Gå til innhold

TimmieMe

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TimmieMe

  1. Jeg skal ikke si når, men omtale av Shift 2 kommer.

     

    Nå er det ikke jeg som skal anmelde spillet, men det jeg har sett/prøvd av spillet lover bra. Minner litt om Forza 3 i kjørefølelse, og virket meget godt tilrettelagt for ratt/pedaler. Var en fryd med G25. :)

     

    Gå for all del ikke bort å kjøp dette spillet før EA har kommet med en patch som fjerner forsinkelsen du har på styringen. Er faktisk målt helt opp i 0,5 sec. Og da kan du selv tenke deg hvordan det er. Nå har jeg bare prøvd PS3 versjonen, men leser av forumet til EA at det gjelder 360 og PC også.

     

    Utrolig at ikke de seriøse spillsidene på nett har kommentert dette.

     

    Hei du, takk for svar i begge kanter. Ja jeg har nå testet spillet, og det var kjøring som var 10 ganger så dårlig som på både forza og gt5. Og med ratt var denne forsinkelsen helt grusom. Men har du hørt at det kommer en patch? Forstår ikke hvorfor de gir ut spillet før de har fikset det, kan jo ikke være meningen det skal være slik.

  2. Hei

     

    Jeg kjøper som regel alltid spill på grunnlag av anmeldelsen og som regel kun de store tittelene som Halo, Red Dead Redemtion, Gta osv.

    Men i det siste har jeg et inntrykk av at anmeldelsene er veldig sent ute, vurderte for eksempel nfs shift 2, men hvor blir det av anmeldelsen?

    Itavisen har kommet med sin anmeldelse, men det er gamer.no sine jeg stoler på. Anmeldelsen burde vel komme i nærheten av utslippsdatoen for spillet.

    Er det en grunn til at det går tregt, vil dette bli bedre? :)

     

    Mvh

    Teddy

  3. Dette blir garantert kjøpt, og til deg som spør, hvor gøy er det? Det spørs litt hva du setter pris på tror jeg.. Hvis du er typen som fryder deg over overdrevne eksplosjoner og høy fart så tror jeg ikke det er spillet for deg, men hvis du liker spill med litt mer dybde så tror jeg det blir grisebra. Er som med film, noen liker de som er regissert av Arnold Swarzenegger og andre de som er regissert av Quentin Tarantino

×
×
  • Opprett ny...