Gå til innhold

steinark

Medlemmer
  • Innlegg

    110
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av steinark

  1. Koblet SG2 til PC for første gang nå og får opp GT-I9000 under skannere og kameraer i min datamaskin Går jeg ett steg videre får jeg 12 mapper uten navn og innhold.

     

    Noen som vet hva jeg bør gjøre for å hente ut bilder?

     

    og til "innstillinger" -> "Programmer" -> "utvikling" -> slå på "USB-feilsøking"

     

    når du kobler til usb kabel da kommer det et usb ikon på toppen for å koble til pc, gudene skal vit hvor for Samsung har gjort det slik de har vel sine grunner.

     

     

    evt. mye enklere bruk: Kies Air

  2. [...] jeg er mye ute på sjøen i tillegg der gjerne dekninga er dårligst (vet ikke om det er slik med gps men iallefall med vanlige signaler er det slik at man har problemer der ute vi er)

     

    gps-dekningen er nok best ut på sjøen siden gps-signalene kommer fra stateliter og ikke basestasjoner or ikke har fjell og bygninger som forstyrrer

  3. Det har jo vært en ganske stødig oppgang i kvalitet på speilreflekskameraer de siste årene, kanskje teknologien ahr stagnert litt? [...]

    Du har jo video som slått ned i dslr leiren, jeg kaller ikke det stagnering.

     

    Canon og Nikon har ikke avveket mye fra ordinær produktsyklus.

     

    Nederst på Wikipedia-siden om Canon EOS 1D er det en tabell som viser utgivelsestidspunktene for Canons digitale speilreflekser.

    Ut ifra denne oversikten ser det ut til at 1000D cannons «entry level» er forlatt. spørs om de syns at 550D osv er billig nok (eller at de ikke klarer å lager et 2000D noe billigere)

  4. hei, det jeg vil er kunne høyreklikke på et office dokument i explorer og lagre det som en pdf (på samme sted og navn). Det skal ikke være så vanskelig i og med at office2007 kan lagre som pdf. Så det jeg ikke får til å lage DDE strengen som jeg ser for meg må være noe slik:

     

    [FileOpen("%1")][saveAsPdf("%1")][FileExit 2]

     

    noen som vet hvordan det skal gjøres?

  5. Jeg har en gps i bilen med software på minnekort, med nokså lav oppløsning. Nå har jeg kjøpt ny gps med oppløsning på 800X480. Hvordan endrer jeg det slik at bildet passer til skjermen på den nye gps`en? :roll:
    Jeg har bilstereo med gps. 7" skjerm. Ikke noe kjent merke på spilleren, men gps-programvaren er igo. Gps er innebygd i spiller.

     

    Hjalp det?

     

    øh nei men du har en bilstereo med innebygget skjerm og gps? og du har kjøpt ny programvare som ikke er laget for bilstereoen din? og som fører til at programvaren ikke klarer å utnytte skjermen? men som likevel kjører?

  6. I dag løp jeg i 42 minutter ute med min n79. Jeg mener distansen er rundt 7 km. Sjekket ikke før jeg var ferdig med ruta, og da sier sportstrackeren; Variget 42 min. Avstand 3,5 km(!!), snittempo 11:59 min/km(!!), makstempo 3:56 min/km(!!), snitthastighet 5 km/t(!!!!), Snittpuls 179 spm(!!!)

     

    Det kan være at gps-en ikke har fått kontakt med det første. Det tar litt stund vet hvor den er. Og når du trykke på start før den vet hvor den er så løper klokka men ikke km-telleren. hvis du går inn på treningsdagboka og ser på kartet (pil opp) ser hvor den har "tatt opp" hvor du løp. Da ser du fort om den har fått med seg alt.

     

    At det tar ca 20 min før gps-en fikk kontakt var litt lang tid men hvis det var første gangen du brukte den så kan det ha natulige forklaninger.

×
×
  • Opprett ny...