Gå til innhold

JayGatsby

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JayGatsby

  1. Hva gir best spillopplevelse av Xbox 360 og PC til ca 23 tusen, med noe av det beste for spilling? Er det omtrent likt? Eller en klar vinner? Noen som har testet ved siden av hverandre hehe? På HDTV og hva med vanlig TV relativt bra 100Hz osv? Jeg lurer på å kjøpe middels bærbar (259 fra Netshop) og 360, hvis ikke en sånn dyr PC er vesentlig bedre. Takk for råd!

  2. ang strømforsyninger ..skulle du ikke ha tid til og bestille fra utlandet har jeg noen navn du kan se på

     

    cooler master

     

    fotron/source (har selv meget bra)

     

    north q

     

    chieftec  (har hatt meget fornøyd)

     

    Mist

     

    leif...

    5065324[/snapback]

     

     

    Takker!

    Er det fordel å bestille fra utlandet? Jeg har postboksadr i USA. Har alltids tid hvis det er verdt det i pris og utvalg.

  3. Noen som har erfaringer/råd om støysvakhet på bærbar spill PC? Dell sin råeste? Knep man kan bruke for å redusere støyen? Går Dell X1 til spill i det hele tatt?

     

    Råd om kabinett, strømforsyning til stasjonær spill PC? Erfaringer med Nexus 500W? Viper 500W fra XG? Har lest gode tester om alt, men leter etter flere brukererfaringer. Råd om grafikkort? Vurderer å velge ut deler i nettbutikker og få en butikk til å sette den sammen. Til ca 20.000,- Råd om 19" skjerm, CRT eller LCD? Er joystick best til PC spill? Takker for alle råd og meninger! Takk!

×
×
  • Opprett ny...