Gå til innhold

frostbitten

Medlemmer
  • Innlegg

    1 647
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av frostbitten

  1. Etter mye prøving av musikkspillere falt valget på mortplayer. GUI-et kan stilles til å fungere optimalt i bil. Dvs. store knapper og ingen unødvendig opptatt plass. Kjekt når man har aux-utgang på cd-spilleren. Mulighet for å fjerne funksjoner (knapper) fra hovedmenyen. Selv synes jeg egne knapper for spoling er totalt bortkastet. Album-art legges til automatisk såfremt det ligger i mappen til albumet. Spilleren kan også legges horisontalt.

     

    Kort sagt en kjapp liten sak som gjør det den skal. :)

     

    Edit: LauncherPro virker kult. Men ganske unyttig for meg så lenge man ikke kan konfigurere knappene på hurtigmenyen.

  2. Begynte rett på hard :p 

     

     

     

     

    Holder på med Hades, og det var dødsskrik på dødskrik i dag for og si det sånn..hehe

     

     

     

     

    Hoho.. Begynte rett på hard jeg også, etter et lite år uten å røre God of War. Det var mildt sagt en helvetes utfordring. Skjedde flere enn to ganger at jeg la kontrolleren i fra meg i ren fortvilelse. Antall ganger jeg døde nærmet seg fort tresifret. :p

    Men følelsen når man endelig får til noe er lett verdt den endeløse frustrasjonen.

    Mala, det du beskriver i spoileren er bare lek i forhold til det du har i vente. :D

  3. Jeg sendte mail til Netshop med spørsmål om når de fikk den inn på lager. Dette var svaret:

     

    Hei,

     

    Dette blir veldig vanskelig for meg å bekrefte, 08.04 er min tidligste estimerte dato, men jeg tviler nå sterkt på at vi får inn dette produktet på akkurat den dagen, ettersom det er stort press på den, det er derimot den beste datoen jeg har å gi.

     

    Så hvor skal man bestille for å være sikret sin Desire tidligst mulig? Skulle helst hatt den i går. :)

     

    Edit: Takk for manualen torefor. Det eneste jeg er litt skeptisk på når det gjelder HTC Desire er batterilevetiden. Hva kan man gjøre for sikre seg lengst mulig levetid?

  4. De som ikke har sett den nye videoen hos gametrailers har ikke lov å uttale seg om grafikken. :p Jeg skulle vente til release, men var ikke i nærheten av å motså fristelsen. :p Videoen har kun mindre spoilers.

     

    E3-demoen ser jo pinadø ut som et PS2-spill i forhold. Noe av det sjukeste, villeste, råeste og mest episke jeg har sett i min tid som gamer.

     

    Noen nydelige gif-filer for de som vil se det. :)

     

    Unnskyld, mala, men jeg måtte le litt av dette utsagnet ditt etter jeg så videoen hos GT:

    Spillte akkurat gjennom demoen, som var ganske så bra :)Grafikken er akkurat det vi burde forvente syns eg ellers er det GOW på sitt beste ^^. Hadde de slengt inn noe sixaxis piss på slutten der hadde eg knekkt kontrollen ihvertfall :p

    :)
  5. Det er nå sannelig en Ion 330 1.6Ghz i Asrock Nettopp også. I følge anmeldelsene jeg har lest kan den lett overklokkes til 2.1Ghz. Ikke at jeg trenger det med 15-20% cpu-last på alt av 1080p-materiale jeg har matet den med. Jeg valgte den fordi den er lett, liten(!), bruker lite strøm og gjør det den skal.

     

    Ser trådstarter så på diskplass som et pluss. Hvis du vil lagre filer på selve mediapc-en, så er nok ikke Asrock Nettopp tingen for deg. Jeg har alt av filmer lagret på en lokal filserver.

     

    Disse problemene med å støte på en film som plutselig ikke kan kjøres med hardware-akselerasjon har jeg ikke merket noe til. Tror det når du sier det, men problemet kan umulig være veldig utbredt. Ikke i min stue ihvertfall. Stigma: Har du noen snutter du mener er vanskelig å ha med å gjøre så jeg kan teste?

  6. Tenker du på flash-video eller lignende? Isåfall samarbeider nvidia og adobe om hardware-akselerasjon i flash.

     

    Jeg regner med det er nedlasting og avspilling av vanlig hd-materiale (.mkv) trådstarter spør om. I så fall kan jeg skrive under på 1080p med DTS kjører perfekt, uten noen særlig last på cpu-en. Med CoreAVC installert har jeg ikke funnet en eneste film som ikke kjører glatt på min Asrock Nettopp. Riktignok er det kun .mkv det går i.

