Jump to content

draupnir

Medlemmer
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by draupnir


 1. - Henger at feil driver på enheten

  - For lite strøm på USB utgangen

  - Defekt USB utgang

  - Maskina de trenger en reboot for å resette ting ( har opplevd det selv på USB harddisk)

  - ...

   


  •  
  • Driveren kan fremdeles og har blitt oppdatert til siste versjon når jeg har harddisken tilkoblet, men uten at det har forandret på noe som helst.
  • For lite strøm i USB-utgangen er det ikke, med tanke på at harddisken har fungert akkurat samme sted tidligere og at det fremdeles kommer lys i den når jeg kobler den til nå.
  • Defekt USB-utgang er det heller ikke, med tanke på at det går problemfritt å koble til USB-pinner.
  • Og en restart forandret egentlig ingenting :no:


 2. post-87298-1285356871,8922_thumb.jpg

   

  Tittelen og medfølgende skjermbilete sier vel det meste. Det er snakk om en ekstern harddisk, fra produsenten LaCie, som plutselig har bestemt seg for å ikke virke på PC-en min lenger, selv om den har gjort det uten problemer mange ganger tidligere. Jeg har testet den på andre maskiner i ettertid av at koden dukket opp hos meg, og der både kobler den seg til og lar seg åpne uten problemer, så sånn sett antar jeg at feilekoden utelukkende eksisterer lokalt, uten at det gjør meg så veldig mye klokere. Takker på forhånd for eventuell hjelp og svar, kjempestor klem fra Windows_vista_home_premium89


 3. Hva er egentlig dealen med å bare legge til visse av produktene jeg savner, selv om alle jeg nevner her allerede gir resultater i forskjellige nettbutikker når jeg søker etter de i prisguiden? Sennheiser HD 448 og Razer Sphex ble nærmest lagt til med en gang jeg nevnte de, mens f.eks Ratchet & Clank: Quest for Booty og God of War Collection ble plent ignorert?


 4. Da ble i hvert fall det fikset på en eller annen måte; ved hjelp av en ny VGA-DVI-ledning og en oppløsning på 1280x768. Men samtidig dukket det dessverre opp et nytt problem med tanke på at jeg allerede bruker to PC-skjermer til vanlig.

   

  Jeg prøvde som sagt å koble til skjermen(e) via en DVI-splitter, men det som skjer da er at jeg ikke får noe som helst bilde på verken den PC-skjermen eller TV-en som begge deler er koblet til splitteren, uten at jeg helt vet hvorfor. Finnes noen alternative løsninger for dette problemet, med tanke på at jeg helst bare kommer til å bruke TV-en som PC-skjerm for å se på filmer av og til, og synes det høres litt tungvint å måtte dra frem PC-en og bytte ut ledningen hver gang jeg ønsker å gjøre dette?


 5. Etter flere år med å se filmer og videoklipp på dataskjerm kom jeg på den geniale idéen om at det kanskje kunne være mulig å koble PC-en min til den dobbelt så store TV-en som står tre meter til venstre for meg: og bruke den for filmnytelse i stedet. Jeg gikk til innkjøp av en DVI-ledning og koblet den til både TV og PC, før jeg innså at det egentlig ikke kom frem noe bilde på TV-en og at det hele kanskje ikke ville bli så enkelt som jeg først hadde håpet.

   

  Jeg kjører vanligvis dual-view på PC-en med to dataskjermer, men har for testresultatenes skyld prøvd å koble til TV-en både med og uten splitter, og til begge inngangene på skjermkortet for å se om det hjalp, men uten noen form for annerledes resultat.

   

  Problemet er at jeg får signal fra TV-en på PC-en, mens TV-en bare sier "INGEN SYNK" tilbake, uansett hva jeg gjør eller prøver på. Er det mulig at jeg rett og slett er på feil kanal, eller er det noe vanskeligere som muligens er problemet her?

