve banen på, kommer til å ha en halvmeter mer rundt hele så reele mål blir 9m x 17m. Noe som igjen tilsier 153m2. Vi trenger 30cm med fin sand på toppen, litt pukk på bunn som dekker over "ugress-teppet".

     

    9*17*0,3 = 46m3 altså trengs det ca 46 kubikk med fin sand, og til all sanden trenger man et middel som får kattene til å løpe hjem med halen mellom bena og heller drite hos eieren :p

     

    Når det gjelder nett og stenger er jeg enda ganske usikker på hva jeg skal kjøpe, men ser ut til at man kan få brukbare stenger til 3-4 tusen. Sparer jo også litt på at graver og lastebil låner vi, og har en kammerat som vi kan tømme den oppgravde jordhaugen hos :)

     

    Hvis noen har tips til hvilken sand, pris og lokasjon og hvilke stenger/nett som er bra tar jeg gjerne imot tips. Dette gjelder forsåvidt også "skremme-vekk-katter-middelet"

     

    Mvh. Christoffer

  3. Skal inn i Saniteten Setermoen Januar 2010.. Så lenge de dekker alt av faste utgifter jeg har så trur jeg dette blir drit fett :)

     

    Kan jo ærlig si at det er jo et lite håp om at det kanskje skal være et par jenter i saniteten også da :p Litt seint å få innkaling når man er 21 i fast jobb og har lån på godt over millionen. Men, trur jeg kan ha veldig godt av året ;P

  4. Da må denne mest sansynelig sendes inn til Acer for reperasjon. Hvis du sender mail til "[email protected]" og si du trenger et retur skjema :)

     

    Dette vel og merke er gratis hvis dataen din er under ett år eller om du har aver advantage garantien på den. Kan jo prøve å få lurt det inn under en form for reklamasjonsrett eller noe slikt da :)

     

     

    *legge til mer info

  5. I praksis gjør microsoft det slik at halvparten av oss går rundt som pirater eller går over til linux.

     

    jaja, sånn er det. :)

    hehe. Er litt enig med deg, selv har jeg tre PC-er selv, som er hele. Noen i deler. Men er tilsamen ssyv stykk oppe å går i husstanden.

     

    Et alternativ er jo å starte et enkeltmanns foretak da :p Er ikke helt sikker på om det går eller hvor mye lisensen koster, men men. Er jo seff en vanskelig vei å gå. Men, når det bor 4 mill mennesker i norge og sikkert er 3 x så mange dataer oppe å går så skulle det vært mulig.

  6. Nå har jeg renser vifta, lastet ned og installert driverne på nytt, men varmen er der fortsatt. Noen tips?

     

    Høres rart ut hvis det driverene, men har vært borte i mya annet rart så... Men, hvis du prøver å finne noen eldre drivere til skjermkortet ditt prøv da med disse, og ikke de nye. Og hvis du har noe i PCI slotten rett over viften, se om det er mulig å gi viften mer plass, hvis det er trangt da.

  7. syns du valgte en enkel løsning.. vista er ikke så dårlig som alle skal ha det til...

    vist ditt vista hadde vært orginalt ville eg heller brukt 250 på ny brenner vist denne av en grunn ikke skulle være vista kompitabel..

     

    Off Topic:

    Jeg ville heller donert bort 250,- til "vekk med vista" fondet :p Kjøpt meg XP og tørket meg i ræva med seriallen til vista :innocent:

     

    On Topic:

    Godt du fikk fikset det a-z ;D

  8. Jeg vet at det går hvis du har en pc hjemme, og setter opp en bru fra dataen du bruker på skolen og hjem (VPN?) trenger jo ikke en pc for det da, men flere måter å gjøre det på. Så du liksom kommer deg inn på nettverket hjemme og går ut den veien :)

     

    Har ikke gjort dette selv, men gikk i klasse med en som var mere ivrig en meg med å spille wow og vet at etter litt om og men fikk han dette til :) Så mulig er det. Spørs jo selvfølgelig litt på nettverket/administratorene på skolen din da..

  9. Den feilkoden som var på to av bildene. Som så slik ut "0x000007E" er ikke alltid men ofte relatert til harddisken. Jeg har ikke noen erfaring med Raptor/>Vista. Men jeg vet også at irql_not_less_or_equal feilen kommer av enten en driver som får noe av hardwaren til å krasjæ eller bare at det er noe "kødd" med noe av hardwaren.

     

    Ikke så mye til hjelp, men prøv å kjør hdd test på disken. Bare for å se at alt stemmer. Jeg fikk selv irql_not_less feilen for et par år siden, da var det den orginale nvidia driveren som fulgte med hovedkortet, da dette var ingravert på mobo. Litt trøtt :p Men håper noe av det jeg skrev er til hjelp.

     

    -Christoffer

  10. kan være uendelig med årsaker.

    Ved neste blåskjerm anbefaler jeg deg å ta et bilde av det.

    Eller skrive ned feilmeldingen.

     

    Sant :)

     

    så christoffers, hvis du kommer inn i wondows så høyreklikker du på "min datamaskin" går videre til egenskaper. I boksen som spretter opp velger du "Avansert/Advanced" også trykker du på "instillinger i "Oppstart og gjenoppretting" feltet. Ta haken vekk fra "Start på nytt automatisk" og trykk på "OK" og "OK".

     

    Neste gang du får en blåskjerm så stå den "stille" og ikke restartet, da får du mulighet til å lese feilkoden og hva den sier. (dette står også forøvrig/mest sansynelig i "Kontrollpanel/adminastrive verktøy/Hendelsesliste -> system)

     

    -Christoffer

  11. heisann!

    jeg var på LAN for en stund siden med PC-en min. spilte aktivt i 3 dager, ingen problemer!

    kom hjem, holdt på i flere dager, ikke problemer!

    men så: kapoff!

    blåskjerm!:S

    va kan årsaken være?

     

    Hva står det på bluescreenen og kommer den når du kjører en spesiell applikasjon eller bare helt "random"? :) Hjelper litt å vite dette.

     

    -Christoffer

  12. Hvordan starter jeg i sikkerhetsmodus. Finner det ikke på bootmenyen. og hvordan legger jeg til dll-filen?

     

    Trykker F8 under oppstarten gjør så du får noen flere valg. Her kan du velge "safe modus/sikkerhets modus". Så har heanwi gitt deg en link til å leste ned .dll filen din som du da slenger inn i "C:\WINDOWS\system32\". Hvis du kommer inn i windows da :)

     

    -Christoffer

×
×
  • Opprett ny...