     

    CoreCodec CoreAVC® 2.0 for Windows is a complete solution for playing high quality HD H.264 videos on your Windows based computer. CoreAVC comes (in part) from the creators of the Matroska MKV Container (.mkv), So you know it's gotta be good!

     

    CoreAVC 2.0 fully supports GPU hardware acceleration with NVIDIA CUDA Technology, and works with other compatible NVIDIA Platforms like ION running on Windows XP, Vista, or 7.

     

    Link til CoreAVCs hjemmesider

  7. Solid liste! Personlig ser jeg mest fram til God of War III, Heavy Rain (elsket Fahrenheit), Mass Effect 2, The Last Guardian og Gran Turismo 5. Demon's Souls importerte jeg etter alle de glimrende anmeldelsene. De som ikke har prøvd det ennå har virkelig noe å glede seg til!

    Er også spent på Alan Wake og Mafia II.

     

    Det nevnes i artikkelen at GT5 har vært offer for "mange forsinkelser". Meg bekjent har det kun vært en offisiell utgivelsesdato, og det bare i Japan. Der det egentlig skulle komme i mars, men ble utsatt av ukjent grunn. Det har visstnok vært mye rykter om slippdato ute på det store internettet, men ingenting fra Sony/PD.

     

    Det er rikelig med godspill å sette fingrene i dette året, men jeg håper fremdeles vi får se Dead Space 2. For et fantastisk spill originalen var! Spesielt siden både Resident Evil 5 og Silent Hill 5 skuffet ganske mye.

     

    Hvis Insomniac holder den farta de bruker burde vi få se Resistance 3 i år også. Det hadde dog ikke gjort noe om de får litt ekstra tid til finpuss før det slippes. Er spent på hvordan den historien ender.

     

    Hurra for 2010, ett av tidenes beste spillår! :D

  8. Faktisk er Forza Motorsport 3 et så stort spill at det kommer på to DVD-er. Selve spillet og rundt 300 biler på den ene disken og 100 nye biler og noen ekstra baner på den andre. Spørsmålet som raskt melder seg er hvordan dette vil fungere online for personer uten harddisk eller som ikke har mer plass igjen på den de har?

     

    – Omtrent som med DLC (nedlastbart innhold). Du har spillet og det meste av spillet på den første disken og så kan du installere det ekstra innholdet på den andre disken. Det blir da en integrert del av spillet, sier Greenawalt til Spillmagasinet. Dersom du ikke har biler du møter på online installert, vises bare en automatisk generert standardbil som kjører som den virkelige motstanderen, men som ikke ser ut som den bilen han kjører, forklarer Greenawalt. Med banene er det annerledes, du får ikke kjøre på baner du ikke har installert.

     

    Sånn blir det når man ikke har harddisk som standardutstyr, eller når komprimering ikke lenger er nok til å få plass til alt på en DVD. Lukter ikke akkurat neste generasjon...

    Men sikkert et fantastisk spill på alle andre måter. :)

    Nå er det ikke dette uvanlig for en konsoll. Var ikke PS1, PS2 og Dreamcast verdig sin generasjon? Eller har det bare blitt bestemt at spill på flere plater ikke er "next-gen" og er bare noe man må føye seg etter?

     

    Du kan jo lese mine andre postene mine før du svarer. :)

     

    Problemet er ikke å bytte disk, men at du går glipp av enkelte, kanskje ikke så viktige(?) , deler av spillet hvis du ikke har Xbox med harddisk.

    Ikke en eneste gang nevnte jeg PS1, PS2 eller Dreamcast heller...

     

    Ja, det er bedre enn at de ikke får spille. Og alt tatt i betraktning et godt kompromiss. Men jeg mener det skal være unødvendig i denne generasjonen. Som sagt, på store lineære spill er ikke diskbytte et problem, men på en bilsimulator blir det litt "halfassed", hvis du skjønner hva jeg mener. :)

     

    Dere mener det er ei god "løsning" å ikke kunne se hvilken bil motstanderen kjører, eller å må bytte mellom disker for å spille alle banene? Ikke misforstå - Jeg har ingenting i mot å skifte disk på lineære enspiller-spill(?). Men dette gjør jo at de uten harddisk i xboxen sin ikke får spilt spillet som det er ment. Grunnen er enkelt begrenset med plass på DVD. Nå har sikkert flertallet der ute boks med disk, men fremdeles kjedelig for de andre, uansett hvor få de er. Jeg vurderer faktisk å få kjøpe meg en billig xbox bare pga. dette spillet, så ikke kom her å beskyld meg for fanboyfanteri fordi jeg siterer fakta. :p
  9. Fikk denne fra absoluttspill i dag:

     

    Hei.