   

  PC: https://prisguiden.no/vis_handlevogn.php?waggon_id=74568

  TV: http://prisguide.tek.no/product.php?product_id=44169


 6. Jeg driver for tiden og setter sammen en kjøpeliste over deler jeg trenger til min første selvbygde PC, og er forsåvidt også nærmest ferdig med unntak av noen få spørsmål.

   

  En av disse delen er lydkort, og spørsmålet mitt der er egentlig hvorvidt lyden på hovedkortet jeg har kommet frem til å kjøpe, Asus P5E X38 "duger" til dagligdagse ting som å høre på musikk, se på filmer/serier og å game, eller om det for de bruksområdene vil være lurere å investere 700-1000 ekstra kroner i et lydkort som Soundblaster XtremeGamer Pro, SoundBlaster XtremeGamer eller SoundBlaster Audigy.

   

  klemz


 7. Jeg har bursdag om 9 dager og som den bortskjemte drittungen jeg er har jeg fått pappa til å spandere en ny PC på meg siden den jeg har for tiden kan spores helt tilbake til desember 2005.

   

  Har kommet fram til at dette antagligvis er den beste og rimeligste setupen for en gutt med et friår fra skolen å kaste bort tid på, og det eneste jeg egentlig er ute etter er en slags bekreftelse fra en som er litt mer "hardcore" enn meg når det kommer til hardware på at den faktisk er det. Er forsåvidt også litt i tvil om lydkortet duger, eller om det i det hele tatt er nødvendig sett i forhold til hva hovedkortet kan tilby.

   

   

  halp m3 plz


 8. For ett år siden fikk jeg en ny PC med skjermkortet GeForce 7800 GTX 256 MB som jeg nå kjører med den nyeste driveren, samtidig fikk jeg en ekstra skjerm som onkelen min konfigurerte for meg med nView.

   

  Problemet er nå at fargene på skjerm 1 og skjerm 2 er helt forskjellige. Noe dere kan se på vedlagt bilde.

   

  Dette problemet forekom ikke før jeg begynte å kjøre World of Warcraft i "windowed mode", og nå forblir den mørkere selv etter at jeg lukker programmet.

   

  Fjerner jeg "windowed mode" option får jeg original fargene tilbake i WoW, men de er likevel mørkere når jeg alt+tabber eller lukker programmet.

   

  Har stor tro på at det er nView som har skylden. Jeg aner bare ikke hva jeg skal gjøre for å fikse det.

   

  Hjelp?

  post-87298-1167774964_thumb.jpg


 9. Menne MidnightOverlord, du kan søke rundt på forumet, og jeg skal love deg det er mage tråder som er lik denne. "Gaming Pc til 10k osv" der vil du også se at anbefalingene faller på 3500/3700+ AMD CPU,Nvdia 7800 kort, 2gb ram osv.. resten av komponentene er egentlig en "smaksak". Håper du får finner svar/får svar som konstaterer det jeg sier, og at du føler deg trygg på at du gjør et godt pckjøp.

   

  Akkurat det var relativt gresk for meg. :dontgetit:

  Aldri brydd meg så mye om å skjønne det med forskellige produsenter, nummer osv.

  Er vel en grunn til at jeg har forum å spørre på. :p

  Ville egentlig bare forsikre meg om at dette som sagt ga mest for pengene, men kan nok godt hende at jeg velger meg ut ett annet kabinett


 10. Nå har jeg da ventet litt med å svare i håp om å få flere svar, men ser desverre ikke ut til at det kommer, sier ikke at de forslagene jeg fikk var dårlige. (Selvom jeg hovedsakelig ikke ute er etter en ferdigpakke, og som _Prime_ kommenterte trenger jeg heller ikke tilleggsutstyr)

  Men paranoid som jeg er synes jeg det virker litt suspekt med så få svar når jeg ber om det ultimate for valutaen :hrm:

   

  Takker likevel for de svarene jeg har fått og kommer til å få :)

×
×
 • Create New...