Gå til innhold

Im_IB

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Im_IB

  1. Det er mange som mener mye om hva som burde og ikke burde gjøres i den situasjonen vi står i, men selv om blindt hat mot Putin er berettiget tror jeg det er viktig å prøve å bevare evnen til å se nyansene, selv i en situasjon som denne. Jeg føler meg rimelig sikker på at Putin eller hans arvtaker regjerer over Ukraina dersom man ser litt fremover. Om han så skulle vinne krigen i morgen, så kommer han aldri til å kunne styre over et enormt stort land med innbyggere som hater ham.

    En ydmyket aldrende diktator på vei ned fra tronen med atomkofferten under armen burde bekymre oss. Er tilfredsstilelsen vi ønsker oss med å gjøre den mest mulig smertefull verdt risikoen vi må betale? Konsekvensene kan dessverre bli uendelig mye større en de ligger an til nå på mange måter. Om ikke atomkrig, så vil mange av dem som akkurat har nok til mat på bordet måtte legge seg enda mer sulten når prisen på matvarer stiger fremover.

    Kanskje burde vi akkurat nå også minne oss selv på at krigen har ikke bare offer på Ukrainsk side. Russere flest har ikke ønsket seg det deres broderfolk utsettes for. Og det er ikke oligarkene, men vanlige russere som virkelig må lide under vestens sanksjoner.

    Russerne bak spakene i panservognene trodde de skulle på øvelse. Putselig fikk de ordre om å reise til Kyiv med bekjed om at nå skulle de befri broderfolket sitt fra undertrykkelse, vel vitende om at altenativet var et kvart århundre i fengsel dersom de nektet. Det fritar dem ikke for ansvaret de har for sine handlinger. Men synet av døde soldater burde ikke glede noen av oss, selv om de har russisk flagg på armen.

    Jeg mener ikke dette som moralisering over noens uttalelser her, men som en påminnelse for meg og andre om å fortsette å tenke selv når følesene blir sterke. For ordens skyld er støtter jeg fullt ut all den støtte som gis til det Ukrainske folk, både den humanitære og militære.

    • Liker 5
    • Innsiktsfullt 1
  2. Har kun hatt Maglite 3-Cell D og Brinkmann Legend (etterligning etter Maglite'n). Men kjøpte i høst Inova T4. Lykta var som forventet, verken mer eller mindre vil jeg si. Den lyser veldig bra i forhold til størrelsen, og jeg har ikke greid å ødelegge den enda (men har heller ikke gjort seriøse forsøk:p). Lykta er nok ikke vantett, men den ser for meg veldig vannavvisende ut. Faktisk greide jeg ikke å finne ut hvordan man åpner den, siden lokket bak er så tett at jeg var sikker på at det ikke var lokk der før en kompiss skrudde det av.

     

    Det finnes få Inova-forhandlere i landet, og de som er har lite på lager etter min oppfattning. Jeg bestilte lykten min på www.naturogfritid.no, siden det var den eneste nettbutikken som hadde modellen da. De hadde ikke noe holder til lykta på www.naturogfritid.no, men jeg fant en som ser ut til å passe her.

     

    Inova T3 er T4's ikke oppladbare lillebror. Den er litt mindre, har knappen bak i stede for på siden, og lyser 25 lumen svakere, men 1,5 timer lengre (3,5 timer). Den har fått denne ommtalen på capsicum.no

     

    Kenneth Dahlum Lagt til dato: tirsdag 23 oktober, 2007

     

    Lykten har veldig bra lys til både inne og utebruk. Den kan oppleves som litt stor til og ha i belte, hvertfall hvis du velger og ha den i lukket taske.

     

    Rating: [4 av 5 mulige!]

    Vegar Anthun Lagt til dato: torsdag 05 april, 2007

     

    Har selv prøvd Inova T3, meget bra lykt med mange gode sider.

    Lykta er meget bra under lagtids bruk, det er ikke noe varmgang i glasset slik at man ser seg nøtt til å slå den av etter en stund. Den har en veldig konstant lysstråle som og er fint å ha, ingen svarte lyspunkter å er veldig blendene for de som måtte blitt lyst i ansiktet. Lykta tåler en god del juling uten synlige skader, så jeg anbefaler de som er vektere eller en form for sikkerhetsansvarlig kjøp den, det er vert pengene.;)...

     

    Rating: [5 av 5 mulige!]

    John Doe Lagt til dato: onsdag 03 januar, 2007

     

    Brukt den i operativ tjeneste litt over en måned.

    Førsteinntrykket er meget bra. Godt og sterkt lys med en farge som gir "naturlige farger". Foretrekker denne fremfor maglite og streamlight hva gjelder lysbruk.

    Fremstår også som solid. Mistet den i asfalten en del ganger uten at den har fått noen men.

    LED-pæren gjør at du slipper varmgang i glasset/lykthode som f.eks. på surefire (glasset på min surefire fikk smelteskader etter lang tids bruk.)

    Lyskjeglen er god uten noen mørke punkter. Lyset er fokusert i midten med jevn og god spredning mot kanten.

     

    Rating: [5 av 5 mulige!]