     

    Det har dessverre oppstått en forsinkelse av Uncharted 2: Among Thieves leveransen til vår leverandør.

     

    Leverandøren vår har informert oss om at de forventer å få spillet inn til sitt lager senest onsdag. Går alt som forventet regner vi med å få levert spillet til deg på fredag.

     

    Vi beklager dette på det sterkeste, men dessverre er dette ikke noe vi har kontroll over. Vi vil sende ut spillet så fort vi får det inn til oss og vil gjøre vårt beste for at du får spillet så fort som mulig.

     

    Med vennlig Hilsen

    Absoluttspill.no

    :(:( Har dere som har bestilt andre plasser fått samme beskjeden? Like før jeg bestiller det fra cdon eller gamezone nå...

  10. Dere mener det er ei god "løsning" å ikke kunne se hvilken bil motstanderen kjører, eller å må bytte mellom disker for å spille alle banene? Ikke misforstå - Jeg har ingenting i mot å skifte disk på lineære enspiller-spill(?). Men dette gjør jo at de uten harddisk i xboxen sin ikke får spilt spillet som det er ment. Grunnen er enkelt begrenset med plass på DVD. Nå har sikkert flertallet der ute boks med disk, men fremdeles kjedelig for de andre, uansett hvor få de er. Jeg vurderer faktisk å få kjøpe meg en billig xbox bare pga. dette spillet, så ikke kom her å beskyld meg for fanboyfanteri fordi jeg siterer fakta. :p

    Kjøper man boks uten disk har man seg sjæl og takke.

     

    Slående argument. Må rett og slett bare gi meg..

  11. Sånn blir det når man ikke har harddisk som standardutstyr, eller når komprimering ikke lenger er nok til å få plass til alt på en DVD. Lukter ikke akkurat neste generasjon...

    Hahahaha! Aaaahhh... Nå har jeg søren meg sett alt.

    Synest det luktar meir svett fanboy eg! :D

     

    Dere mener det er ei god "løsning" å ikke kunne se hvilken bil motstanderen kjører, eller å må bytte mellom disker for å spille alle banene? Ikke misforstå - Jeg har ingenting i mot å skifte disk på lineære enspiller-spill(?). Men dette gjør jo at de uten harddisk i xboxen sin ikke får spilt spillet som det er ment. Grunnen er enkelt begrenset med plass på DVD. Nå har sikkert flertallet der ute boks med disk, men fremdeles kjedelig for de andre, uansett hvor få de er. Jeg vurderer faktisk å få kjøpe meg en billig xbox bare pga. dette spillet, så ikke kom her å beskyld meg for fanboyfanteri fordi jeg siterer fakta. :p

  12. Faktisk er Forza Motorsport 3 et så stort spill at det kommer på to DVD-er. Selve spillet og rundt 300 biler på den ene disken og 100 nye biler og noen ekstra baner på den andre. Spørsmålet som raskt melder seg er hvordan dette vil fungere online for personer uten harddisk eller som ikke har mer plass igjen på den de har?

     

    – Omtrent som med DLC (nedlastbart innhold). Du har spillet og det meste av spillet på den første disken og så kan du installere det ekstra innholdet på den andre disken. Det blir da en integrert del av spillet, sier Greenawalt til Spillmagasinet. Dersom du ikke har biler du møter på online installert, vises bare en automatisk generert standardbil som kjører som den virkelige motstanderen, men som ikke ser ut som den bilen han kjører, forklarer Greenawalt. Med banene er det annerledes, du får ikke kjøre på baner du ikke har installert.

     

    Sånn blir det når man ikke har harddisk som standardutstyr, eller når komprimering ikke lenger er nok til å få plass til alt på en DVD. Lukter ikke akkurat neste generasjon...

    Men sikkert et fantastisk spill på alle andre måter. :)

×
×
  • Opprett ny...