Gå til innhold

shebban

Medlemmer
  • Innlegg

    575
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av shebban

  1. Om du har installert Windows på en disk annen enn det PC-en ser på som disk #1 har du muligens bootloader og OS på forskjellige disker. Å sortere om på disse kan da føre til at den ikke finner den. Om du setter BIOS til å starte fra disken med OS er det ikke sikkert at bootloader ligger der. Prøv å starte fra andre disker også.

     

    Nå prøvde jeg å boote med den ene 1TB disken og det gikk ikke. Deretter prøvde jeg med den andre 1TB disken og DA fikk den boota fra CD'en som stod i CD-romen! Så hvis jeg tar ut cden og prøver å boote sier den at den ikke har noe "proper" boot device og at jeg må sette in riktig boot device. Og ja, jeg satte diskene som 1st boot device i BIOS. CDrom stod på 2nd.

     

    Hvis jeg kjører sånn repair greie med vista CD'en, er det fare for at jeg mister noe data?

     

     

    Har du noen form for usb pinner eller lignende stående i maskinen? Har samme hk som deg å jeg opplever at den vil av og til prøve å boote fra usbpinnen.. da får jeg samme feilmelding som det!

  2. hei, jeg har satt sammen den nye PC-en min og skall instalere xp nå! mn når jeg starter og boot from cd/dvd kommer dette " NTLDR magler trykk Ctrl+alt+del for å starte på nytt"  hva ska jeg gjøre ?

    9604243[/snapback]

     

    høres ut som jumper feil. Hvis du har disker/cdrom på cs (cable select) Prøv da å sett en som master og en som slave!

     

    Har du minnebrikke stående i usb port? Da må du velge at maskinen skal boote fra harddisk før pinnen.

  3. Noen 350 wattere klare det nok mens andre klare det ikke! Dei psuene som følger med "billig" kabbinettene er ikke spes bra? Bedre å gå opp i watt uansett for å ungå at psu blir varm å kjøre opp vifte hastigheten. ergo det er bra å ha en over dima psu pga lavere støy! å pris forsjell fra 350 til 500watt er jo nesten = null?

  4. Slike signal kabler er jo ganske umfintelige mot andre strøm førende kabler.

     

    En jeg kjenner la opp pc i bilen alt var bra helt til han satt på tenninga på bilen.. da skurra hele skjermen.

     

    Du kan prøve å surre mange lag med alu folie rundt kabelen for å gi ekstra beskytelse, å legge den så langt vekk fra andre kabler som muligt.. spesielt over elektro motorer. Som bensin pumpa i tank og vifta i varme registeret osv.

  5. Jasså.  Dette er altså ikke noe jeg kan fikse selv? Er det verdt prisen da?

     

     

    Og er det noen som vet om noe sted i Trondheim jeg kan få fikset det?

    7315761[/snapback]

     

     

    kommer jo helt ann på hva maskin det er snakk om. Er det en gammel haug er det ikke verdt det da du får billige nye bærbare som er sikkert mange ganger bedre enn den du sitter med

  6. har lenge vurdert og putte salt i vannkjølinge min... men er ikke helt sikker på om det vil funke... får i teorien vil vannets fryse punkt på lavere og vannet bli kaldere? noen som vett om dette stemmer?  og noen fårslag til å få vannet kaldere?

    6904367[/snapback]

     

     

    Har du et glass med salt vann og et med fersk vann.. tror du det vil bli temp forsjell hvis dem står samme plass? Neppe!

  7. Jeg betaler heller et par kroner ekstra for å få varen der og da. + Mye mindre problemer hvis du kommer i retur/garanti sak!

     

    Jeg kjøper alt på startit. Har levert inn mange hardisker, ram brikker , hovedkort osv oppover årene. Dem tester utstyre mens du venter (eller i løpe av dagen). så får du nytt hvis dem tester feil på produktet!

     

    Å skal jeg kjøpe en harddisk så legger jeg heller på 20-30 kr å kjøper den der :p

  8. Hehe, på at kabineter er det ikke kobber pinner som støtter hk. Det er plastik skims, Da må du borre opp hull gjenge å sette i studs.. Vet ikke om det stemmer med utbygging i forhold til kort spor bak på kab heller da..

    Psu passer ikke.. det er jo en grie sak.. bare å borre opp 4 nye feste hull.

    Power knappen må byttes. AT kabinetter har knapper med av/på funksjon.. du trenger en fjær belastes bryter på atx.

    diodene har vel 3 pinners kontakt, mens nye har 2.. Der kan du dra ut å bytte kontakt..

    For å si det sånn så passer ingen ting.. eneste er cdrommene som du ikke trenger å modifisere!

     

    Letteste måten å bygge denne om + å få det til å se fint ut er å bytte bakplata og satt i hk skuff fra et annet kabinett!

     

    Men når man kan kjøpe helt nye full tower til 7-800,- ser jeg ikke poenget..

×
×
  • Opprett ny...