     

    Det eneste problemet jeg har hatt med min Inova T4 er at lykta ser ut til og ha litt dårlig kontakt med polene på ladderen. Men jeg har alltid fått den til å lade etterhvert, og har derfor ikke giddet å sende den inn. Ellers er jeg fornøyd med lykten, selv om prisen er litt stiv.

     

    Min Rating av Inova T4 er 4 av 5

  3. Etter mange år med billige hodetelefoner har jeg endelig bestemt meg for å skaffe meg et par skikkelige hodetelefoner. Med tanke på at det neste årene kommer til å innebære mye reising har jeg tenkt å satse på Sennheisers PXC 450.

    (http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_e...sf/root/500643#)

    Men siden disse trenger 150/750 ohms i følge nettsidene deres trenger jeg en hodetelefonforsterker, siden de blant annet skal brukes til Mp3-spilleren min (Creative Zen W).

     

    Hodetelefonforsterkeren må:

    - Gå på batteri (men gjerne mulighet for tilkobling til vanlig 230V)

    - Den må være "portabel" (ikke større en at den kan puttes i jakkelomma)

    - Ikke forverre lydkvaliteten

    - Være litt robust, og tåle en støyt

     

    Jeg vil ikke si noe max/min pris, men forsterkerens kvalitet/pris må stå i forhold til det den brukes til. Grunnen til at jeg satser på nettopp Sennheiser PXC 450 er at jeg kan få god lyd etter forholdene med samme hodetelefonen, enten jeg sitte på nattbussen, hjemme, eller foran pcn.

     

    Ønsker med denne tråden å få anbefalinger på Hodetelefonforsterkere, og kommentarer og erfaringer med denne løsningen, og med Sennheiser PXC 450 generelt.

     

    Mvh. Ingebrigt

  4. Må si jeg er mektig fobannet over at det kommer ny lvl limit på lvl 70 i BC. Jajaja, jeg har hørt at det er bare å ikke kjøpe Bc, men jeg er da i en guild som jeg vil være med, og hvis en legger litt godvilje till ser en an en praktisk talt må kjøpe GC for å kunne spille videre med samme glede. For å forklare hvorfor jeg og antagelig vis mange andre føler det slik til de som ikke er lvl 60 og er for ny lvl limit... Når en har brukt 2-3-4 ganger så mye tid i lvl 60 for å få bra, kult gear osv føles det som å bli tvunget til å starte på nytt når det kommer lvl expantion. Alt det vi har gjort frem til nå med å få Wildheart eller Cenarion eller Stormrage (ja, jeg er druid:p) eller pvpset for den saks skyld vil nå bli bortkastet siden en kan skaffe seg det på en brøkdel av tiden vi har måttet bruke. Vi har ikke slaffet os slikt noe for å få et lite forsprang på lvl 70 kappløpet, men for å kune bli med guilden til neste steg i highend instancen (40man instancer). Det er rett og slett deprimerende at blizzard gjør dette, og min mening er at i stedet for at vi skal kunne komme os videre ved å lvl'e lengre, kunne de heller la guilder som ikke er blandt de 2 beste på realmen få sjangsen til og komme så langt at de kan præve seg i Naxx for eksempel. For og komme til poenget med denne tråden har jeg tenkt å høre om folk har ide'er om hva en kan gjøre før BC som en får igjen for etter BC har kommet. Eller med andre ord, hva som ikke blir verdiløst når lvllimiten økes. Jeg har funnet ut at rep med diverse factioner er noe som en muligens får igjen for når BC kommer, og har derfor prøvd å skaffe meg mest mulig rep på diverse steder. Begynte blandt annet med å farme rep med Wintersaber Trainers i Wintersprin for å få muligheten til å kjøpe den velidig skjeldne Reins of the Winterspring Frostsaber eller noe sånt, og kom til 1/4 av det jeg trengte for å komme fra Neutral til Exalted, men jeg måtte gi opp pga at det gikk for hardt ut over RL. AD rep er noe jeg også prøver og skaffe meg og heldig vis tar det ikke så lang tid, og er ikke så langdrygt som Wintersaber Trainers rep. Personlig er jeg ikke tilhenger av det med å skaffe seg alter og få flere lvl 60er, men heller få meg en skikkelig caracter. Skjønner selfølgelig at folk blir lei av å bare være en klasse og har lyst til å prøve noe nytt, men som druid can en jo egentlig prøve noe nytt bare ved å respecce. Har vist kommet så langt bort fra temaet som jeg unne omtrent med denne posten, men er stort sett intreirsert (et ord jeg aldri har kunnet å stave) i å høre andres meninger om Expantionen og lignende:D Håper folk tar seg bryet med å lese alt før de poster noe... Og dette er skrevet klokka tidlig morgen etter en natt med wow, så ikke klag over norsken min plz... :p

  5. Kjøp Logitec G15, da har du 18 ekstrataster som du kan binde til de andre Actionbarene;) Siden jeg pvper en del som druid har jeg laget med noen kjekke macroer som er bunnet til de tastene for buffing etc. For eksempel har jeg en macro som lyder:

    /target Dessundómie (mitt navn)

    /casst Gift of the Wild(rank7)

     

    En enkel macro som med et tastetrykk targeter jeg meg selv og buffer meg selv, uten og oppta en plass i main actionbaren

×
×
  • Opprett ny...