Gå til innhold

mhm.

Medlemmer
  • Innlegg

    533
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mhm.

  1. Hmm. Jeg er veldig glad i spill med god story, og tror sånn sett MGS kan passe meg godt, MEN .. jeg har ikke spilt noen av spillene i serien. Er det da noen vits i å hoppe rett på MGS4?

     

    Nei, jeg tror ikke det etter det jeg har lest hittil. Dropper det!

     

    Eller?

    Det er mulig å lese historien på utallige nettsider.

  2. Jeg har et par spørsmål ang. spillet.

    Mulig det er kommet opp tidligere i tråden, men nå er det tross alt blitt til 60 sider her.

     

    1. Jeg har "Limited Edition"-utgaven, og har dermed fått noe som heter War Horse.

    Nå har jeg forøvrig tatt et oppdrag for hu Bonnie, hvor det ender opp med at jeg får den hingsten. Er dette da en "War horse"? Blir mine fremtidige hester til War Horse, eller er dette bare en hest?

     

    2. Hvor finner man bjørner?

     

    3. Ca hvor lang tid tar det før man kommer over på den lille delen i nord-øst? Der hvor The Great Plains er.

  3. Erstatningskravet var for et utlegg fornærmede hadde til forsikringsselskapet for ødeleggelser som ikke hadde direkte eller indirekte forbindelser med straffesaken.

    Samtidig var det en del av forelegget, noe jeg ikke forstår hvorfor, og heller ikke har fått svar på fra påtalemyndighetene.

  4.  

    Men du vant jo ikke - du tapte. Du ble dømt. Politiet måtte føre straffesaken mot deg i retten, og du ble dømt for straffesaken. Da er det naturlig at du må erstatte politiets omkostninger ved å føre sak mot deg.

     

     

    De måtte da absolutt ikke gjøre det. De kunne bare ha trekt kravet om erstatning så hadde jeg betalt forelegget på flekken.

    Det ble de også informert om.

  5. Såklart er det like lett å chippe når keeper står på 4 meter, 4 meter er 4 meter uansett hvilket spill det er, men chipping over keeper er generelt blitt vanskeligere på WC.

    Tror han mente at 4 meter er veldig lite for keeperen å løpe tilbake og stoppe en chip. Noe den av en eller annen grunn ikke klarer i FIFA 10 eller i FIFA WC.

    4 meter fra streken er jo egentlig alt for liten avstand

  6. Saksomkostninger i straffesaker reguleres av straffeprosessloven kapittel 30. En siktet som blir dømt skal som hovedregel også idømmes å betale det offentlige de nødvendige saksomkostninger. 

     

    Du har pådratt det offentlige kostnader ved å kreve din dag i retten. Du har i det vesentlige tapt straffesaken (selv om du vant i forhold til hva du ville fått fra et forelegg), og det er selve de strafferettslige sidene som har pådratt det offentlige kostnader. 

     

    Det du sier der er vel ikke helt riktig.

    For forelegget ble nektet vedtatt nettopp pga det erstatningskravet som stod som en "tilleggsum". Og det var dette erstatningskravet jeg også ble frikjent fra.

    Bruddet på straffeloven var allerede erkjent straffeskyld på.

    Det du sier da er at man skal straffes økonomisk når man nekter å la seg tråkke på av påtalemyndighetene, til og med når man vinner?

     

    Eksempel:

    Forelegget er på 10 000, + erstatningskravet på 10 000.

    Forelegget blir da nektet vedtatt på grunnlag av at erstatningskravet kommer fra et annet forhold som til og med er henlagt av politiet.

     

    Dommen blir da at jeg blir frikjent for erstatningskravet, men må betale 13 000 for bruddet på straffeloven og 15 000 i saksomkostninger.

     

    Skjønner ikke hvordan dere kan rettferdigjøre det?

    I en rettstat skal man vel kunne ha mulighet til å gå til retten når man blir forsøkt lurt av påtalemyndighetene, uten å måtte bli straffet økonomisk?

  7. Men er her andre part påtalemyndighetene da.

    Jeg nektet å godta et forelegg + erstatning og dermed gikk det til hovedforhandlinger, der jeg ble frikjent for erstatningskravet men dømt for det andre punktet.

    Erstatningen var også hovedgrunnen til at jeg ikke vedtok forelegget.

    Men blir allikevel dømt til å betale saksomkostninger på en høyere sum enn erstatningskravet.

     

    Kan det være riktig?

  8. Advokatforeningen i Norge anbefaler advokater å gi 30 minutter kostnadsfri rådgivning, men hvordan kan man vite hvilke advokatkontorer som følger det rådet? Har et spørsmål som jeg gjerne skulle hatt svar på før ankefristen går ut.

     

     

    Kanskje noen her kan svare også?

    Om man blir frikjent i retten for 1 av 2 tiltalepunkter, kan man da bli dømt til å betale saksomkostninger?

  9. Helt umulig å få tak i Henry på Ultimate Team eller?

    Ingen som godtar når jeg prøver å bytte med 4 spillere med 85 i overall engang.

    Henta han for 20k.

     

    Heldig-grisen.

    Mulig det er forskjell på Xbox og PS3? Om det er flere som spiller på Xbox, så er det vel flere som legger han ut. Noe som naturlig gjør prisen lavere.

     

    Nå vet jeg ikke hva du har men. Selv har jeg PS3

  10. Den letteste konsollen gjennom tidene er nok heller ikke PS3 Slim, men heller den nusselige Game Boy Mico, med fjærlette 80 gram. Hvis vi skal tro ryktene kan det jo hende den anorektiske versjonen av Xbox 360 vil ta førsteplassen når den eventuelt kommer.

     

    Hvor stor er egentlig sansynligheten for at en eventuell Xbox 360 Slim vil veie under 80 gram? Om det er den førsteplassen dere henviser til.

  11. Nå blir jeg forbannet på FIFA/EA!

    3 gang jeg blir disconnecta fra serveren dems midt i en kamp jeg faktisk leder.

    Og når jeg kommer meg inn på Ultimate Team igjen får jeg beskjed om at det var jeg(!) som disconnecta og dermed gikk "DNF Modifieren" min ned og jeg får mindre penger per kamp til jeg har fått den opp til der den var igjen.

  12. http://www.easportsfootball.co.uk/media/play/video/17835855

     

    Muren gjør alt for å blokkere skuddet :p

    Man ser jo ikke hvordan det går da.

     

    Jeg har lastet opp 5 videoer, men når jeg logger meg inn på EA Footballworld står det "No videos found". Hva er greia med det?

     

    Var meningen å få med målet, men syns muren var litt morsom. Keeperen klarte å la ballen gå inn under armen :p

    Ok :p Men vet du hvorfor videoene jeg har lastet opp ikke er noe sted å finne?

×
×
  • Opprett ny...